Εκπτώσεις και προσφορές

Χέρι που πλαισιώνεται από ποσοστιαίες εκπτώσεις

Το goferry.gr σας προσφέρει προσοδοφόρες εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια όλο το χρόνο. Οι περισσότερες εκπτώσεις μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν και εμφανίζονται αυτόματα και υπολογίζονται κατά τη διαδικασία κράτησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε τις σωστές πληροφορίες! Το goferry.gr υπολογίζει τη χαμηλότερη τιμή, η οποία λαμβάνει υπόψη τον συνδυασμό διαμονής, τύπου οχήματος, ηλικίας και κανονικής ταρίφας.

Η μηχανή κρατήσεών μας υπολογίζει εκπτώσεις για:

 • Early bookers
 • Αυτοκινητιστικές λέσχες
 • Ταξίδια με επιστροφή
 • Κατασκηνωτές (κάμπινγκ στο πλοίο)
 • Ειδικές προσφορές
 • Οικογένεια & φίλοι
 • Ηλικιωμένοι
 • Μαθητές & νέοι
 • Παιδιά & βρέφη

Παρακολουθήστε την ενότητα τελευταία νέα για αναρτήσεις σχετικά με εκπτώσεις και ειδικές προσφορές.

Έκπτωση Early Booking

Συνήθως, η έκπτωση έγκαιρης κράτησης ή αλλιώς, Early Booking, είναι έως και 30%. Ωστόσο, η έκπτωση για όσους κάνουν έγκαιρη κράτηση, μπορεί να είναι έως και 40% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η έκπτωση έγκαιρης κράτησης ισχύει πλέον σε πολλά διαφορετικά δρομολόγια. Τα δρομολόγια της Αδριατικής (αλλά και όλο και περισσότερο τα αλβανικά και τα ιταλικά δρομολόγια) είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρουν την έκπτωση Early Booking μόλις δημοσιευτούν τα δρομολόγια για το επόμενο έτος. Συνήθως, η ανακοίνωση πραγματοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου και μέσα Δεκεμβρίου για κρατήσεις έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Μερικές φορές, υπάρχει μια σύντομη παράταση 10 έως 15 ημερών μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επομένως, το Early Booking είναι απαραίτητο για την αποφυγή εξάντλησης διαθεσιμότητας και καθυστερήσεων στο λιμάνι. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα δρομολόγια, τιμές και προσφορές.

Μέλη Auto club

Η συνδρομή σας στην αυτοκινητιστική λέσχη Automobile club σάς δίνει το δικαίωμα σε έκπτωση στο auto club έως και 25%!

Προσφέρουμε αυτήν την έκπτωση σε πολλά ακτοπλοϊκά δρομολόγια (κυρίως τα δρομολόγια Ιταλία - Ελλάδα και Αθήνα - Κρήτη). Πρέπει να είστε μέλος μιας λέσχης αυτοκινήτου.

Με τους συνεργάτες μας Anek Lines, Minoan Lines, Superfast Ferries και Anek Superfast Ferries, τα μέλη του Auto club επωφελούνται από ελκυστικές εκπτώσεις.

Τα μέλη της λέσχης αυτοκινήτων Auto club μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά όταν κάνουν κράτηση για δρομολόγια με πλοίο μαζί μας: οι ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση έως και 25% στις τιμές οχημάτων ή επιβατών. Κατά το check-in, πρέπει να προσκομίσετε την κάρτα μέλους του Auto club εκτός από το εισιτήριο.

Συμμετέχουν σύλλογοι αυτοκινήτων (μια επιλογή)

ACA, ACE, ACT Italia, ADAC, ANWB, ARBÖ Automobile Club, ARCD, Camper Club Italiano, Camperlife, Camping & Caravaning Club, Caravan & Camper, Caravan & Camper Friends, Club Italiano, Confedercampeggio, DCC Deutscher Campingclub e.V., FFACCC , Freeontour, Friends Turismo Itinerante, Kampeertoerist, NKC, Pleinair, TCS, Touring Club, Turismo Itinerante, Unione Club Amici, Viaggiare in Liberta, Vivicamper, ÖAMTC

Έκπτωση επιστροφής

Η έκπτωση επιστροφής έως και 30% είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις και προσφορές!

Σε διεθνή ή δρομολόγια εσωτερικού, πολλοί μεταφορείς παρέχουν έκπτωση για ταξίδια με επιστροφή, ακόμη και τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε το ταξίδι της επιστροφής σε μία κράτηση.

Ορισμένοι μεταφορείς προσφέρουν συνδυαστικά πακέτα και χρεώνουν έκπτωση επιστροφής, ακόμη και αν μια κράτηση περιλαμβάνει πολλούς ή διαφορετικούς μεταφορείς (π.χ. Minoan Lines και Grimaldi Lines). Είναι επίσης απαραίτητο να συμπεριλάβετε το ταξίδι της επιστροφής σε μία μόνο κράτηση. Η μηχανή κρατήσεών μας μπορεί να το κάνει αυτό!

Προσφορά κάμπινγκ στο πλοίο

Η προσφορά κάμπινγκ στο πλοίο είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των κατασκηνωτών και αποτελεί κορυφαίο σημείο για όσους κάνουν νωρίς κρατήσεις σε πολλές διαδρομές στην Αδριατική για πολλά χρόνια.

Διανυκτέρευση καθ' όλη τη διάρκεια της διάβασης στο τροχόσπιτό σας στην τιμή του καταστρώματος συν την τιμή του οχήματος στο ανοιχτό κατάστρωμα του γκαράζ με σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε ορισμένα δρομολόγια μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας, έχετε έκπτωση εάν ταξιδεύετε με το τροχόσπιτό σας.

Τιμές τελευταίας στιγμής & ειδικές προσφορές

Πολλοί μεταφορείς προσφέρουν τιμές της τελευταίας στιγμής και ειδικές προσφορές όλο το χρόνο!

Αυτές οι ειδικές προσφορές είναι συνήθως διαθέσιμες έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα και υπολογίζονται αυτόματα κατά την κράτηση.

Οικογένειες και φίλοι

Η οικογενειακή έκπτωση έως και 20% ήταν πάντα στάνταρ, είτε σε δρομολόγια εξωτερικού είτε εσωτερικού. Αυτή η έκπτωση πλέον εφαρμόζεται όλο και περισσότερο σε ομάδες φίλων τριών ή περισσότερων επιβατών.

Ηλικιωμένοι

Οι ηλικιωμένοι ταξιδεύουν συχνά με καλύτερες τιμές! Η έκπτωση έως και 20% για ηλικιωμένους ισχύει κυρίως σε διεθνή δρομολόγια.

 • Προσφέρεται σε όλους τους επιβάτες άνω των 60 ετών που ταξιδεύουν με οποιαδήποτε κατηγορία ναύλου, με ή χωρίς όχημα
 • Το αποδεικτικό ηλικίας του επιβάτη ελέγχεται κατά την επιβίβαση (διαβατήριο ή ταυτότητα)
 • Η προσφορά ισχύει όλο το χρόνο αλλά όχι για όλα τα δρομολόγια

Φοιτητές

Φοιτητές και νέοι μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση έως και 20%!

Η φοιτητική έκπτωση ισχύει για φοιτητές με φοιτητική ταυτότητα ή κάρτα ISIC. Οι φοιτητές από ιδρύματα εσωτερικού (π.χ. ελληνικά δρομολόγια) λαμβάνουν έκπτωση έως και 50%. Κατά τη διάρκεια της κράτησης, θα ενημερωθείτε ποια έγγραφα ταυτότητας πρέπει να επιδείξετε για να δικαιούστε την έκπτωση.

Η έκπτωση για νέους εφαρμόζεται ολοένα και περισσότερο από τους μεταφορείς στα δρομολόγια εσωτερικού. Το ανώτατο όριο ηλικίας εδώ είναι συνήθως γύρω στα 28 έτη.

Παιδιά & Βρέφη

Η παιδική έκπτωση έως 50% και η βρεφική έκπτωση έως 100% είναι καθολική και εφαρμόζονται σχεδόν από όλους τους μεταφορείς και σε όλα τα δρομολόγια και τη διαμονή επί του πλοίου.

Μπορείτε ακόμη και να κάνετε online κράτηση για τα ανήλικα παιδιά σας (βρέφη και μωρά) με ή χωρίς κάθισμα.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη