Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

go ferry destination
Βρείτε τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Ιταλία και την υπόλοιπη Μεσόγειο!

Ναυτιλιακές Εταιρείες

Blue Star Ferries Logo 201 image

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries είναι η μεγαλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που εξυπηρετεί περισσότερους από 30 προορισμούς. Ο στόλος τους αποτελείται από μοντέρνα πλοία και σύγχρονα ταχύπλοα των οποίων οι ταχύτητες  κυμαίνονται από 22 έως 40 κόμβους την ώρα!

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας πλατφόρμ…

Hellenic Seaways Logo 201 image

Hellenic Seaways

Μέλος της ATTICA GROUP, η οποία δραστηριοποιείται στη μεταφορά επιβατών με τις εταιρείες Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Africa Maroque Links (AML) με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλής ποιότητας μεταφορικές υπηρεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο στόλος των πλοίων της ταξιδ…

Aegean-Speed-Lines-Logotypo

Aegean Speed Lines

Η Aegean Speed Lines δραστηριοποιείται στις Δυτικές Κυκλάδες με το SPEEDRUNNER III, το οποίο πληροί κορυφαίες απαιτήσεις άνεσης, ποιότητας και ασφάλειας και εκτελεί δρομολόγια από και προς Πειραιά - Σέριφο - Σίφνο και Μήλο. Στο πλαίσιο της απελευθέρωσης των ναυτιλιακών γραμμών στην Ελλάδα, ήταν η πρ…

Sea Jets Logo 201 image

SeaJets

Η SeaJets, ο μεγαλύτερος και ταχύτερος στόλος στην Ελλάδα αλλά και στη Μεσόγειο, σας καλωσορίζει στα πλοία της για μια συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία. Η SeaJets προσφέρει υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. μια καλά μελετημένη, τυποποιημένη υπηρεσία ποιότητας που οι πελάτες μπορούν να απο…

Minoan Lines Logo 201 image

Minoan Lines

Η Minoan Lines είναι μια παραδοσιακή εταιρεία φέρι-μποτ που παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων σε δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας Ιταλίας καθώς και μεταξύ των ελληνικών νησιών σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σήμερα, η εταιρεία έχει γίνει ηγέτης στις μεταφορές επιβατών με τα ταχύτερα και μεγ…

Cyclades Fast Ferries Logo 201 image

Fast Ferries

Η Fast Ferries παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με την κουλτούρα της εταιρείας που σημαίνει ασφαλή, γρήγορα, άνετα και αξιόπιστα ταξίδια στα Ελληνικά νησιά.

Η Fast Ferries εκμεταλλεύεται 4 σύγχρονα πλοία που συνδέουν τηΡαφήνα και το Πειραιά με την Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο, …

Superfast Ferries Logotypo image

Superfast Ferries

Αυτή τη στιγμή είναι η νεότερη ναυτιλιακή εταιρεία στην Αδριατική με τον μεγαλύτερο στόλο πλοίων. Τα δρομολόγιά της είναι τα πιο πυκνά από κάθε άλλη ναυτιλιακή εταιρεία στο δρομολόγιο Ελλάδα-Ιταλία και οι υπηρεσίες που θα σας προσφερθούν θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας!

Το όραμα του ιδρυτή της Sup…

Golden Star Ferries Logo 202 image

Golden Star Ferries

Θέλουμε να απολαμβάνετε κάθε λεπτό του ταξιδιού σας. Γι' αυτό φροντίζουμε πολύ να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τους παρόχους μας.

Σε όλα τα πλοία της Golden Star Ferries, θα αισθανθείτε το θερμό καλωσόρισμα απο τη στιγμή που το πόδι σας πατήσει πάνω στο σκάφος μας. Το εξιδεικευμέν…

Anek Lines Logo 202 image

Anek Lines Ακτοπλοικά Εισιτήρια

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου 55 χρόνια όταν οραματιστές από την Κρήτη αποφάσισαν να βρουν μια λύση στη συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού τους με την ηπειρωτική Ελλάδα. Η ναυτιλιακή εταιρεία έγινε πραγματικότητα και σήμερα είναι πρωτοπόρος στην ελληνική ναυτιλία. Εισήγαγε τεχνολογικές καινοτομ…

Zante Ferries Λογότυπο

Zante Ferries

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, θα μπορέσετε να βρείτε διαθεσιμότητα δρομολογίων σε πραγματικό χρόνο, να συγκρίνετε τιμές σε διάφορες κατηγορίες θέσεων και τελικά να αγοράσετε τα ακτοπλοικά σας εισιτήρια με τη Zante Ferries.

Η Zante Ferries διαθέτει 2 σύγχρονα συμβατικά πλοία που δρα…

Dodekanisos Seaways Logo 201 image

Dodekanisos Seaways

Η εταιρεία έχει συνδέσει επιτυχώς το όνομά της με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας και ταυτόχρονα πραγματοποιεί μια οικονομική αποστολή που παρέχει κοινωνική ανάπτυξη στη τοπική οικονομία.

Τα πλοία της εταιρείας έχουν συμβάλει σημαντικά στη ζωή των κατοίκων της Δωδεκανήσου και έχουν δημιο…

European Seaways Logo 201 image

European Seaways

Σε όλα τα πλοία της European Seaways, θα έχετε εγγυημένα ένα όμορφο καλωσόρισμα απο το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό της.

Θέλουμε να απολαμβάνετε κάθε λεπτό του ταξιδιού σας με αυτό το καράβι και γι' αυτό φροντίζουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η European…

Ventouris Ferries Logo 201 image

Ventouris Ferries

Η Ventouris Ferries είναι μια εταιρεία χαμηλών ναύλων με 4 σύγχρονα συμβατικά πλοία που πλέουν στο δρομολόγιο της Αδριατικής. Με καθημερινά δρομολόγια με επιστροφή, δεν υπάρχει ευκολότερος ή καλύτερης τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας καθώς και της Αλβανίας με ή χωρίς το όχημά σας.

Θέ…

2007 goFerry.gr © All rights reserved