Ποιοί είμαστε

About Us image
 • Σχετικά με εμάς
 • Πλεονεκτήματα
 • Τιμολόγηση
 • Πληρωμές
 • Θετικά του goferry.gr
 • Μοναδική αξία

Το goferry.gr είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το 1979. Το επιχειρηματικό μας ταξίδι εκτείνεται σε τρεις γενιές, όλες ενωμένες από έναν κοινό στόχο: την επιδίωξη της αριστείας σε συνδυασμό με την ακεραιότητα.

Η ενσωμάτωση της επαγγελματικής και της ιδιωτικής μας ζωής παραμένει έως και σήμερα καθοριστική για την οικογένειά μας. Ως αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία μας είναι πλούσια σε θυσίες και συμβιβασμούς. Ωστόσο, δεν θα εμβαθύνουμε σε αυτές τις πτυχές, προτιμώντας μία πιο συνοπτική αφήγηση.

Οι απαρχές της εταιρείας μας ανάγονται σε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο που άνθισε μεταξύ γερμανικών και ελληνικών ριζών στην Αθήνα. Έκτοτε εξυπηρετούμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες αμέτρητων ενθουσιωδών ταξιδιωτών. Από το 1979 ως παραδοσιακό ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα και από το 1988 ως γενικός πράκτορας πωλήσεων μεγάλων και γνωστών ακτοπλοϊκών εταιρείων στη Γερμανία (SeeFA Reisen - See & Flug Agentur Stuttgart). Το 2007 κυκλοφορήσαμε με περηφάνια την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα κρατήσεων στην παγκόσμια αγορά.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει τη Marianne Dahm και τον Δημήτριο Καλλίνικο, τον αδελφό του Ιωάννη Καλλίνικο, τους ξαδέρφους Νίκο, Γιώργο και Νικόλαο και την εγγονή Μαριάννα. Μαζί, αντιπροσωπεύουμε τη σημασία θεμελιωδών αξιών όπως η ακεραιότητα και η σκληρή δουλειά. Αυτές οι βασικές αρχές έχουν περάσει απρόσκοπτα από γενιά σε γενιά και παραμένουν αμετάβλητες μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα οργανικά εξελισσόμενο, πολυπολιτισμικό και σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σταθερές ανθρώπινες σχέσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, όταν εφαρμόζονται προσεκτικά, οι διαδικτυακές υπηρεσίες και τα προϊόντα μπορούν να παρέχουν ισοδύναμα επίπεδα διαφάνειας, αξίας και ανθρώπινης δέσμευσης με την αλληλεπίδραση με το φυσικό κατάστημα. Για το λόγο αυτό, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και ασφαλείς τεχνολογίες online κρατήσεων. Επιπλέον, ως παθιασμένοι λάτρεις των ακτοπλοϊκών ταξιδιών, υποστηρίζουμε πλήρως προσαρμοσμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες που μας επιτρέπουν να ζήσουμε προσωπικά το μεγαλείο των φυσικών τοπίων.

Πλεονεκτήματα του goferry.gr

Ωστόσο, το τελικό ερώτημα παραμένει: Γιατί να αποφασίσετε να κάνετε κράτηση μαζί μας; Μια μακρά εμπειρία στον κλάδο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε συντονισμένοι με τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών. Ωστόσο, έχουμε αυτή την κατανόηση, και παρακάτω μπορείτε να μάθετε γιατί!

Οι κρατήσεις μέσω goferry.gr προσφέρουν μια σαφή επισκόπηση της κράτησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας!

Επωφεληθείτε από τα προνόμιά μας και κάντε κράτηση στο goferry.gr - μια από τις πρώτες και πιο ολοκληρωμένες πλατφόρμες κρατήσεων για ακτοπλοϊκούς προορισμούς στη Μεσόγειο και στα ελληνικά νησιά!

Στις παρακάτω γραμμές, αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα του goferry.gr, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας.

 • Ταξιδέψτε με οποιοδήποτε ιδιωτικό όχημα (αυτοκίνητο, SUV, τζιπ, minibus, τροχόσπιτο, τρέιλερ, σκούτερ, μοτοσυκλέτα κ.λπ.)
 • Προσφορά κάμπινγκ στο πλοίο
 • Διαφανής τιμολόγηση από την αρχή
 • Εύκολη σύγκριση τιμών διαφορετικών ακτοπλοϊκών εταιρειών
 • Ασφαλής ιστοσελίδα και ασφαλείς πληρωμές
 • goferry.gr +++

Διαφανείς πληροφορίες τιμολόγησης

Οι κρυφές χρεώσεις είναι ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που μπορεί να συναντήσει ένας καταναλωτής σήμερα. Σκεφτείτε τους φόρους ή τα λιμενικά τέλη που θα εφαρμοστούν στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας ή τα τέλη συναλλαγής που θα πρέπει να πληρώσετε εάν χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε εισιτήρια μέσω διαδικτύου.

Ορισμένοι άλλοι ανταγωνιστές αυξάνουν τις τιμές με πρόσθετες χρεώσεις στο τέλος μιας συναλλαγής, κάτι που η goferry.gr δεν κάνει ποτέ.

 • Ως πελάτης μας, σας αξίζει να γνωρίζετε ακριβώς τι πληρώνετε από την αρχή
 • Με τις διαφανείς τιμές από το goferry.gr, γνωρίζετε το ακριβές κόστος από την πρώτη στιγμή που ξεκινάτε την κράτηση του ακτοπλοϊκού σας εισιτηρίου
 • Ένα τέλος κράτησης και τυχόν ισχύουσες πρόσθετες χρεώσεις και τέλει (για κοινές πιστωτικές κάρτες όπως Visa και Mastercard) υπολογίζονται επίσης εξαρχής και συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή. Μία μόνο τιμή που παραμένει ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος!

Ασφαλής ιστοσελίδα & ασφαλείς πληρωμές

Ασφαλής ιστότοπος και απόρρητο: Όλα τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε είναι κρυπτογραφημένα και ασφαλή σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και προστατεύουμε την ασφάλεια και το απόρρητο οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών παρέχετε. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου μας.

Ασφαλείς πληρωμές: Στο goferry.gr, χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη λύση για υπηρεσίες ηλεκτρονικών συναλλαγών. Μας προσφέρει επαγγελματική και αξιόπιστη υποστήριξη και την ηρεμία ότι τα δεδομένα των πελατών μας είναι ασφαλή μέσω ενός ασφαλούς συστήματος πληρωμών στο διαδίκτυο (ένα από τα πιο προηγμένα και προστατευμένα). Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το goferry.gr, προστατεύουμε την ασφάλεια και το απόρρητό σας και χρησιμοποιούμε μόνο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους.

Τραπεζικές καταθέσεις: Μπορείτε να πληρώσετε την αξία του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας με τραπεζικό έμβασμα.

goferry.gr +++

Τα πλεονεκτήματα του goferry.gr είναι τεράστια σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του στο διαδίκτυο.

Όχι μόνο προσφέρουμε μια απλή θέση στο πλοίο, αλλά έχουμε καθορίσει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να περιλαμβάνουν οι θαλάσσιες μεταφορές.

 • Εύκολη επιλογή όλων των τύπων διαμονής επί του πλοίου: οικονομικές ή αεροπορικές θέσεις, καμπίνες 1, 2, 3 και 4 κλινών με ή χωρίς παράθυρο, καμπίνες για άτομα με ειδικές ανάγκες και καμπίνες για τα κατοικίδια ζώα σας (ή κλουβιά)!
 • Ταξιδέψτε με οποιοδήποτε όχημα: αυτοκίνητο με ή χωρίς ρυμουλκούμενο (για αποσκευές ή σκάφος), minibus ή αυτοκινούμενο camper με ή χωρίς ρυμουλκούμενο (για αποσκευές ή σκάφος), τζιπ/ SUV με ή χωρίς τροχόσπιτο, μοτοσυκλέτα με ή χωρίς αμαξίδιο!
 • Ταξιδέψτε με φίλους σε ξεχωριστά οχήματα και μοιραστείτε την καμπίνα μαζί τους: το goferry.gr σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 4 οχήματα στην ίδια κράτηση!
 • Πλεονεκτήματα κράτησης με κάμπινγκ στο πλοίο: Είμαστε ίσως η μόνη πλατφόρμα κρατήσεων που προσφέρει την επιλογή κράτησης με κάμπινγκ στο πλοίο! Ταξιδέψτε σε τιμή καταστρώματος συν την τιμή του οχήματός σας και απολαύστε τη φιλοξενία του camper σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού (ισχύει σε ορισμένες διαδρομές Ιταλίας-Ελλάδας-Ιταλίας και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινούμενων και τροχόσπιτων)!
 • Εύκολη σύγκριση διαφορετικών ναυτιλιακών εταιρειών: Συγκρίνετε τιμές εισιτηρίων στην ίδια σελίδα αποτελεσμάτων και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό ή στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες
 • Επωφεληθείτε από όλες τις εκπτώσεις που προσφέρει κάθε ναυτιλιακή εταιρεία: ορισμένα αποτελέσματα δείχνουν διαφορετικές τιμές εισιτηρίων για την ίδια διαδρομή και κατηγορία διαμονής. Αυτό συμβαίνει συνήθως στους προορισμούς Ιταλία-Ελλάδα, Σαρδηνία ή Σικελία και στα δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά! Μην χάσετε τις εκπτώσεις εισιτηρίων, όπως το Early Booking, τις εποχιακές και την έκπτωση Auto club!
 • Κάρτες μέλους Automobile Club: Με το goferry.gr, λαμβάνετε έκπτωση έως και 25% εάν διαθέτετε έγκυρη κάρτα λέσχης αυτοκινήτου!

Μοναδική αξία

Το goferry.gr ήταν η πρώτη διαδικτυακή πύλη που υλοποίησε πλήρως την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για πλοία που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ των ελληνικών νησιών!

Με περισσότερα από 44 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών, η goferry.gr έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στη Μεσόγειο. Υπάρχουν πάνω από 100 ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν ακτοπλοϊκές μεταφορές στη Μεσόγειο και περισσότερα από 2000 ακτοπλοϊκά δρομολόγια για να διαλέξετε εάν επιθυμείτε να κάνετε online κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μαζί μας.

Σήμερα μπορείτε να κάνετε κράτηση για όλα τα δρομολόγια της Μεσογείου μέσω του συστήματος κρατήσεων goferry.gr και ταυτόχρονα να εκδοθεί ηλεκτρονικά το ακτοπλοϊκό εισιτήριό σας!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη