Superfast Ferries

Superfast Ferries λογότυπο

Εκπτώσεις, προσφορές, δρομολόγια και τιμές της Superfast Ferries για να κάνετε Online τη κράτηση του ακτοπλοικού σας εισιτηρίου!

Αυτή τη στιγμή είναι η νεότερη ναυτιλιακή εταιρεία στην Αδριατική με τον μεγαλύτερο στόλο πλοίων. Τα δρομολόγιά της είναι τα πιο πυκνά από κάθε άλλη ναυτιλιακή εταιρεία στο δρομολόγιο Ελλάδα-Ιταλία και οι υπηρεσίες που θα σας προσφερθούν θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας!

Το όραμα του ιδρυτή της Superfast Ferries άρχισε να υλοποιείται το 1995 με την ανάπτυξη του πρώτου ζεύγους καινοτόμων γερμανικών επιβατηγών πλοίων στη γραμμή Πάτρα-Ανκόνα, μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού από 28 σε 22 ώρες!

Επιπλέον, για πρώτη φορά σε αυτή τη γραμμή προσφέρονται ακτοπλοικές υπηρεσίες που ανταγωνίζονται αυτές των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων! Οι υπηρεσίες είναι βασισμένες κυρίως στο όραμα, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Γιατί λοιπόν να μην απολαύσετε την εκπληκτική θέα στα γαλάζια νερά της Αδριατικής θάλασσας με φέρι που προσφέρουν πολλές εγκαταστάσεις, ταχύτητα και σύγχρονες αποδοτικές υπηρεσίες;

Καλώς ήρθατε λοιπόν στη Superfast Ferries, θα σας ξεναγήσουμε στα διάσημα πλοία μας!

Όροι κράτησης Superfast Ferries

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Superfast Ferries

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα κρατήσεων, μπορείτε να λάβετε διαθεσιμότητα και τιμές σε πραγματικό χρόνο και να κλείσετε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια με τη Superfast Ferries για το προορισμό σας στην Ιταλία.

Εκπτώσεις Ακτοπλοικών εισιτηρίων Superfast Ferries

 • 20% για έγκαιρη κράτηση
 • 25% σε μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών
 • 20% για άτομα πάνω απο 60 χρονών
 • 20% σε 3μελείς ή 4μελείς οικογένειες
 • 30% στο ναύλο επιστροφής (ταυτόχρονη έκδοση με το aller)
 • 20% για άτομα ηλικίας 13-25 χρονών
 • 20% σε φοιτητές με ISIC κάρτα
 • 50% σε παιδιά
 • 100% σε βρέφη

Όταν κάνετε κράτηση online, η Superfast Ferries προτείνει την πιο συμφέρουσα οικονομική λύση, βοηθώντας σας να βρείτε τον χαμηλότερο ναύλο λαμβάνοντας υπόψη τον συνδυασμό ημερομηνιών αναχώρησης και επιστροφής, και ειδικές προσφορές και εκπτώσεις όπως Early Booking κ.ά.

Οι ειδικές τιμές της Superfast Ferries εφαρμόζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία κράτησης, η οποία υπολογίζει την τιμή του εισιτηρίου σας με την πιο οικονομική τιμή διαθέσιμη στο δρομολόγιο που έχετε επιλέξει.

Κάντε κράτηση με επιστροφή ταυτόχρονα με το aller και μειώστε το ναύλο των ακτοπλοικών σας εισιτηρίων με τη Superfast Ferries!

Δρομολόγια και τιμές Superfast Ferries

Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Με τόσες επιλογές που σας προσφέρει η Superfast Ferries, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για τον προορισμό σας σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Όταν κάνετε έγκαιρη κράτηση θα έχετε τον έλεγχο του ταξιδιού πολλές ημέρες πριν την αναχώρηση!

Οι θαλάσσιες διαδρομές της Αδριατικής όπως μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας είναι απο τις ωραιότερες στην Ευρώπη. Εκτός του έντονου μπλέ της θάλασσας αλλά και της Ελληνικής ακτογραμμής που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια της πλεύσης, θα απολαύσετε επιπλέον μια χαλαρωτική βραδιά λόγω των ανέσεων που προσφέρουν τα πλοία της Superfast Ferries. Για την ακτοπλοϊκή σας μεταφορά από την Ελλάδα στην Ιταλία, η Superfast Ferries είναι μια τέλεια επιλογή!

Η συχνότητα των δρομολογίων Superfast Ferries στην Αδριατική

 • 6-10 αναχωρήσεις σε μια εβδομάδα από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα και Πάτρα
 • 2 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Ανκόνα προς Κέρκυρα (από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο)
 • Καθημερινές αναχωρήσεις από Μπάρι για Πάτρα και Ηγουμενίτσα
 • 1-3 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Μπάρι προς Κέρκυρα (από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο)
 • 3 ημέρες την εβδομάδα αναχωρήσεις από Βενετία για Ηγουμενίτσα και Πάτρα
 • 1 εβδομαδιαία αναχώρηση από Βενετία προς Κέρκυρα (από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο)

Κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το ετήσιο πίνακα δρομολόγια της Superfast Ferries για τις ακτοπλοϊκές διαδρομές μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας.

Δρομολόγια Εσωτερικού της Superfast Ferries

 • 7 x βραδινές αναχωρήσεις την εβδομάδα από Πειραιά για Ηράκλειο
 • 7 x βραδινές αναχωρήσεις την εβδομάδα από Πειραιά προς Χανιά
 • 7 x ημερήσιες αναχωρήσεις την εβδομάδα από Πειραιά για Ηράκλειο ή Χανιά (Ιούλιο-Αύγουστο)

Τα δρομολόγια της Superfast Ferries ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, επομένως κάντε μια σύντομη αναζήτηση για να λάβετε τα ενημερωμένα δρομολόγια, τις έγκυρες τιμές και την τρέχουσα διαθεσιμότητα.

Τα πλοία της Superfast Ferries

Η Superfast Ferries διαθέτει προς το παρών μόνο 3 υπερσύγχρονα και γρήγορα πλοία που είναιόλα δρομολογημένα στις γραμμές της Αδριατικής.
Γνωρίστε τον στόλο των πλοίων της Superfast Ferries, δείτε φωτογραφίες και περιγραφές και επιλέξτε το τύπο του πλοίου που ταιριάζει στο ταξίδι σας!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη