Minoan Lines

Minoan Lines λογότυπο

Εκπτώσεις, προσφορές, δρομολόγια και τιμές της Minoan Lines, κάντε κράτηση Online και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!

Η Minoan Lines είναι μια παραδοσιακή εταιρεία φέρι-μποτ που παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων σε δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας Ιταλίας καθώς και μεταξύ των ελληνικών νησιών σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σήμερα, η εταιρεία έχει γίνει ηγέτης στις μεταφορές επιβατών με τα ταχύτερα και μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στην Αδριατική, στο Κρητικό στο Αιγαίο Πέλαγος και μπορεί να προσφέρει ένα ταξίδι άνεσης και ασφάλειας σε μοναδικούς προορισμούς, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα.

Προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των επιβατών, στη φιλοξενία πάνω στο πλοίο, στην ταχύτητα του ταξιδιού και στην τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων!

Σας καλωσορίζουμε στα πλοία μας και είμαστε σίγουροι για τα καλύτερα σχόλιά σας!

Όροι κράτησης Minoan Lines

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Minoan Lines

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα κρατήσεων, μπορείτε να λάβετε διαθεσιμότητα και τιμές σε πραγματικό χρόνο και να κλείσετε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια με τη Minoan Lines για τον προορισμό σας.

Η Minoan Lines διαθέτει ένα μεγάλο στόλο απο σύγχρονα συμβατικά πλοία αλλά και το ταχύπλοο Santorini Palace που δραστηριοποιείται σε διαδρομές της Αδριατικής και στις Ελληνικές θάλασσες. Οι καθημερινές αναχωρήσεις της παραδοσιακής αυτής εταιρείας σας δίνουν την δυνατότητα να ταξιδέψετε καθημερινά σε οποιαδήποτε προορισμό που αυτή εξυπηρετεί. Η Minoan Lines φροντίζει να σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ώστε να απολαυάνετε το κάθε λεπτό του ταξιδιού σας μέχρι να φτάσετε στο προορισμό σας. Σε όλα τα πλοία της Minoan Lines, θα έχετε εγγυημένα ένα θερμό καλωσόρισμα και το φιλικό προσωπικό θα χαρεί να συνδράμει στις ανάγκες σας.

  • Ακτοπλοικά εισιτήρια από Πειραιά προς Ηράκλειο και Χανιά
  • Απο Πειραιά για Κυκλάδες και Κρήτη
  • Απο Πάτρα και Ηγουμενίτσα για Ανκόνα και Μπρίντιζι

Η αγορά των ακτοπλοικών εισιτηρίων με τη Minoan Lines δεν θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη και πιο εύκολη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το δρομολόγιο και την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης και περιμένετε να ανακατευθυνθείτε στη σελίδα αποτελεσμάτων. Οποιαδήποτε προσφορά ή συνδυασμός εκπτώσεων (π.χ. έγκαιρη κράτηση/Early booking, έκπτωση φοιτητών ή παιδιών κ.ά.) που παρέχονται απο τη Minoan Lines, λαμβάνεται αυτόματα υπόψη απο το σύστημα!

Δρομολόγια και τιμές Minoan Lines

Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Με τις επιλογές που σας προσφέρει η Minoan Lines, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για τον προορισμό σας σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Όταν κάνετε έγκαιρη κράτηση θα έχετε τον έλεγχο του ταξιδιού πολλές ημέρες πριν την αναχώρηση.

Η συχνότητα των δρομολογίων της Minoan Lines

  • 4 αναχωρήσεις την εβδομάδα από Πάτρα για Ανκόνα
  • Καθημερινές αναχωρήσεις από Ηγουμενίτσα για Πρίντεζι
  • Καθημερινές αναχωρήσεις απο Πειραιά για Κρήτη
  • Καθημερινές αναχωρήσεις απο Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη-Ηράκλειο (απο Ιούνιο έως Σεπτέμβριο)

Δρομολόγια Ιταλίας της Minoan Lines 2023

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και λάβετε τον ετήσιο πίνακα δρομολογίων.

Τα δρομολόγια ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, επομένως κάντε μια σύντομη αναζήτηση για να λάβετε τα ενημερωμένα δρομολόγια της Minoan Lines, τις έγκυρες τιμές και την τρέχουσα διαθεσιμότητα.

Όταν κάνετε κράτηση online, η Minoan Lines προτείνει την πιο συμφέρουσα οικονομική λύση, βοηθώντας σας να βρείτε τον χαμηλότερο ναύλο λαμβάνοντας υπόψη τον συνδυασμό ημερομηνιών αναχώρησης και επιστροφής, και ειδικές προσφορές και εκπτώσεις της Minoan Lines όπως Early Booking ή εκπτώσεις οικογένειας. Οι ειδικές τιμές της Minoan Lines εφαρμόζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία κράτησης, η οποία υπολογίζει την τιμή του εισιτηρίου σας με την πιο οικονομική τιμή διαθέσιμη στο δρομολόγιο που έχετε επιλέξει.

Αγοράστε εισιτήρια με επιστροφή ταυτόχρονα με το aller και μειώστε το ναύλο των εισιτηρίων με τη Minoan Lines!

Ο στόλος της Minoan Lines

Η Minoan Lines διαθέτει ενα σύγχρονο στόλο πλοίων που είναι δρομολογημένα στις Ελληνικές θάλασσες και στην Αδριατική.
Γνωρίστε τον στόλο των πλοίων της Minoan Lines, δείτε φωτογραφίες και περιγραφές και επιλέξτε το τύπο του πλοίου που ταιριάζει στο ταξίδι σας!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη