Κάμπινγκ στο πλοίο

Ένα αυτοκίνητο έτοιμο να επιβιβαστεί στο γκαράζ του πλοίου
 • Εισαγωγή
 • Ιταλία - Ελλάδα
 • Κλασσικό κάμπινγκ
 • All inclusive
 • Εποχικότητα
 • Κατοικίδια
 • Εκπτώσεις
 • Υποστήριξη

Όλοι οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με το «σπίτι τους με ρόδες» και προτιμούν να κάνουν κάμπινγκ στο πλοίο, βρίσκονται στο σωστό μέρος. Το goferry.gr διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα θέσεων για κάμπινγκ στο πλοίο με όλες τις μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες που προσφέρουν αυτήν την εναλλακτική. Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση για εσάς (ακόμα και σε δύσκολες ημερομηνίες ταξιδιού). Η πολυετής εμπειρία και η καλή συνεργασία με τις ναυτιλιακές εταιρείες βοηθούν εδώ.

Κλείστε λοιπόν το κάμπινγκ στο πλοίο online και εμείς θα σας υποστηρίξουμε αν η διαθεσιμότητα γίνει δύσκολη!

Όλο και περισσότεροι φίλοι κατασκηνωτές πηγαίνουν διακοπές με τους «δικούς τους τέσσερις τοίχους» και χρησιμοποιούν αυτή τη φθηνή επιλογή για τη διέλευσή τους.

Ο χώρος στο κατάστρωμα του κάμπινγκ εξαντλείται πάντα πολύ γρήγορα. Αυτό ισχύει για την υψηλή αλλά και τη χαμηλή περίοδο όταν δεν υπάρχουν διακοπές. Για παράδειγμα, το ήπιο κλίμα στην Ελλάδα προσφέρει ιδανικές συνθήκες για ένα ταξίδι με τροχόσπιτο και την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για κάμπινγκ στο πλοίο, θα πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα, ιδανικά αμέσως μετά τη δημοσίευση των νέων δρομολογίων. Επωφεληθείτε από την προσφορά κάμπινγκ στο πλοίο και κάντε κράτηση έγκαιρα μέσω του goferry.gr!

Κάμπινγκ στο πλοίο Ιταλία - Ελλάδα

Το πιο προσιτό και άνετο ταξίδι είναι η κατασκήνωση στο πλοίο μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Πλοία για την Ελλάδα αναχωρούν σχεδόν καθημερινά από την Ανκόνα, το Μπάρι και τη Βενετία στην Ιταλία.

 • Για να επιβιβαστείτε στο Μπάρι, πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι από ξηρά, αλλά σε αντάλλαγμα, θα έχετε ένα συντομότερο θαλάσσιο ταξίδι!
 • Η διέλευση από τη Βενετία στην Ηγουμενίτσα (στην ηπειρωτική Ελλάδα) διαρκεί περίπου 27 ώρες
 • Η διέλευση από την Ανκόνα στην Ηγουμενίτσα διαρκεί περίπου 19 ώρες
 • Η διέλευση από το Μπάρι στην Ηγουμενίτσα διαρκεί περίπου 11 ώρες
 • Αν θέλετε να πάτε απευθείας στην Πάτρα στην Πελοπόννησο, είναι άλλες 5 με 6 ώρες με το πλοίο

Στα περισσότερα πλοία, μπορείτε να αποσυρθείτε στο κάμπερ σας και να επωφεληθείτε από τις ανέσεις του πλοίου. Τα πλοία παρέχουν επίσης ρεύμα για όλους τους κατασκηνωτές.

Σημείωση ασφαλείας: Μη χρησιμοποιείτε συσκευές αερίου κατά τη διάρκεια των διελεύσεων. Αυτό δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας.

Προσφέρουμε δύο ειδικά σχεδιασμένες μορφές κάμπινγκ στο πλοίο από την Ιταλία στην Ελλάδα και αντίστροφα:

 • Κλασικό κάμπινγκ στο πλοίο: Παραμείνετε για ολόκληρη τη διάβαση στο τροχόσπιτό σας
 • Κάμπινκ all inclusive: Αποκτήστε μια καμπίνα στην τιμή του καταστρώματος

Αυτές οι δύο μορφές ταξιδιού με το κάμπερ σας είναι διαθέσιμες στα περισσότερα δρομολόγια της Αδριατικής (Ιταλία - Ελλάδα - Ιταλία).

Κλασσικό κάμπινγκ στο πλοίο

Παραμείνετε για ολόκληρη τη διάβαση στην άνεση του τροχόσπιτού σας, ενώ επωφεληθείτε από τα ντους, τα WC και τις πρίζες 220 volt. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ντους και τις τουαλέτες του πλοίου και τα οφέλη του ηλεκτρικού ρεύματος (220 Volt). Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλους τους χώρους του πλοίου, όπως εστιατόρια, μπαρ, ανοιχτά καταστρώματα, καταστήματα, καφετέριες κ.λπ. Όλα στην τιμή ενός εισιτηρίου καταστρώματος συν τον ναύλο των οχημάτων!

Το κλασικό κάμπινγκ στο πλοίο ισχύει για τους ακόλουθους μεταφορείς (με περιορισμένη χωρητικότητα και δεν ισχύει για όλα τα σκάφη):

 • Anek Lines για τη διαδρομή Βενετία - Ελλάδα - Βενετία και Ανκόνα - Ελλάδα - Ανκόνα από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου
 • Superfast Ferries για το δρομολόγιο Ανκόνα - Ελλάδα και Μπάρι - Ελλάδα
 • Anek Superfast Ferries για το δρομολόγιο Ανκόνα - Ηγουμενίτσα - Πάτρα, Βενετία - Ελλάδα (και επιστροφή) και Μπάρι - Ελλάδα (και επιστροφή) από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου

Στις αναχωρήσεις από και προς την Κέρκυρα των γραμμών Βενετίας και Μπάρι, είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί κάμπινγκ στο πλοίο.

Κατοικίδια: Είναι δωρεάν και επιτρέπεται να βρίσκονται στο τροχόσπιτο.

Στην περίπτωση της κράτησης κάμπινγκ στο πλοίο, η οποία είναι δυνατή μόνο για οχήματα που έχουν εγκριθεί ως τροχόσπιτα, θα πρέπει να επιβιβαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες πριν από την αναχώρηση και, για λόγους ασφαλείας, η χρήση υγρού αερίου ή άλλων αερίων απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Anek Superfast Ferries κάμπινγκ στο πλοίο

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων τροχόσπιτων που ταξιδεύουν στη διαδρομή Ανκόνα, Βενετία ή Μπάρι μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά για κάμπινγκ στο πλοίο.

Οι επιβάτες μπορούν να παραμείνουν με απόλυτη άνεση στο τροχόσπιτό τους κατά τη διάρκεια της διέλευσης, εκμεταλλευόμενοι όλες τις υπηρεσίες του πλοίου, όπως ντους, μπάνια και ηλεκτρικό ρεύμα έως 220 βολτ. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου, μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.

Όλα αυτά στην τιμή της διέλευσης του καταστρώματος για τους επιβάτες συν του ναύλου του οχήματος.

Η προσφορά υπόκειται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Camping all inclusive

Με την προσφορά camping all inclusive, λαμβάνετε τα εξής:

 • Χώρος γκαράζ για το αυτοκινούμενο/ τροχόσπιτό σας
 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Διαμονή σε κανονική εσωτερική καμπίνα με ιδιωτικό ντους/WC κατηγορίας AB2 (όταν 2 επιβάτες), AB3 (όταν 3 επιβάτες) και AB4 (όταν 4 επιβάτες) στην τιμή μιας διέλευσης στο κατάστρωμα
 • 30% έκπτωση στα γεύματα και τα ποτά που σερβίρονται στα εστιατόρια "à la carte" και self-service κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Το camping all inclusive ισχύει για (περιορισμένη χωρητικότητα):

 • Όλα τα πλοία της Minoan Lines για το δρομολόγιο Βενετία - Ελλάδα - Βενετία καθώς και Ανκόνα - Ελλάδα - Ανκόνα, όλο το χρόνο
 • Μερικά πλοία της Anek Superfast Ferries για το δρομολόγιο Ανκόνα - Ηγουμενίτσα - Πάτρα (και επιστροφή), Βενετία - Ελλάδα (και επιστροφή) από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου

Κατοικίδια: Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση σε καμπίνα κατοικίδιων ή σε κλουβϊ, μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικά εισιτήρια με έκπτωση. Επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά και επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω e-mail ([email protected]) ή τηλεφώνου (+30 211 800 8990).

Anek Superfast Ferries camping all inclusive

Η προσφορά περιλαμβάνει εσωτερική καμπίνα (AB2, AB3, AB4) για τιμή διέλευσης στο κατάστρωμα ανά άτομο συν την τιμή του οχήματος. Παρέχεται χώρος γκαράζ για το τροχόσπιτό σας και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Διαμονή σε εσωτερική καμπίνα με ιδιωτικό ντους και WC κατηγορίας ΑΒ2 (αν 2 άτομα), ΑΒ3 (εάν 3 άτομα), ΑΒ4 (εάν 4 άτομα). Όλα στην ίδια τιμή με κράτηση καταστρώματος και τροχόσπιτου ή τροχόσπιτου!

Minoan Lines camping all inclusive

Η Minoan Lines διέκοψε την προσφορά camping all inclusive για τα έτη κράτησης 2023 και 2024.

Η Minoan Lines (εταιρεία του ομίλου Grimaldi) προσφέρει στους πελάτες της με τροχόσπιτο την υπηρεσία camping all inclusive. Αυτή η φόρμουλα αντικαθιστά την παραδοσιακή υπηρεσία κάμπινκ στο πλοίο και επιτρέπει στους επιβάτες τροχόσπιτων και τροχόσπιτων να ταξιδεύουν με πλοίο στην Ελλάδα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή!

Αυτό σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες δεν διανυκτερεύουν στο τροχόσπιτό τους κατά τη διάρκεια της διέλευσης, αλλά λαμβάνουν μια εσωτερική καμπίνα στην τιμή της διέλευσης στο κατάστρωμα!

 • Κλειστό γκαράζ για το αυτοκινούμενο ή το τροχόσπιτό σας
 • Η πρόσβαση στο όχημα δεν είναι δυνατή κατά τη διάρκεια της διέλευσης
 • Δωρεάν παροχή ρεύματος (220 volt) καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Διαμονή σε κανονική εσωτερική καμπίνα με ιδιωτικό ντους/WC κατηγορίας AB2 (όταν 2 επιβάτες), AB3 (όταν 3 επιβάτες), AB4 (όταν 4 επιβάτες) στην τιμή διέλευσης στο κατάστρωμα
 • Έκπτωση 30% σε όλα τα γεύματα και τα ποτά σε οποιοδήποτε εστιατόριο επί του πλοίου και καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
 • Όλες οι ανέσεις και οι εγκαταστάσεις του πλοίου είναι στη διάθεσή σας
 • Η διαθεσιμότητα αυτής της προσφοράς είναι περιορισμένη

Σημείωση: Το camping all inclusive ισχύει μόνο για οχήματα που είναι επίσημα εγγεγραμμένα ως τροχόσπιτα ή τροχόσπιτα, τα οποία πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένα με ιδιωτικές εγκαταστάσεις (υπνοδωμάτιο, κουζίνα και WC). Συμβατικά αυτοκίνητα, μικρά λεωφορεία (minibuses) ή σκάφη δεν μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία κάμπινγκ all inclusive.

Κάμπινγκ all inclusive με σκύλο ή γάτα

Εάν ταξιδεύετε με την υπηρεσία all inclusive camping της Minoan Lines και επιθυμείτε να κλείσετε καμπίνα για κατοικίδια, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ειδικό εισιτήριο με έκπτωση (μέγιστο 2 κατοικίδια ανά καμπίνα). Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω e-mail [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 211 800 8990.

Σε αυτήν την περίπτωση, πληρώνετε μόνο την τιμή της διέλευσης στο κατάστρωμα για την καμπίνα συν μια πρόσθετη χρέωση περίπου. 25,00 ευρώ ανά ταξίδι/ζώο.

Κάμπινκ στο πλοίο εποχικότητα

 • Anek Lines: από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου
 • Superfast Ferries: από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου
 • Anek Superfast Ferries: από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου
 • Minoan Lines: Κάμπινγκ all inclusive όλο το χρόνο - ακυρώθηκε για τα έτη κράτησης 2023 και 2024!

Κάμπινγκ στο πλοίο με κατοικίδια

Τα ταξίδια με μικρά ζώα είναι μοντέρνα!

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάρουν το σκύλο ή τη γάτα τους, και συχνά το ινδικό χοιρίδιο ή το χάμστερ τους, μαζί τους στις διακοπές, επειδή έχουν χρόνο να αφιερώσουν στα ζώα.

Κατά την κατασκήνωση στο σκάφος, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να μείνει στο τροχόσπιτο μαζί σας. Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα. Ωστόσο, το ζώο πρέπει να τοποθετηθεί στα καθορισμένα κλουβιά εάν ο θόρυβος ενοχλεί τους άλλους επιβάτες.

 • Οι επιβάτες πρέπει να δηλώσουν κατά το check-in στο λιμάνι εάν συνοδεύουν ζώο κατά τη διέλευση του πλοίου

Όλες οι ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρουν επίσης τις ακόλουθες επιλογές για τη φιλοξενία κατοικίδιων ζώων (αυτές οι επιλογές διαμονής ισχύουν και για την επιλογή camping all inclusive):

 • Καμπίνες φιλικές προς τα ζώα με επιπλέον χρέωση 25,00 ευρώ έως 50,00 ευρώ ανά ταξίδι και ζώο Συνιστάται η έγκαιρη κράτηση καθώς ο αριθμός αυτών των καμπινών είναι περιορισμένος
 • Κουτιά ζώων σε καλυμμένο μέρος στο κατάστρωμα, συνήθως πληρωτέα στο λιμενικό γραφείο με επιπλέον χρέωση περίπου. 25,00 ευρώ ανά ταξίδι/ζώο
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε προκράτηση στο go-ferry.com τηλεφωνικά στο +30 211 800 8990 ή μέσω email στο [email protected]

Φυσικά, μπορείτε επίσης να κινηθείτε ελεύθερα στο κατάστρωμα με τον σκύλο ή τη γάτα σας. Υπάρχει επίσης ένα καθορισμένο μέρος όπου ο σκύλος μπορεί να κάνει την ανάγκη του. Ωστόσο, η διαμονή στις εσωτερικές εγκαταστάσεις του πλοίου (εστιατόρια, μπαρ, σαλόνια κ.λπ.) δεν επιτρέπεται.

Οι εκπαιδευμένοι σκύλοι για επιβάτες που χρειάζονται βοήθεια θεωρούνται εξαίρεση εάν υπάρχει το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Κάμπινκ στο πλοίο εκπτώσεις

Προγραμματίστε το ταξίδι σας στην Ελλάδα και όλες οι πιθανές εκπτώσεις υπολογίζονται αυτόματα όταν κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας, όπως:

Κάμπινγκ στο πλοίο υποστήριξη πελατών

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την κράτηση του ταξιδιού σας με το κάμπινγκ στο πλοίο όσο το δυνατόν πιο εύκολη μέσω της ιστοσελίδας μας και να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό προσωπικό μας με την τοπική τιμή στο +30 211 800 8990.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη