Anek Lines

Anek Lines λογότυπο

Εκπτώσεις, προσφορές, δρομολόγια και τιμές ναύλων της Anek Lines για να αγοράσετε τα ακτοπλοικά σας εισιτήρια όπως έχετε υπολογίσει στο προυπολογισμό σας!

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου 55 χρόνια όταν οραματιστές από την Κρήτη αποφάσισαν να βρουν μια λύση στη συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού τους με την ηπειρωτική Ελλάδα. Η ναυτιλιακή εταιρεία έγινε πραγματικότητα και σήμερα είναι πρωτοπόρος στην ελληνική ναυτιλία. Εισήγαγε τεχνολογικές καινοτομίες, με στόχο πάντα τη διασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Η Anek Lines που ξεκίνησε το 1967 με μόνο 1 πλοίο και λίγους εργαζόμενους, έχει πλέον στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 8 σύγχρονα πλοία και 1000 εργαζομένους, εξυπηρετώντας μαζί με τη Superfast Ferries περισσότερους απο 10 προορισμούς στην Αδριατική και την Ελλάδα!

Τα διεθνή δρομολόγια της κρητικής εταιρείας συνδέουν τα ελληνικά λιμάνια με αυτά της Ιταλίας ενώ οι γραμμές εσωτερικού συνδέουν το Πειραιά με τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Η Anek Lines σας καλωσορίζει εν πλω και εγγυάται υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και αξέχαστα ταξίδια!

Η ιστοσελίδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τέλεια το ταξίδι σας με την Anek Lines και θα σας προτείνει όλες τις πιθανές ευκαιρίες και προσφορές ώστε η τελική επιλογή της κράτησης του εισιτηρίου σας να αφεθεί στην απόφασή σας!

Κλείστε online την αγαπημένη σας διαδρομή και φτάστε στον προορισμό σας με τα καλύτερα συναισθήματα!

Όροι κράτησης Anek Lines

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Anek Lines

Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε έγκαιρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Anek Lines, μην τυχόν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν βρείτε διαθέσιμο πλοίο για τον προορισμό σας!

  • Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Anek Lines εξαρτάται από την περίοδο ταξιδιού, την κατηγορία θέσης ή καμπίνας, την ηλικία των επιβατών και τον τύπο του οχήματος που ταξιδεύετε.
  • Οι μαθητές, οι νέοι και τα παιδιά ηλικίας έως 16 ετών ταξιδεύουν συνήθως στη μισή τιμή. Οι ενήλικες άνω των 60 έχουν έκπτωση 20%. Παιδιά κάτω των 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν στην κατηγορία καταστρώματος (ισχύουν συνήθως στα διεθνή δρομολόγια της εταιρείας)!

Η ολοκλήρωση μιας κράτησης δεν θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη και εύκολη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το δρομολόγιο και την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης και περιμένετε να ανακατευθυνθείτε στη σελίδα αποτελεσμάτων. Οποιαδήποτε προσφορά ή συνδυασμός εκπτώσεων (π.χ. έγκαιρη κράτηση/Early booking, έκπτωση φοιτητών ή παιδιών κ.ά.) που παρέχονται από την Anek Lines, λαμβάνεται αυτόματα υπόψη απο το σύστημα!

Δρομολόγια και τιμές Anek Lines

Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Με τις επιλογές που σας προσφέρει η Anek Lines, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για τον προορισμό σας σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Όταν κάνετε έγκαιρη κράτηση θα έχετε τον έλεγχο του ταξιδιού πολλές ημέρες πριν την αναχώρηση.

Δρομολόγια Ιταλίας της Anek Lines
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και λάβετε τον ετήσιο πίνακα δρομολογίων.

Δρομολόγια Κρήτης

  • Από Πειραιά για Ηράκλειο και Χανιά

Τα δρομολόγια της Anek Lines ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, επομένως κάντε μια σύντομη αναζήτηση για να λάβετε τα ενημερωμένα δρομολόγια, τις έγκυρες τιμές και την τρέχουσα διαθεσιμότητα.

Όταν κάνετε κράτηση online, η Anek Lines προτείνει την πιο συμφέρουσα οικονομική λύση, βοηθώντας σας να βρείτε τον χαμηλότερο ναύλο λαμβάνοντας υπόψη τον συνδυασμό ημερομηνιών αναχώρησης και επιστροφής, και ειδικές προσφορές και εκπτώσεις της Anek Lines όπως Early Booking, τρίτη ηλικία, αυτοκινητική λέσχη ή εκπτώσεις οικογένειας.

Οι ειδικές τιμές της Anek Lines εφαρμόζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία κράτησης, η οποία υπολογίζει την τιμή του εισιτηρίου σας με την πιο οικονομική τιμή διαθέσιμη στο δρομολόγιο που έχετε επιλέξει.

Αγοράστε εισιτήρια με επιστροφή ταυτόχρονα με το aller και μειώστε το ναύλο των ακτοπλοικών σας εισιτηρίων με τη Anek Lines!

Ο στόλος

Η Anek Lines διαθέτει 8 σύγχρονα συμβατικά πλοία.
Γνωρίστε τον στόλο των πλοίων της Anek Lines, δείτε φωτογραφίες και περιγραφές και επιλέξτε το τύπο του πλοίου που ταιριάζει στο ταξίδι σας!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη