Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Γιατί με τη goFerry.gr

Στη goFerry.gr δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια άριστη εμπειρία όταν επιλέξετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήριά μαζί μας!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε και κάντε την κράτησή σας με τη goFerry.gr - τη παλαιότερη και πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων πλοίων για προορισμούς στα Ελληνικά νησιά και στη Μεσόγειο Θάλασσα!

Στις ακόλουθες γραμμές, αναφέρουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της goFerry.gr ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας.

 • Ταξιδέψτε με κάθε είδους ιδιωτικό όχημα (Αυτοκίνητο, SUV, Jeep, Μίνι λεωφορείο, Αυτοκινούμενο, Τροχόσπιτο, Τρέιλερ, Σκούτερ, Μοτοσικλέτα κ.λπ.)
 • Καθαρή τιμολογιακή πολιτική απο την αρχή της διαδικασίας κράτησης
 • Εύκολη σύγκριση μεταξύ ίδιων δρομολογίων
 • Ασφαλής ιστοσελίδα και ασφαλείς πληρωμές
 • Οφέλη κράτησης με Camping on board

 

ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι κρυφές χρεώσεις είναι ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που μπορεί να συναντήσει ένας καταναλωτής στον σημερινό ηλεκτρονικό κόσμο. Σκεφτείτε τους φόρους ή τα λιμενικά τέλη που επιβαρύνουν την τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας ή τα τέλη κράτησης ή τα τέλη συναλλαγής που πρέπει να πληρώσετε όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε εισιτήρια στο διαδίκτυο.

Ορισμένοι άλλοι ιστότοποι χρησιμοποιούν πρόσθετες χρεώσεις για να αυξήσουν τις τιμές στο τέλος μιας συναλλαγής, κάτι που η goFerry.gr δεν κάνει ποτέ. Ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, αξίζει να γνωρίζετε ακριβώς τι θα πληρώσετε από την αρχή της διαδικασίας. Με την εκ των προτέρων σαφή τιμολόγηση της goFerry.gr, γνωρίζετε το συνολικό κόστος του ακτοπλοϊκού σας εισιτηρίου πριν φτάσετε στο τελευταίο βήμα της κράτησης. Το τέλος κράτησης και τυχόν προσαυξήσεις, επιβαρύνσεις και χρεώσεις (των κοινών πιστωτικών καρτών όπως η Visa και η MasterCard) υπολογίζονται απο την αρχή και περιλαμβάνονται στο κόστος του εισιτηρίου - μόνο μία τιμή που παραμένει ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος!

Σας ενημερώνουμε επιπλέον ότι η τιμολογιακή πολιτική της goFerry.gr έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις οδηγίες της Ε.Ε. παράγραφος "Κανόνες τιμολόγησης για εισιτήρια ταξιδιού"

 

ΑΣΦΑΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ασφαλής Ιστότοπος

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανόνες της Ε.Ε!

Απόρρητο

 • Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θα προστατεύσουμε την ασφάλεια και το απόρρητο οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Ασφαλείς συναλλαγές με πιστωτική κάρτα

 • Η goFerry.gr συνεργάζεται με Ευρωπαικά αξιόπιστα Συστήματα Εμπορικών Διαδικτυακών Συναλλαγών που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Στη goFerry.gr, θα προστατεύσουμε την ασφάλεια και το απόρρητό σας, χρησιμοποιώντας την πλέον εξελιγμένη διαθέσιμη τεχνολογία, διασφαλίζοντάς σας ότι είμαστε ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους στο διαδίκτυο.
  Λεπτομέρειες...

Τραπεζικές καταθέσεις

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Τα οφέλη της goFerry.gr είναι τεράστια σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της στο διαδίκτυο.

Δεν προσφέρουμε απλώς μια απλή θέση στο πλοίο, αλλά έχουμε καθορίσει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να περιλαμβάνουν οι θαλάσσιες μεταφορές.

 • Εύκολη επιλογή όλων των τύπων καταλυμάτων επί του πλοίου: οικονομικά ή αεροπορικού τύπου καθίσματα, 2κλινες, 3κλινες, μονόκλινες και 4κλινες καμπίνες με ή χωρίς θέα θάλασσα, καμπίνες για άτομα με ειδικές ανάγκες και διαμονή για τα υπέροχα κατοικίδια σας σε καμπίνες ή σε κλουβιά.
 • Επιβιβάστε στο Φέρυ οποιοδήποτε είδος οχήματος: αυτοκίνητο με αποσκευές με ή χωρίς τρέιλερ, μίνι λεωφορείο ή τροχόσπιτο με ή χωρίς τρέιλερ, τζιπ/SUV με ή χωρίς τροχόσπιτο, μοτοσικλέτα με ή χωρίς πλαϊνό καρότσι!
 • Ταξιδέψτε με φίλους σε ξεχωριστά οχήματα και μοιραστείτε την καμπίνα μαζί τους: Με τη goFerry.gr μπορείτε να προσθέσετε έως και 4 οχήματα στην ίδια κράτηση!
 • Πλεονεκτήματα κράτησης Camping on board: Ίσως είμαστε η μοναδική πλατφόρμα κρατήσεων που προσφέρει την επιλογή κράτησης για Κάμπινγκ εν πλω! Ταξιδέψτε με ναύλο καταστρώματος και οχήματος και απολαύστε τη φιλοξενία του αυτοκινούμενου/του τροχόσπιτου σας (ισχύει σε ορισμένες διαδρομές Ελλάδας-Ιταλίας και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινούμενων/τροχόσπιτων)!
 • Εύκολη σύγκριση διαφορετικών ναυτιλιακών εταιρειών: Συγκρίνετε τον ναύλο του εισιτηρίου στην ίδια σελίδα αποτελεσμάτων και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας ή στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.
 • Επωφεληθείτε από τυχόν εκπτώσεις που προσφέρει κάθε ναυτιλιακή εταιρεία: Σε ορισμένα αποτελέσματα, θα δείτε διαφορετικές τιμές εισιτηρίων για την ίδια διαδρομή και την ίδια κατηγορία καταλυμάτων. Αυτό συμβαίνει συνήθως στους προορισμούς Ελλάδας-Ιταλίας, Σαρδηνίας ή Σικελίας καθώς και στα δρομολόγια προς ελληνικά νησιά! Μην χάσετε καμία έκπτωση εισιτηρίων, όπως έκπτωση για έγκαιρη κράτηση, εποχική έκπτωση κ.ά.!
 • Κάρτες μέλους λέσχης αυτοκινήτου: Με τη goFerry.gr μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση έως και 25% εάν είστε κάτοχος μιας έγκυρης κάρτας λέσχης αυτοκινήτου!

 

2007 goFerry.gr © All rights reserved