Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Δρομολόγια από Ελλάδα για Πρίντεζι

Seperator Icon
Βρείτε όλα τα ισχύοντα δρομολόγια των ακτοπλοικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη γραμμή από την Ελλάδα προς Πρίντεζι!

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΡΙΝΤΕΖΙ

Με λίγα μόνο κλικ, θα σας μεταφέρουμε στα δρομολόγια των πλοίων απο Ελλάδα για Πρίντεζι. Βρείτε ναύλα επιβατών και οχημάτων, εποχικότητες τιμών καθώς και τις εκπτώσεις που ισχύουν για τη διαδρομή από τα λιμάνια της Ελλάδας προς το λιμάνι του Πρίντεζι.

Μια γρήγορη ματιά των "παραδοσιακών" αναχωρήσεων από Ελλάδα για Πρίντεζι.

Δρομολόγια Ελλάδα-Πρίντεζι & Πρίντεζι-Ελλάδα

Πρίντεζι προς Ελλάδα

  • Πρίντεζι προς Ελλάδα: 2 x καθημερινές αναχωρήσεις (13:00 και 21:00) όλο το χρόνο και 3 φορές καθημερινά (αναχωρήσεις 13:00, 20:59 και 21:00) από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο

Ελλάδα προς Πρίντεζι

  • Ελλάδα προς Πρίντεζι: 2 x ημερησίως αναπ. (23:59 και 00:30) όλο το χρόνο και 3 φορές την ημέρα (23:59, 00:30 και 23:00) από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο: 2 x ημερησίως αναπ. (23:59 και 00:30) όλο το χρόνο και 3 φορές την ημέρα (23:59, 00:30 και 23:00) από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο

Δρομολόγια και τιμές πλοία απο Ελλάδα για Πρίντεζι

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και θα μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τα δρομολόγια και τις τιμές της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρείας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εκτυπώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σημείωση: Τα δρομολόγια του επόμενου έτους για Ελλάδα-Πρίντεζι ανακοινώνεται συνήθως μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους!

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες των δρομολογίων ήταν ακριβείς όταν δημοσιεύτηκαν αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2007 goFerry.gr © All rights reserved