Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Δρομολόγια από Ελλάδα για Μπάρι

Seperator Icon
Βρείτε όλα τα ισχύοντα δρομολόγια των ακτοπλοικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη γραμμή από την Ελλάδα προς Μπάρι!

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΠΑΡΙ

Με λίγα μόνο κλικ, θα σας μεταφέρουμε στα δρομολόγια των πλοίων απο Ελλάδα για Μπάρι. Βρείτε ναύλα επιβατών και οχημάτων, εποχικότητες τιμών καθώς και τις εκπτώσεις που ισχύουν για τη διαδρομή από τα λιμάνια της Ελλάδας προς το λιμάνι του Μπάρι.

Μια γρήγορη ματιά των "παραδοσιακών" αναχωρήσεων από Ελλάδα για Μπάρι.

Δρομολόγια Ελλάδα-Μπάρι & Μπάρι-Ελλάδα

Μπάρι προς Ελλάδα

  • Μπάρι προς Ελλάδα: 1 x ημερήσια αναχώρηση (19:30) όλο το χρόνο και 2 x καθημερινά (αναπ. 19:30 και 19:00) από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο

Ελλάδα προς Μπάρι

  • Ελλάδα προς Μπάρι: 1 x ημερήσια ανασκ. (00:30) όλο το χρόνο και 2 φορές καθημερινά (00:30 και 20:00) από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο

Δρομολόγια και τιμές πλοία απο Ελλάδα για Μπάρι

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και θα μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τα δρομολόγια και τις τιμές της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρείας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εκτυπώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σημείωση: Τα δρομολόγια του επόμενου έτους για Ελλάδα-Μπάρι ανακοινώνεται συνήθως μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους!

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες των δρομολογίων ήταν ακριβείς όταν δημοσιεύτηκαν αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2007 goFerry.gr © All rights reserved