Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Ηλεκτρονική κράτηση & Web Check-in

Απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και το ηλεκτρονικό/web check-in.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Τι είναι η ηλεκτρονική κράτηση

Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής κράτησης, η αγορά του εισιτηρίου σας γίνεται γρήγορα και απλά, αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας goFerry.gr πραγματοποιείτε κράτηση με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Δεν χρειάζεστε πλέον το έντυπο εισιτήριο στα χέρια σας, γεγονός που σας απαλλάσσει από τις περιττές μετακινήσεις για την παραλαβή του, όπως και το κόστος επανέκδοσής του σε περίπτωση απώλειας, ενώ εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο πηγαίνοντας απευθείας στο λιμάνι επιβίβασης και στο κιόσκι της ναυτιλιακής εταιρίας.

Το σύστημα Easy-Way (απο το 2008) που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, επιτρέπει την πλέον αξιόπιστη κράτηση και έκδοση εισιτηρίων με στόχο την φθηνότερη, ταχύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Οι χρήστες/επιβάτες έχουν την δυνατότητα να συνδέονται online με τα συστήματα κρατήσεων των περισσοτέρων ναυτιλιακών εταιριών (όπως πχ της Minoan Lines, Superfast Ferries, Anek Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Nel, Cyclades Fast Ferries, Seajets, Aegean Speed Lines κ.ά.), να συγκρίνουν τιμές, να ενημερώνονται για δρομολόγια και πλοία, να αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές και να εκτυπώνουν άμεσα τη κράτησή τους.

Με τη λειτουργία του συστήματος Easy-Way απλοποιείται η έκδοση εισιτηρίων και εφαρμόζεται η πετυχημένη διαδικασία των αεροπορικών εταιριών:

  • κράτηση μέσω διαδικτύου
  • παραλαβή κωδικού κράτησης
  • Check-in στο λιμάνι αναχώρησης
  • επιβίβαση στο πλοίο!

Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής των εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα ή με το καινοτόμο σύστημα Pay-and-Confirm!

  • goFerry-Easy-Way και φτάσατε στο προορισμό σας!

 

WEB CHECK-IN

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την εντός των ημερών ενεργοποίηση του Web Check-in των περισσοτέρων ακτοπλοικών εταιρειών!

Η νέα εφαρμογή αποβλέπει στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε με σκοπό να διευκολύνει τον επιβάτη στην απλοποίηση της διαδικασίας επιβίβασης στις μετακινήσεις του με το πλοίο.

Σύντομα θα μπορείτε πλέον μπορείτε πλέον με μεγαλύτερη άνεση να αποθηκεύετε τα εισιτήρια ή/και τις κάρτες επιβίβασής στα κινητά σας τηλέφωνα!

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή: 48 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου χρησιμοποιήστε τους κωδικούς κράτησης και μπείτε στην εφαρμογή του WEB Check-in της ακτοπλοικής εταιρείας που ταξιδεύετε. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε οποιαδήποτε έξυπνη προσωπική συσκευή (smartphone, tablet κλπ.) ή στις εφαρμογές Wallet & Passbook (λειτουργικά συστήματα IOS & Android αντίστοιχα), ενώ είναι δυνατή και η εκτύπωση σε χαρτί Α4.  Η επιβίβαση στο πλοίο γίνεται με την απλή επίδειξη του εκτυπωμένου ή ηλεκτρονικού εισιτηρίου/boarding pass συνοδεύοντάς το με ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

 

2007 goFerry.gr © All rights reserved