Κάμπινγκ στο πλοίο Ελλάδα 2024

Tροχόσπιτα και αυτοκίνητα στο ανοιχτό κατάστρωμα του γκαράζ του πλοίου στην Ευρώπη.
19 Οκτωβρίου, 2023

Με την προσφορά κάμπινγκ στο πλοίο Ελλάδα 2024 από την Anek Superfast Ferries, μπορείτε να μείνετε στο τροχόσπιτό σας για όλη τη διάρκεια της διάβασης και να πληρώσετε μόνο το κατάστρωμα συν την τιμή του οχήματος!

Η Anek Superfast Ferries προσφέρει ξανά την προσφορά της για κάμπινγκ στο πλοίο στα δρομολόγια της στην Αδριατική. Κάντε κράτηση online με το πλεονέκτημα του κάμπινγκ στο πλοίο και απολαύστε τις ανέσεις του καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού στην τιμή του καταστρώματος συν την τιμή του οχήματος.

Η προσφορά ισχύει για τα ακόλουθα δρομολόγια:

Τα λιμάνια άφιξης στην Ελλάδα είναι η Κέρκυρα, η Ηγουμενίτσα και η Πάτρα. Φυσικά, η προσφορά ισχύει και για όλα τα ταξίδια μετ' επιστροφής.

Κάντε κράτηση online εκ των προτέρων, ιδανικά μόλις ανοίξει το πρόγραμμα της Αδριατικής για το 2024, καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και εξαντλείται γρήγορα, ειδικά για μεγάλα οχήματα στα ανοιχτά γκαράζ.

Ας υποθέσουμε ότι η προσφορά έχει κλείσει πλήρως την άνοιξη λόγω της δημοτικότητάς της. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε με το τροχόσπιτό σας, αλλά σε κλειστό γκαράζ χωρίς τροφοδοτικό για το όχημα και όλοι οι επιβάτες πρέπει να κάνουν κράτηση για ένα εισιτήριο καταστρώματος ή την κατηγορία καμπίνας στην πλήρη τιμή. Οπότε καλύτερα να βιαστείτε!

Δυστυχώς, η ναυτιλιακή Minoan Lines δεν προσφέρει κάμπινγκ στο πλοίο ή κάμπινγκ all inclusive για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εάν ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες, θα σας κρατάμε ενήμερους!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο κάμπινγκ στο πλοίο.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη