Ακτοπλοϊκά για τις Σποράδες

Παραδοσιακό αλιευτικό σκάφος αγκυροβολημένο κοντά στο μικρό γραφικό λιμανάκι του Αγνώντα στη Σκόπελο

Πώς θα φτάσετε στις Σποράδες με πλοίο, δρομολόγια και ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά για Σποράδες και συστάσεις για τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πλοίο προς Σποράδες, όπως π.χ. Συνδεδεμένα δρομολόγια με περιγραφή λιμανιού, διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο με διάφορες επιλογές διαμονής στο πλοίο και χρήσιμες επιλογές μεταφοράς στις Σποράδες!

Οι Σποράδες είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας.
Μπορείτε να φτάσετε με σύγχρονα πλοία από τον Άγιο Κωνσταντίνο (καλοκαίρι), τον Βόλο (όλο το χρόνο) και τη Θεσσαλονίκη (μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο).

Το σύμπλεγμα Σποράδων

Πώς θα πάτε στις Σποράδες με πλοίο

 • Από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, περίπου 120 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
 • Από το λιμάνι του Βόλου, περίπου 300 χλμ από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις με Σποράδες

Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τις Σποράδες πραγματοποιούνται με σύγχρονα και άνετα πλοία.

 • Βόλος - Σκιάθος, περ. 2,30 ώρες με κανονικό οχηματαγωγό ή περίπου. 1,45 ώρες με ταχύπλοο
 • Βόλος - Σκόπελος, περ. 3,30 ώρες με κανονικό οχηματαγωγό ή περίπου. 2,10 ώρες με ταχύπλοο
 • Άγιος Κωνσταντίνος - Σκιάθος, περ. 3,45 ώρες με κανονικό οχηματαγωγό

Δημοφιλείς ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τις Σποράδες

 • Βόλος - Σκιάθος και Σκόπελος
 • Μαντούδι (Εύβοια) - Σκόπελος και Αλόννησος
 • Άγιος Κωνσταντίνος - Σκιάθος

Εάν κάνετε κράτηση για το ταξίδι επιστροφής από τις Σποράδες ταυτόχρονα, οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση επιστροφής.

Οι τιμές που εμφανίζονται είναι για την καθοδήγησή σας και ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς τιμές για τα πλοία των Σποράδων, είτε με διαμονή σε ξαπλώστρες είτε σε ξαπλώστρες, γρήγορα και εύκολα στη μηχανή αναζήτησής μας.

Κάντε κράτηση με το goferry.gr

Κλείστε το πλοίο σας από/προς τις Σποράδες με μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που σας ταιριάζει καλύτερα και απολαύστε το ταξίδι σας στον προορισμό σας!

 • Το σύστημα κρατήσεων «Easy-Way» της goferry.gr επιτρέπει τις πιο αξιόπιστες online κρατήσεις πλοίων και προσφέρει φθηνότερες, ταχύτερες και καλύτερες υπηρεσίες για την κράτησή σας με πλοίο από και προς τις Σποράδες
 • Με το goferry.gr μπορείτε να συνδεθείτε online με τα συστήματα κρατήσεων των περισσότερων ναυτιλιακών εταιρειών για να συγκρίνετε τιμές, να βρείτε πληροφορίες για δρομολόγια και πλοία, να αναζητήσετε εναλλακτικές διαδρομές και να εκτυπώσετε άμεσα το εισιτήριό σας για τις Σποράδες
 • Τα δρομολόγια των Σποράδων ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την εποχή. Κάντε μια οπτική αναζήτηση χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησής μας για να λάβετε τα πιο πρόσφατα δρομολόγια και δρομολόγια πλοίων από και προς τις Σποράδες

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς/από Σποράδες. Οι μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες ανακοινώνουν τις νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις από/προς τις Σποράδες έως τα τέλη Δεκεμβρίου πέρυσι, οι άλλες από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο για το τρέχον έτος!

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σποράδων

Κλείστε εκ των προτέρων το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για τις Σποράδες

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε κανονίσει εκ των προτέρων όλες τις λεπτομέρειες για το ακτοπλοϊκό εισιτήριό σας για τις Σποράδες.

Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και μπορείτε να πετύχετε τέλειες διακοπές μέσω καλής οργάνωσης. Εάν έχετε κλείσει εκ των προτέρων τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς/από τις Σποράδες, καθώς και τη διαμονή σε ξενοδοχείο, έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Κάντε κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων από και προς τις Σποράδες εκ των προτέρων καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνετε. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά.

Το κόστος του ξενοδοχείου χωρίς να το χρησιμοποιήσετε!

Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, και ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, είναι απίθανο να βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δημοφιλή δρομολόγια, όπως από και προς τις Σποράδες, εκτός και αν τα κάνετε κράτηση εκ των προτέρων

Μην κάνετε λοιπόν το λάθος να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας στον προορισμό χωρίς να κλείσετε πρώτα το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο από/προς Σποράδες

Γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να φτάσεις στο λιμάνι και να μην βρεις διαθέσιμα εισιτήρια!

Εξοικονόμηση χρόνου!

Με το τέλος που χρεώνουμε για την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από και προς τις Σποράδες, διασφαλίζετε την κράτησή σας, εξοικονομείτε χρόνο και μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες και τη βοήθειά μας.

Έχετε μια ευρύτερη επιλογή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από/προς Σποράδες!

Εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, έχετε περισσότερες πιθανότητες να προμηθευτείτε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των Σποράδων στο πλοίο που προτιμάτε και την ώρα που θέλετε.

Επομένως, δεν έχει νόημα εάν κάνετε κράτηση για το πλοίο των Σποράδων την τελευταία στιγμή και μετά μπορεί να μην βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια και το ταξίδι σας θα διακοπεί.

Βρείτε περισσότερα πλοία από και προς Σποράδες!

Αν θέλετε να οργανώσετε το ταξίδι σας, καλό είναι να ελέγξετε όλα τα πιθανά δρομολόγια και δρομολόγια για να βρείτε τον σωστό συνδυασμό μεταξύ του ξενοδοχείου και των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Μπορείτε να έχετε μια επισκόπηση όλων των δρομολογίων πλοίων στο διαδίκτυο.

Αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές τιμών για τα πλοία των Σποράδων!

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τις Σποράδες μπορεί να είναι ακριβά, επομένως είναι φυσικό να θέλετε να έχετε την καλύτερη προσφορά.

Είναι κοινή πρακτική οι ειδικοί όροι και οι υψηλές εκπτώσεις για την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να ανακοινώνονται 3-6 μήνες νωρίτερα

Είναι ωραίο να έχεις στην τσέπη σου το ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σποράδων!

Θα έχετε μια καλή αίσθηση όταν έχετε στα χέρια σας την επιβεβαίωση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

Η κράτηση μέσω εμάς σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας από και προς τις Σποράδες με πλοίο.
Θα ανακουφιστείτε που θα έχετε την επιβεβαίωση στα χέρια σας ή στο smartphone σας!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη