Ακτοπλοϊκά για Βόλο

Μια εκκλησία με υπέροχο κήπο στην πόλη του Βόλου

Δρομολόγια πλοίων και ακτοπλοϊκά για Βόλο απο όλα τα λιμάνια με αναλυτικούς πίνακες αναχώρησης/άφιξης και τιμές ακτοπλοικών εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Συμβατικά πλοία, ιπτάμενα δελφίνια και ταχύπλοα συνδέουν καθημερινά τον Βόλο με τα νησιά της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου είναι η καλύτερη επιλογή για να επισκεφτείτε με πλοίο τα νησιά των Σποράδων. Οι κάτοικοι αυτών των νησιών που και έμπειροι είναι αλλά και ξέρουν καλύτερα απο τους εκδρομείς το ακτοπλοικό ταξίδι των Σποράδων, προτιμούν να επιβιβάζονται στο πλοίο από το Βόλο λόγω της εγγύτητας και των επιλογών που προσφέρει!

Κλείστε τα ακτοπλοικά εισιτήρια από/προς Βόλο με όποια ακτοπλοϊκή εταιρεία επιθυμείτε και απολαύστε το ταξίδι στις Σποράδες! Το καινοτόμο σύστημα κρατήσεων «Easy-Way» της goFerry.gr, είναι το πλέον αξιόπιστο της Ευρώπης και εκτός της ευελιξίας που προσφέρει, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να ολοκληρώσετε εύκολα την online αγορά του ακτοπλοικού σας εισιτηρίου με αφετηρία αναχώρησης το λιμάνι του Βόλου.

Με τη goFerry.gr θα συνδεθείτε online με τα συστήματα κρατήσεων των περισσοτέρων ναυτιλιακών εταιρειών, θα συγκρίνετε τιμές, θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια και θα εκτυπώσετε άμεσα τη κράτηση του ακτοπλοϊκού σας εισιτήριου.

Δρομολόγια πλοίων από και προς τον Βόλο

Το λιμάνι του Βόλου συνδέεται καθημερινά με τα νησιά των Σποράδων. Τη περίοδο του Χειμώνα τα δρομολόγια εξυπηρετούνται απο συμβατικά πλοία με γκαράζ και τους καλοκαιρινούς μήνες προστίθονται στα δρομολόγια τα ταχύπλοα σκάφη που δυστυχώς όμως δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα οχήματα των επιβατών.

Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια πλοίων απο/προς Βόλο, τη περιόδου που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε λιμάνι προορισμού και ημερομηνία και στα αποτελέσματα θα εμφανισθούν όλες οι πιθανές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από και προς το Βόλο!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις από/προς Βόλο. Οι μεγαλες ναυτιλιακές εταιρείες ανακοινώνουν τα δρομολόγια των πλοίων τους έως τα τέλη Δεκεμβρίου και οι υπόλοιπες μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου!

Πως να φτάσετε στο λιμάνι του Βόλου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσετε στην πόλη του Βόλου, οι περισσότεροι από αυτούς είναι ο συνδυασμός μέσων μαζικής μεταφοράς.

Από Αθήνα προς Βόλο με το τρένο Intercity

 • Από το αεροδρόμιο της Αθήνας, χρησιμοποιώντας μετρό ή ταξί, θα πρέπει να κατεβείτε στον «Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης» (κόκκινη γραμμή του μετρό) και να προμηθευτείτε το εισιτήριο τρένου για Βόλο. Θα χρειαστεί να μεταβείτε στην πόλη της Λάρισας χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο (τιμή εισιτηρίου Αθήνα-Βόλος: 30-36,00 Ευρώ).

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς το Βόλο με υπεραστικό λεωφορείο

 • Πάρτε (μεταξύ εξόδων 4 και 5) το λεωφορείο X93 (δρομολόγια ανά 20 λεπτά), κατεβείτε στο «ΚΤΕΛ Λιοσίων» και πάρτε το λεωφορείο για Βόλο (τιμή εισιτηρίου Αθήνα-Βόλος: περίπου 28,00 Ευρώ) .

Από το κέντρο της Αθήνας στο Βόλο

 • Πάρτε το αστικό λεωφορείο της Αθήνας 024 από την πλατεία Συντάγματος ή από την οδό Πανεπιστημίου. και κατεβείτε στο «ΚΤΕΛ Λιοσίων» (Λιοσίων 260). Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια κάθε 20 λεπτά, απο 05:00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Πάρτε το απευθείας υπεραστικό λεωφορείο για Βόλο (τιμή εισιτηρίου Αθήνα-Βόλος: περίπου 28,00 Ευρώ).
 • Δρομολόγια λεωφορείων Αθήνα-Βόλο
 • Online Taxi από Αθήνα προς Βόλο

Από Θεσσαλονίκη προς Βόλο

 • Με αστικό λεωφορείο από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.
 • Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή 78 του λεωφορείου (ή τη γραμμή 78Ν κατά τις νυχτερινές ώρες), δρομολόγιο Αεροδρόμιο-ΚΤΕΛ/κεντρικός σταθμός λεωφορείων (τιμή περίπου 2-3,00 ευρώ), που πηγαίνει απευθείας στο κέντρο της πόλης. Πάρτε το απευθείας υπεραστικό λεωφορείο για Βόλο (τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκης-Βόλου: περίπου 22,00 Ευρώ).
 • Με ταξί από Θεσσαλονίκη προς Βόλο

Με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη

 • Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων βρίσκεται 5 χλμ δυτικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Είναι εύκολα προσβάσιμος από το κέντρο της πόλης με το αστικό λεωφορείο αρ. 12, 31 και 8.
  Διεύθυνση: Γιαννιτσών 244, 54628 Θεσσαλονίκη
  Υπεραστικό λεωφορείο για Βόλο (τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκης-Βόλου: περίπου 22,00 Ευρώ).

Ταξί στο Βόλο

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για τον Βόλο ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη