Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Γιατί με την GOFERRY? »


Γιατί να κάνω κράτηση με την GOFERRY;

1. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ

Η μοναδική ηλεκτρονική πύλη κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε σύγκριση τιμών και δρομολογίων ώστε να επιλέξετε αυτό που σας συμφέρει καλύτερα!

2. ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Μπορείτε να επιλέξετε τις ίδιες ή διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρίες για κάθε επιθυμητή διαδρομή. Π.χ. Blue Star από Πειραιά για Ηράκλειο και Minoan Lines από Ηράκλειο για Πειραιά!

3. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές και πραγματοποιήστε κράτηση σε *πραγματικό χρόνο! Το ηλεκτρονικό σύστημα της GOFERRY επεξεργάζεται τα συστήματα των ναυτιλιακών εταιριών και παρουσιάζει τα αποτελέσματα διαθεσιμότητας και τιμών σε *πραγματικό χρόνο.

4. ΑΜΕΣΗ* ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τώρα πλέον οι κρατήσεις είναι άμεσες και ισχυρές! Καμία* καθυστέρηση και αναμονή στην επιβεβαίωση των κρατήσεων αφού αποστέλλονται άμεσα στο χρήστη/επιβάτη από τα ηλεκτρονικά συστήματα των ναυτιλιακών εταιριών μέσω της GOFERRY.

5. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ

Η GOFERRY είναι η μοναδική ηλεκτρονική πύλη κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει χαρτογραφημένα όλα τα λιμενικά πρακτορεία επιβίβασης σε οποιοδήποτε λιμάνι δραστηριοποίησης. Επιπλέον προσφέρει στον χρήστη/επιβάτη, πλήρη καταγραφή των λιμενικών πρακτορείων επιβίβασης για απρόσκοπτη παραλαβή των εισιτηρίων.

6. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

Η GOFERRY σχεδίασε και υλοποίησε ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης που επιτρέπει στο χρήστη να προβαίνει ο ίδιος στη διαδικασία παρακολούθησης όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της κράτησής του.  

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών στο ηλεκτρονικό κατάστημα GOFERRY γίνονται με το ηλεκτρονική υπηρεσία πληρωμών Euro –Commerce της EFG EUROBANK. Η  Euro – Commerce χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. 

8. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Σας δίνετε η δυνατότητα να εξοφλήσετε την αξία των εισιτηρίων σας με τραπεζική κατάθεση σε συνεργαζόμενες τράπεζες της GOFERRY. Επιπλέον δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσετε ή αποστείλετε κάποιο fax ή έγγραφο αφού η GOFERRY υλοποίησε την ευέλικτη και ασφαλή ηλεκτρονική επιβεβαίωση της κατάθεσης.    
  *= Ισχύει για τις κρατήσεις που εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile