Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Νωρίς Κράτηση Εισιτηρίων

Τα πλεονεκτήματα της έγκαιρης κράτησης για την ελαχιστοποίηση του κόστους των ακτοπλοικών εισιτηρίων και την αποφυγή δυσάρεστβν εκπλήξεων!

ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εκ των προτέρων

Είναι πολύ σημαντικό να κανονίσετε εκ των προτέρων τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για την επιθυμητή διαδρομή. Δεν θέλετε να πάει τίποτα στραβά και να καταστρέψει τις διακοπές σας από αμέλεια ή καθυστέρηση. Εκτός από τη κράτηση του ξενοδοχείου, είναι απαραίτητο να εξασφαλίσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, ώστε να γνωρίζετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο πολύ πριν φύγετε από το σπίτι.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να κανονίσετε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εκ των προτέρων. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά:

Πληρώστε για ένα ξενοδοχείο χωρίς να το χρησιμοποιήσετε!

Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου στην Ελλάδα και σε άλλους δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, και ειδικά σε περιόδους αιχμής (Ιούλιος, Αύγουστος, Πάσχα, Χριστούγεννα, Άγιο Πνεύμα κ.λπ.), είναι πιθανό να μην βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια αν δεν κάνετε κράτηση τους εκ των προτέρων. Επομένως, μην κάνετε το λάθος να κάνετε κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχείο χωρίς να έχετε κάνει κράτηση για το φέρι-μπωτ. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να φτάσετε στο λιμάνι και να μην βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για τον προορισμό σας!

Εξοικονόμηση χρόνου!

Παρόλο που χρεώνουμε μια μικρή προμήθεια για την πώληση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ωστόσο, αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας αλλά και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Έχετε μεγαλύτερη επιλογή ναύλων και διαμονής πάνω στο πλοίο!

Η εκ των προτέρων αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας προσφέρει περισσότερες επιλογές διαθέσιμων αναχωρήσεων, μεγαλύτερη γκάμα πλοίων και όλες τις επιθυμητές επιλογές για διαμονή στο πλοίο. Δεν έχει νόημα να διακόψετε τις διακοπές σας γιατί δεν βρίσκετε διαθέσιμα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά αυτό έχει συμβεί σε πολλούς ταξιδιώτες!

Κάντε την τέλεια σύνδεση!

Εάν θέλετε να οργανώσετε σωστά τις διακοπές σας, καλό είναι να ελέγξετε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς μεταξύ των μέσων μεταφοράς. Αν ακολουθήσετε τους σωστούς συνδυασμούς, θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο!

Λάβετε την καλύτερη προσφορά!

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια γίνονται ακριβά όταν κάνετε κράτηση μερικές μέρες πριν από κάθε αναχώρηση, επομένως είναι φυσικό να θέλετε να επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά. Αποτελεί κοινή πρακτική για τις ακτοπλοικές εταιρείες να ανακοινώνουν ειδικές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις όταν τα εισιτήρια πουληθούν πολλές ημέρες νωρίτερα. Θα αγνοήσετε αυτές τις προσφορές;

Αισθανθείτε υπέροχα έχοντας τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην τσέπη σας!

Θα νιώσετε ένα υπέροχο συναίσθημα έχοντας τα εισιτήρια στα χέρια σας. Η κράτηση με το goFerry.gr θα σας επιτρέψει να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας για τον προορισμό σας και θα ανακουφιστείτε που θα έχετε την επιβεβαίωση στα χέρια σας ή στο smartphone σας!

2007 goFerry.gr © All rights reserved