Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Ventouris Lines »  
Ventouris Sea Lines εκπτώσεις

Εισιτήρια Ventouris Sea Lines

23 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική Ακτοπλοϊα...
Η Ventouris Sea Lines ιδρύθηκε το 1987 από τον Ευάγγελο Βεντούρη, μέλος της οικογένειας Βεντούρη, μιας οικογένειας με μακρά και πλούσια παράδοση στο χώρο της ακτοπλοϊας.
Τα 23 τελευταία χρόνια, η εταιρεία καλύπτει τις συγκοινωνιακές ανάγκες των επισκεπτών, αλλά και των κατοίκων των Κυκλάδων, με τακτικά δρομολόγια.
Σήμερα η Ventouris Sea Lines συνδέει την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο, την Κίμωλο, τη Μήλο, τη Φολέγανδρο, τη Σίκινο, την Ίο και τη Θήρα με τον Πειραιά, καθ'όλη τη διάρκεια του έτους, με το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Αγοράστε online τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για την Ventouris Sea Lines στο Goferry.gr!
 
ventouris sea lines Άγιος Γεώργιος

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Ventouris Sea Lines

Τόσο το έμπειρο πλήρωμα, όσο και τα στελέχη της εταιρείας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να προσφέρουν εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε κάθε ταξιδιώτη.
Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που, εδώ και τόσα χρόνια, η Ventouris Sea Lines είναι..."ένα με το Αιγαίο", καθώς έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των επιβατών και έχει ταυτιστεί με το .."Καλό ταξίδι!"
Ταξιδέψτε στις Κυκλάδες με την Ventouris Sea Lines και κλείστε τα εισιτήρια σας με μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Goferry.gr!
Ventouris Sea Lines Εισιτήρια
/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile