Ημερήσιες εκδρομές έως και 30% φθηνότερα!

Γαλανόλευκη τσάντα με αξεσουάρ για παραλία
19 Ιανουαρίου, 2024

Ζήστε περισσότερα με λιγότερα χρήματα! Γνωρίζατε ότι το νησιωτικό τοπίο της Ελλάδας είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές;

Το νησιωτικό τοπίο της Ελλάδας, με τα κοντινά νησιά και τα πολλά αρχιπέλαγα, προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ημερήσιες εκδρομές στο πνεύμα του island hopping. Λοιπόν, τι περιμένετε; Κάντε διακοπές μέσα στις διακοπές σας!

Τι κάνει το island hopping στην Ελλάδα τόσο δημοφιλές;

  • Μικρή απόσταση μεταξύ των νησιών
  • Καλά ανεπτυγμένο δίκτυο δρομολογίων
  • Υψηλή συχνότητα δρομολογίων με βολικές ώρες αναχώρησης και άφιξης
  • Χρήση ταχύπλοων σκαφών (high-speed)
  • Ιδανικές καιρικές συνθήκες

Πώς μπορεί να σχεδιαστεί μια ημερήσια εκδρομή;

  1. Αναχώρηση από το κεντρικό θέρετρο νωρίς το πρωί
  2. Άφιξη στον προορισμό της εκδρομής μετά από 2,5 ώρες το πολύ (συνήθως λιγότερο)
  3. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε τα πάντα και να απολαύσετε το χρόνο σας (από 6 έως 10 ώρες!)
  4. Ταξίδι επιστροφής το απόγευμα

Ένα παράδειγμα: Είστε διακοπές στο νησί των Κυκλάδων, τη Μύκονο και θα θέλατε να επισκεφθείτε το γειτονικό νησί της Σαντορίνης για μια μέρα. Έτσι, παίρνετε το γρήγορο πλοίο από το Νέο Λιμάνι της Μυκόνου, (Τούρλο) στις 09:00 το πρωί. Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στη θάλασσα του Αιγαίου ενώ απολαμβάνετε ένα αναψυκτικό ή πρωινό. Μετά από 2 ώρες, στις 11:00 π.μ., θα φτάσετε στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη. Τώρα, έχετε έως και 7 ώρες για να εξερευνήσετε το νησί! Στις 6:00 μ.μ. θα επιστρέψετε στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής και θα είστε ξανά στη Μύκονο γύρω στις 8:00 μ.μ. το αργότερο.

Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης, καθώς και η διάρκεια παραμονής στο αντίστοιχο νησί, εξαρτώνται από το δρομολόγιο και τον τύπο του πλοίου για το οποίο έγινε κράτηση. Σε κάθε περίπτωση, ειδικά την υψηλή περίοδο, έχετε μια μεγάλη ποικιλία διαδρομών για να διαλέξετε ώστε να προσαρμόσετε τη διάρκεια παραμονής στις ανάγκες σας.

Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα κρατήσεων μας για να λάβετε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ή δοκιμάστε την προβολή του χάρτη μας για να ανακαλύψετε όλα τα κοντινά νησιά που είναι ιδανικά για ημερήσιες εκδρομές!

Στη σελίδα ημερήσιων εκδρομών συγκεντρώνουμε τις καλύτερες επιλογές για ημερήσιες εκδρομές για εσάς!

Υπόδειξη! Πολλές ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρουν έως και 30% εκπτώσεις για ημερήσιες εκδρομές! Αυτό είναι τουλάχιστον 10% πάνω από την τυπική έκπτωση επιστροφής. Η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα κατά την κράτηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ταξίδι μετ' επιστροφής την ίδια μέρα.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη