Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Superfast Ferries » Εστιατόρια »


Superfast Ferries


Εστιατόρια & Μπάρ

ferries to greece


Απολαύστε το γεύμα σας με στυλ

Είτε πρόκειται για ένα ελαφρύ σνακ ή για ένα πλήρες γεύμα με τη συνοδεία ενός εξαιρετικού κρασιού, το φαγητό στα πλοία της Superfast είναι μια γαστρονομική εμπειρία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ξοδέψετε την περισσότερη ώρα δοκιμάζοντας διαφορετικές λιχουδιές. Όπως λένε άλλωστε, η θάλασσα ανοίγει την όρεξη…

Στα μπαρ θα απολαύσετε αρωματικό καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, ποτά κάθε είδους με ή χωρίς αλκοόλ, γλυκά και παγωτά. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχει πάντα ένα μπαρ ανοικτό ολόκληρο το 24ωρο. 
Xαλαρώστε κάτω από τον ήλιο της Aδριατικής, στο κατάστρωμα ή δίπλα στην πισίνα, με δροσερούς χυμούς, παραδοσιακό γύρο, λαχταριστά γλυκά και παγωτά. Tα μπαρ ανοιχτού καταστρώματος λειτουργούν, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.
 

superfast lines

Aπογειωμένες γεύσεις, αλλά όχι και τιμές. Δοκιμάστε τις στο εστιατόριο Self-Service .Iδανικό για ένα ανέμελο γευστικό γεύμα ή δείπνο, με μεγάλη ποικιλία πιάτων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα σε οικονομικές τιμές. 

superfast car ferry

Μια γαστρονομική εμπειρία με εκπληκτική θέα! Εμπνευσμένες δημιουργίες των σεφ από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, μία προσεκτικά επιλεγμένη πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών και άψογο, διακριτικό service.


Στα μπαρ θα απολαύσετε αρωματικό καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, ποτά κάθε είδους με ή χωρίς αλκοόλ, γλυκά και παγωτά. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχει πάντα ένα μπαρ ανοικτό ολόκληρο το 24ωρο. Xαλαρώστε κάτω από τον ήλιο της Aδριατικής, στο κατάστρωμα ή δίπλα στην πισίνα, με δροσερούς χυμούς, παραδοσιακό γύρο, λαχταριστά γλυκά και παγωτά. Tα μπαρ ανοιχτού καταστρώματος λειτουργούν, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.
/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile