Πλοια για Βενετια | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Πλοια απο/προς Βενετια

Πλοία από/πρός τη Βενετία | Ακτοπλοικά δρομολόγια απο τη Βενετία με αναλυτικούς πίνακες αναχώρησης/άφιξης και τιμές εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goFerry.gr!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΒΕΝΕΤΙΑ

Aktoploika Benetia image
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ακτοπλοικά εισιτήρια για ή από Βενετία

Δρομολόγια για Ελλάδα

 • Κάθε Τετ. και Κυρ. αναχ. στις 12 π.μ. προς Ηγουμενίτσα (άφιξη 2.30 μ.μ. της επόμενης ημέρας) και Πάτρα (άφιξη στις 9 μ.μ. της επόμενης ημέρας)
 • Κάθε Σάβ. αναχ. στις 1.30 μ.μ. για Ηγουμενίτσα (άφιξη περ. στις 4 μ.μ. της επόμενης ημέρας) και Πάτρα (άφ. στις 22.30 την επόμενη μέρα)

Δρομολόγια για την Κροατία

 • Τα δρομολόγια δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα!

Το σύστημα κρατήσεων «Easy-Way» της goFerry.gr, επιτρέπει τις πλέον αξιόπιστες online κρατήσεις και προσφέρει πιο γρήγορες και «έξυπνες» υπηρεσίες για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Βενετία. Με τη goFerry.gr θα σας συνδέσουμε με τα συστήματα κρατήσεων των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τη Βενετία προς την Ελλάδα ή την Κροατία, θα συγκρίνετε τις τιμές και θα εκτυπώσετε αμέσως το εισιτήριό σας.
Τα δρομολόγια των πλοίων από τη Βενετία ενδέχεται να αλλάζουν από εποχή σε εποχή, επομένως ρίξτε μια ματιά στη μηχανή αναζήτησης για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις με τη Βενετία. Οι μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες (φεριμπότ) ανακοινώνουν τα νέα δρομολόγια πλοίων από και προς τη Βενετία έως τα τέλη Δεκεμβρίου και τα υπόλοιπα έως τον Ιανουάριο-Μάρτιο κάθε χρόνο!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Ploia gia Benetia image
 

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να φτάσετε στο λιμάνι της Βενετίας, επιλογές τοπικών μέσων μαζικής μεταφοράς, διευθύνσεις λιμανιών και γραφεία επιβίβασης, δρομολόγια και τιμές πλοίων και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο για το πλοίο από/προς Βενετία.

ΛΙΜΑΝΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΥΣΙΝΑ

 • Ο τερματικός σταθμός Fusina βρίσκεται περίπου 12 χλμ νότια του Μέστρε και 20 χλμ δυτικά της Βενετίας
 • Ο νέος τερματικός σταθμός Fusina στη Βενετία είναι το λιμάνι για διεθνείς ακτοπλοϊκές διαδρομές όπως Βενετία-Ελλάδα
 • Το ιστορικό κέντρο της Βενετίας είναι εύκολα προσβάσιμο από τον τερματικό σταθμό Fusina με θαλάσσιο ή δημόσιο λεωφορείο, και τρένο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ FUSINA

 • Λιμάνι της Βενετίας (Fusina)
 • Via Autostrade del Mare (Via dell'Elettronica s.n.c.)
 • 30176 Fusina (Βενετία)
 • Συντεταγμένες GPS: 45.426549, 12.250077

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ FUSINA

Προερχόμενοι από Μιλάνο, Πάντοβα, Μπρένερο, Μπολώνια (Αυτοκινητόδρομος Α4):

 • Τελευταία έξοδος A4 "Mestre-Venezia", ​​στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε τον περιφερειακό δρόμο προς RAVENNA για να πάρετε τον SS 309 ROMEA. Ακολουθήστε τις οδηγίες των πινακίδων "TERMINAL FUSINA FERRIES" στην κατεύθυνση Malcontenta/Fusina. Η είσοδος στο τερματικό σταθμό είναι μέσω της dell'Elettronica.

Προερχόμενοι από Τεργέστη, Ούντινε, Ταρβίσιο (Αυτοκινητόδρομος Α4):

 • Ακολουθήστε τις πινακίδες για ΒΕΝΕΤΙΑ, στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες για VENEZIA EST/AIRPORT, πάρτε την έξοδο προς SS 309 RAVENNA/CHIOGGIA/MARGHERA, ακολουθήστε την κατεύθυνση της Ραβέννας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των πινακίδων "TERMINAL FUSINA FERRIES" στην κατεύθυνση Malcontenta/Fusina. Η είσοδος του τερματικού σταθμού βρίσκεται στη via dell'Elettronica.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ FUSINA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ MESTRE

 • Βγείτε από τον σιδηροδρομικό σταθμό της κατεύθυνσης Mestre-Marghera Venice, θα βρείτε τη Via Ulloa. Συνεχίστε για 100 μ. στα αριστερά σας και πάρτε τη Via Carrer, 150μ. προς τα εμπρός για να φτάσετε στη Via Rizzardi. περάστε από αυτό και βρίσκεστε στα δεξιά σας κοντά στο ξενοδοχείο Mondial, υπάρχει στάση λεωφορείου για τη γραμμή λεωφορείου Nr.16 προς Fusina.
 • Κυριακές και αργίες πάρτε τη γραμμή λεωφορείου Nr. 10: Βγείτε από το σταθμό του μετρό στην κατεύθυνση Mestre-Marghera Venice, θα βρείτε τη Via Ulloa. Συνεχίστε για 100 μ. στα αριστερά σας και πάρτε τη Via Carrer μπροστά για 150 μ., διασχίστε τη Via Rizzardi και πάρτε την οδό Bellinato μπροστά σας. Συνεχίστε για 150 μ. μέχρι να φτάσετε στη Via Durando, στρίψτε αριστερά, προχωρήστε για 100 μέτρα. και θα βρεθείτε στη Via Fratelli Bandiera, στα δεξιά σας θα δείτε ένα βενζινάδικο του TOTAL, στη συνέχεια θα βρείτε τη στάση του λεωφορείου Nr.10 για Fusina.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ FUSINA

 • Πάρτε το πλωτό λεωφορείο που συνδέει απευθείας τη Fusina με τη παλιά πόλη της Βενετίας και το Lido
  Η υπηρεσία λειτουργεί από το "Terminal Fusina".

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για το λιμάνι της Βενετίας ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2007 goFerry.gr © All rights reserved