Πλοια για Πριντεζι | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Πλοια απο/προς Πριντεζι

Πλοίο από/πρός Πρίντεζι | Ακτοπλοικά εισιτήρια απο και προς Πρίντεζι με αναλυτικά δρομολόγια και τιμές εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goFerry.gr!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ/ΓΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΙ

Aktoploika Printezi 51 image
 

Κλείστε τα ακτοπλοικά σας εισιτήρια με οποιαδήποτε ακτοπλοϊκή εταιρεία σας βολεύει καλύτερα και απολαύστε το ταξίδι σας στο προορισμό σας! Το σύστημα κρατήσεων «Easy-Way» της goFerry.gr, επιτρέπει τις πλέον αξιόπιστες online κρατήσεις και προσφέρει πιο γρήγορες και «έξυπνες» υπηρεσίες για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Πρίντεζι. Με τη goFerry.gr θα σας συνδέσουμε με τα συστήματα κρατήσεων των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τη Πρίντεζι προς την Ελλάδα, θα συγκρίνετε τις τιμές και θα εκτυπώσετε αμέσως το εισιτήριό σας.

Τα δρομολόγια των πλοίων από τη Πρίντεζι ενδέχεται να αλλάζουν από εποχή σε εποχή, επομένως ρίξτε μια ματιά στη μηχανή αναζήτησης για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ/ΓΙΑ ΜΠΡΙΝΤΙΣΙ

 • Πλοίο Πρίντεζι για Ελλάδα

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και κάντε κλικ στο SHOW για να βρείτε τα δρομολόγια και να συγκρίνετε τις τιμές όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών που εκτελούν δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Πρίντεζι!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΙ

Στις παρακάτω γραμμές, ετοιμάσαμε έναν μικρό οδηγό χρήσης που θα βοηθήσει τους επιβάτες να φτάσουν στο λιμάνι του Πρίντεζι όσο πιο εύκολα και ευχάριστα γίνεται.
Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς, διευθύνσεις λιμένων, γραφεία επιβίβασης και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο για τα πλοία από και προς Μπρίντιζι.

ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

 • Το Μπρίντιζι έχει ένα υπέροχο φυσικό λιμάνι που χάρη στη γεωγραφική του θέση ήταν πάντα γνωστό ως ένα από τα ασφαλέστερα της Αδριατικής Θάλασσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΡΙΝΤΙΣΙ

 • Πλοία για Κέρκυρα (Ιούλιος και Αύγουστος), Πλοία για Ηγουμενίτσα (όλο το χρόνο), Πλοία για Πάτρα (όλο το χρόνο), Πλοία για Κεφαλονιά, Πλοία για Ζάκυνθο (Ιούλιο και Αύγουστο) και Πλοία για Δυρράχιο και Βαλώνα (Αλβανία).

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΡΙΝΤΙΣΙ

 • Τερματικός σταθμός των φέρρυ για Μπρίντιζι
 • Τερματικός σταθμός Costa Morena - C.da Pandi
 • 72100 Μπρίντιζι
 • Τηλ. +39 0831 548116
 • Συντεταγμένες GPS: 40.645293, 17.96057

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΡΙΝΤΙΣΙ

Ερχόμενος από τον Βορρά

 • Βγείτε από τον δρόμο SS379 για να πάρετε τον δρόμο SS16 μέχρι να φτάσετε στην έξοδο ZONA INDUSTRIALE/PORTO/LECCE. Συνεχίστε μέχρι την έξοδο GRECIA/PORTO/ZONA INDUSTRIALE και ακολουθήστε προς PORTO/COSTA MORENA/GRECIA.

Ερχόμενος από το Νότο

 • Ακολουθήστε τις ενδείξεις της εξόδου «Lecce/Zona Industriale/Porto». Συνεχίστε μέχρι την έξοδο "Grecia/Porto/Zona Industriale" και μετά ακολουθήστε την πινακίδα "Porto/Costa Morena/Grecia".

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

 • Πάρτε την κυκλική δημόσια γραμμή από τον σιδηροδρομικό σταθμό Piazza Crispi - FS μέχρι το πάρκινγκ της via del Mare (5-10 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό Costa Morena). Η υπηρεσία λειτουργεί κάθε 30 λεπτά από τις 5:30 π.μ. έως τις 23:45 και η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου 1,50 Ευρώ.

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για το λιμάνι του Μπρίντιζι ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2007 goFerry.gr © All rights reserved