Πλοια για Ανκονα | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Πλοια απο/προς Ανκονα

Ακτοπλοικά δρομολόγια απο/για Ανκόνα με αναλυτικούς πίνακες αναχώρησης/άφιξης και τιμές εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goFerry.gr!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ/ΓΙΑ ΑΝΚΟΝΑ

Aktoploika Ankona 52 image
 

Κλείστε τα ακτοπλοικά σας εισιτήρια για Ανκόνα με οποιαδήποτε ακτοπλοϊκή εταιρεία σας βολεύει καλύτερα και απολαύστε το ταξίδι στο προορισμό σας! Το σύστημα κρατήσεων «Easy-Way» της goFerry.gr, επιτρέπει τις πλέον αξιόπιστες online κρατήσεις και προσφέρει πιο γρήγορες και «έξυπνες» υπηρεσίες για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Ανκόνα. Με τη goFerry.gr θα σας συνδέσουμε με τα συστήματα κρατήσεων των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την Ανκόνα προς την Ελλάδα, θα συγκρίνετε τις τιμές και θα εκτυπώσετε αμέσως το εισιτήριό σας.

Τα δρομολόγια των πλοίων από τη Μπάρι ενδέχεται να αλλάζουν από εποχή σε εποχή, επομένως ρίξτε μια ματιά στη μηχανή αναζήτησης για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΚΟΝΑ

 • Απο Ανκόνα για Ελλάδα
 • Απο Ανκόνα για Κροατία

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και κάντε κλικ στο ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ για να βρείτε τις πρόσφατες ενημερώσεις και να συγκρίνετε τις τιμές όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών που εκτελούν διαδρομές από και προς το λιμάνι της Ανκόνας!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟΝΑ

Στις παρακάτω γραμμές, ετοιμάσαμε έναν μικρό οδηγό χρήσης που θα βοηθήσει τους επιβάτες να φτάσουν στο λιμάνι της Ανκόνας όσο πιο εύκολα και ευχάριστα γίνεται.
Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να έρθετε στο λιμάνι της Ανκόνας, βρείτε επιλογές τοπικών μέσων μαζικής μεταφοράς, διευθύνσεις λιμένων και γραφεία επιβίβασης, δρομολόγια, τιμές πλοίων και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο με το πλοίο από/προς την Ανκόνα.

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΚΟΝΑ

 • Το λιμάνι της Ανκόνα βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία και περίπου 280 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ρώμης, στην Αδριατική Θάλασσα και έχει χαρακτηριστεί ως διεθνές λιμάνι από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις για Ελλάδα, Κροατία και Αλβανία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΚΟΝΑ

 • Λιμάνι της Ανκόνα
 • Via Einaudi snc
 • 60122 Ανκόνα
 • Συντεταγμένες GPS: 43.612384, 13.499809

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΚΟΝΑ

Προερχόμενος από τη Βόρεια Ιταλία

 • Εάν βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο Α14, πάρτε την έξοδο προς "Ancona Nord" (15 χλμ. από το λιμάνι). Στην έξοδο πάρτε το SS76 προς Ανκόνα και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το κτίριο check-in των φέρρυ (Τερματικός σταθμός της Ανκόνα). Μετά από περίπου 8 χλμ. πάρτε την έξοδο "Turrets - Porto - Boarding" και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στον κεντρικό δρόμο που εκτείνεται κατά μήκος της ακτής του λιμανιού της Ανκόνα. Μετά από 2 χλμ. βγείτε στην έξοδο "Port" στα δεξιά σας και, στο τέλος της ευθείας, θα βρείτε το "Ancona Ferries Terminal".

Προερχόμενος από τη Νότια Ιταλία

 • Εάν οδηγείτε τον αυτοκινητόδρομο Α14, πάρτε την Έξοδο προς "ANCONA SUD" (Ανκόνα Νότια, 12 χλμ. από το λιμάνι). Πηγαίνετε ευθεία στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται μετά από περίπου 400 μέτρα, στρίψτε αριστερά και πάρτε το SS16 προς το κέντρο της Ανκόνα. Μετά από 4 χλμ. βγείτε στην έξοδο "Ancona Centro" και συνεχίστε στον δρόμο 2 λωρίδων για 5 χλμ. μέχρι το τέλος του. Στο φανάρι συνεχίστε ευθεία για 300 μέτρα μέχρι τον κυκλικό κόμβο μπροστά από τη στοά όπου μπορείτε να πάρετε την τρίτη έξοδο. Συνεχίστε μέσω της "Via Martiri della Resistenza" για 1 χλμ., πηγαίνετε ευθεία στον κυκλικό κόμβο και μπείτε στη "Via De Gasperi". Στο φανάρι πηγαίνετε ευθεία μέχρι να φτάσετε σε έναν κυκλικό κόμβο και στρίψτε δεξιά. Μετά από 200 μέτρα βγείτε στην έξοδο "Port" και μετά από ένα σύντομο τμήμα υπερυψωμένου δρόμου θα φτάσετε στο "Ancona Ferries Terminal".

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΚΟΝΑ (Μετά το check-in του εισιτηρίου)

 • Με τα πόδια: Πάρτε το δωρεάν λεωφορείο νούμερο 20 (κυκλικές αναχωρήσεις κάθε 20-30 λεπτά)
 • Με αυτοκίνητο: Βγείτε από τον τερματικό σταθμό επιβατών, μπείτε στον κυκλικό κόμβο και βγείτε στην τέταρτη (4η) έξοδο. Συνεχίστε μέχρι να μπείτε σε έναν άλλο κυκλικό κόμβο με μια άγκυρα στη μέση. Πάρτε την πρώτη έξοδο και περάστε το σιδηρόδρομο. Συνεχίστε για 300 μέτρα μέχρι να φτάσετε στην πύλη ασφαλείας.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ANCONA ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

 • Μόλις φτάσετε στον κεντρικό σταθμό του τρένου της Ανκόνα, μπορείτε να φτάσετε στο γραφείο του check-in με το λεωφορείο. Πάρτε το λεωφορείο νούμερο 12 (ή νούμερο 20) που φτάνει γρήγορα στον «Τερματικό σταθμό των φέρρυ». Το εισιτήριο του λεωφορείου είναι δωρεάν για τους επιβάτες του πλοίου από το λιμάνι της Ανκόνα.
 • Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 10 λεπτά. Αφού λάβετε την κάρτα επιβίβασής σας, πάρτε το δωρεάν λεωφορείο νούμερο 20 (κυκλικές αναχωρήσεις κάθε 20-30 λεπτά).

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ANCONA-FALCONARA

 • Πάρτε το λεωφορείο Aerobus Raffello στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ανκόνα. Τα εισιτήρια πωλούνται στο λεωφορείο και κοστίζουν περίπου 1,50 ευρώ.
 • Μόλις φτάσετε μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ανκόνα, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες «Πώς να φτάσετε στον τερματικό σταθμό της Ancona Ferries από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό».

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για το λιμάνι της Ανκόνα ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2007 goFerry.gr © All rights reserved