Πλοία για Κεφαλονιά | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Πλοίο για Κεφαλονιά

Δρομολόγια πλοίων για Κεφαλονιά και ακτοπλοικές συνδέσεις απο όλα τα λιμάνια με αναλυτικούς πίνακες αναχώρησης/άφιξης και τιμές εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goFerry.gr!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ακτοπλοικά Κεφαλονιά
 

Τα υπέροχα αξιοθέατα, οι καταπληκτικές παραλίες, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα σπουδαία μνημεία, τα βουνά, τα κάστρα, τα απομακρυσμένα μοναστήρια και οι χαρούμενοι, φιλόξενοι άνθρωποι είναι οι θησαυροί που κάνουν την Κεφαλονιά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς.
Είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, στην έξοδο του Πατραϊκού κόλπου, μεταξύ Ζακύνθου και Λευκάδας. Εκτείνεται σε μια έκταση 904 τετ. χλμ. με μήκος ακτών 250 χλμ. Το νησί έχει μια υπέροχη φυσική ομορφιά και μια διαφοροποιημένη γεωλογική δομή με αμέτρητους μικρούς κόλπους και πλούσια βλάστηση. το βουνό Αίνος (Εθνικός Δρυμός από το 1962 που υποστηρίζει πλούσια χλωρίδα και πανίδα) φαίνεται εντυπωσιακός από μακριά.

Μπορώ να κλείσω online τα ακτοπλοικά μου εισιτήρια για Κεφαλονιά;

 • Εφόσον έχουν αναρτηθεί τα δρομολόγια των ναυτιλιακών εταιρειών είναι εύκολο να κάνετε τη κράτηση των εισιτηρίων για Κεφαλονιά

Είναι οικονομικά φτηνότερα να αγοράσω τα εισιτήρια για Κεφαλονιά με επιστροφή;

 • Οι περισσότερες ακτοπλοικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση στο ναύλο επιστροφής (Retour) από Κεφαλονιά εφόσον όμως η κράτηση γίνει ταυτόχρονα με το πήγαινε (allé)

Αν το παιδί μου ταξιδέψει μαζί θα πληρώσει ολόκληρο το ναύλο;

 • Συνήθως τα παιδιά απο 3 έως 12 χρονών έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοικά εισιτήρια για Κεφαλονιά
 • Επίσης τα βρέφη έως 2 ετών ταξιδεύουν χωρίς χρέωση

Σημ.: Εφαρμόζεται διαφορετική πολιτική χρεώσεων για τα ταχύπλοα και για διαμονή σε διακεκριμένες θέσεις και καμπίνες

Με συμφέρει να πάρω μαζί το αυτοκίνητο στην Κεφαλονιά;

 • Αν ταξιδεύετε για ημερήσια επίσκεψη στην Κεφαλονιά σας συνιστούμε να απαρνηθείτε το ΙΧ σας και να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα μεταφοράς ή ταξί ή ακόμα και να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο νησί
 • Για πολυήμερες διακοπές το αυτοκίνητο σας θα κάνει απόσβεση της αξίας του ακτοπλοικού σας εισιτηρίου για Κεφαλονιά
 • Ο ναύλος των ΙΧ οχημάτων συνήθως είναι λίγο περισσότερος απο διπλάσιος του οικονομικού ναύλου χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό

Το νησί της Κεφαλονιάς, τα τελευταία χρόνια, πολλοί τουρίστες και Αθηναίοι τον επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τα ακτοπλοικά εισιτήρια για Κεφαλονιά είναι αρκετά φθηνά, το οποίο βεβαια εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου που θα επιλέξετε.
Αναζητήστε οικονομικούς ναύλους για Κεφαλονιά και αγοράστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια απο τη goFerry.gr

Έγκαιρη κράτηση για Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά συνδέεται με την Κυλλήνη, την Ιθάκη και τον Αστακό με καθημερινές αναχωρήσεις και τακτά δρομολόγια. Ως δημοφιλής προορισμός, ενδέχεται κάποιες αναχωρήσεις να είναι πλήρεις και να μην υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου ειδικά αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας.
Σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρη κράτηση για Κεφαλονιά πριν βρεθείτε προ εκπλήξεων!

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δρομολόγια πλοίων για Κεφαλονιά

 • Από το λιμάνι της Κυλλήνης αναχωρούν καθημερινά πλοία για Κεφαλονιά.
 • Τα δρομολόγια πλοίων για Κεφαλονιά εκτελούνται μόνο την καλοκαιρινή περίοδο με ανοικτού τύπου φέρυ και εξυπηρετούν επιβάτες με οχήματα.
 • Το νησί της Κεφαλονιάς συνδέεται και με άλλους προορισμούς, όπως με την Ιθάκη και τον Αστακό.

Συμπληρώστε ημερομηνία και δείτε όλα τα δρομολόγια για Κεφαλονιά.

Με τη goFerry.gr μπορείτε να συνδεθείτε online με τις ναυτιλιακές εταιρείες, να βρείτε τα επιθυμητά δρομολόγια και να κάνετε άμεσα τη κράτηση του εισιτηρίου σας.

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις για Κεφαλονιά. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Που βρίσκεται η Κεφαλονιά

Από που μπορώ να πάω με πλοίο στην Κεφαλονιά;

 • Κυλλήνη
 • Ιθάκη
 • Αστακό

Ποια είναι η διάρκεια του δρομολογίου;

 • 1.5 ώρα απο Κυλλήνη
 • Μισή ώρα από Ιθάκη
 • Περίπου 2.5 ώρες από Αστακό

Υπάρχει επιλογή κατηγορίας θέσεων στο πλοίο;

Συνήθως τα πλοία προσφέρουν αρκετές επιλογές διαμονής (ανάλογα του τύπου του πλοίου) ώστε να το ταξίδι σας να είναι άνετο κι ελκυστικό.

 • Αναπαυτικές καρέκλες οικονομικής θέσης στο ανοικτό κατάστρωμα
 • Αριθμημένα ανακλυνόμενα καθίσματα αεροπορικού τύπου
 • Σαλόνι διακεκριμένης θέσης
 • Business κατηγορία συνήθως στον υψηλότερο όροφο
 • Εξωτερικές/εσωτερικές καμπίνες

Στην επόμενη σελίδα θα βρείτε ανάλυση του κάθε τύπου θέσης/διαμονής και φωτογραφίες ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του ταξιδιού αλλά και στον προϋπολογισμό σας!

Πόσο θα πληρώσω το εισιτήριο για Κεφαλονιά;

 • 10-12 Ευρώ με συμβατικό πλοίο από Κυλλήνη

Μπορώ να πάρω το αυτοκίνητό μου στο πλοίο για Κεφαλονιά;

 • Τα συμβατικά πλοία προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα με επιπλέον κόστος

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Τα λιμάνια των πορθμείων στην Κεφαλονιά

 • Λιμάνι Σάμης: Συνδέστε την Κεφαλονιά με την Πάτρα (1 ημερ.), την Ιθάκη (2-3 ημερ.) και την Ιταλία (σπάνια σημ.)
 • Λιμάνι Πόρου: Συνδέστε την Κεφαλονιά με το λιμάνι της Κυλλήνης. Υπάρχουν 3-5 πλοία την ημέρα μεταξύ Κεφαλονιάς και Κυλλήνης το καλοκαίρι και μεταξύ 2 και 4 τους χειμερινούς μήνες.
 • Λιμάνι Ληξουρίου: Συνδέστε το Ληξούρι με το Αργοστόλι (συχνό βάθος)
 • Λιμάνι Αργοστολίου: Συνδέστε το Αργοστόλι με το Ληξούρι (συχνό βάθος)

Σημείωση: Δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση από Αθήνα ή Πειραιά με Κεφαλονιά!

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και οδικό δίκτυο στην Κεφαλονιά

 • Το νησί διαθέτει αποτελεσματικό οδικό δίκτυο, με καλούς κεντρικούς δρόμους, δευτερεύοντες και μη ασφαλτοστρωμένους που οδηγούν στις περισσότερες παραλίες και ενδιαφέροντα.
 • Τα περισσότερα λεωφορεία αναχωρούν από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στο Αργοστόλι. Οι βασικοί νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Σάμη, η Λάσση και το Φισκάρδο, καλύπτονται από τα τοπικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Οι ναύλοι κυμαίνονται από 2 έως 4 ευρώ, είναι ένας πολύ φθηνός τρόπος να μετακινηθείτε στην Κεφαλονιά.

ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

 • Πάρτε τα τοπικά λεωφορεία της Κεφαλονιάς για να επισκεφθείτε τη Μελισσάνη ή να πάτε στην παραλία του Μύρτου, μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Επιβιβαστείτε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και φτάσετε στην παραλία της Αντίσαμου ή στην Αγία Ευθυμία, τον Κατελειό ή το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου. Μπορείτε να πάτε μέχρι τη Σκάλα, την Άσσο και το Φισκάρδο και να επιστρέψετε την ίδια μέρα με το ίδιο λεωφορείο!
 • Ελέγξτε την ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ (https://ktelkefalonias.gr/en/) για δρομολόγια από τα λιμάνια του Πόρου και της Σάμης. Τα δρομολόγια είναι αναρτημένα στις στάσεις των λεωφορείων, αλλά τα λεωφορεία μπορούν να κάνουν στάση σε χωριά που δεν βρίσκονται στην αναρτημένη διαδρομή και οι ώρες μπορεί να διαφέρουν.

Ταξί στην Κεφαλονιά

 • Η ενοικίαση ταξί στην Κεφαλονιά είναι ίσως ο πιο άνετος τρόπος για να μεταφερθείτε από οποιοδήποτε λιμάνι άφιξης στο ξενοδοχείο ή να μετακινηθείτε στο νησί.
  Υπάρχουν σχεδόν πάντα ταξί έξω από κάθε λιμάνι της Κεφαλονιάς, στην πιάτσα των ταξί.
 • Για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως Πόρος-Αργοστόλι, η χρέωση είναι προκαθορισμένη.

Προκράτηση για μεταφορά με ταξί

 • Ο πιο απροβλημάτιστος τρόπος για να φτάσετε από το λιμάνι άφιξης στο κατάλυμά σας είναι να κάνετε προκράτηση ταξί στην Κεφαλονιά. Εάν έχετε προ-κράτηση ταξί, ο οδηγός θα σας περιμένει μπροστά στην αποβάθρα αφίξεων στην Κεφαλονιά με το όνομά σας. Ακόμα κι αν το πλοίο σας καθυστερήσει, ο οδηγός ταξί θα είναι στη θέση του και θα σας περιμένει. Οι οδηγοί έχουν πάντα το βλέμμα στα πλοία και τις πιθανές καθυστερήσεις!

Κεφαλονιά Ταξί Online

Ραδιοταξί στην Κεφαλονιά

Τηλέφωνα: +30 2671022700, +30 6977958700, +30 6945306145, +30 6977193569, +30 6980614611, +30 6977888519

Ταξί στο λιμάνι του Πόρου

κ. Μηλιαρέσης: +30 2674072909
I Κεφαλονιά: +30 2671083111

Ταξί στο λιμάνι της Σάμης

κ. Μπερντέμπες: +30 6980074311
Κατάταξη Sami: +30 2674022308

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για την Κεφαλονιά ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Τα πανέμορφα τοπία, οι εκπληκτικές παραλίες, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα σπουδαία μνημεία, τα βουνά, τα κάστρα, τα απόμερα μοναστήρια και οι χαρούμενοι, φιλόξενοι άνθρωποι είναι οι θησαυροί που κάνουν την Κεφαλονιά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς.
Είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, στην έξοδο του Πατραϊκού Κόλπου, ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα. Έχει έκταση 904 τ. χλμ. με μήκος ακτών περίπου 250 χλμ. Το νησί διαθέτει εξαιρ…

Περισσότερα
2007 goFerry.gr © All rights reserved