Πλοία για Ανάφη | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Πλοίο για Ανάφη

Δρομολόγια πλοίων για Ανάφη και ακτοπλοικές συνδέσεις απο όλα τα λιμάνια με αναλυτικούς πίνακες αναχώρησης/άφιξης και τιμές εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goFerry.gr!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΦΗ

Aktoploika Anafi 51 image
 

Αυτό το νησί έχει αγνοηθεί από τους περισσότερους παραθεριστές για πολύ καιρό, αλλά έχει γίνει αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ μικρό, σκληρό νησί με απότομους βράχους που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.
Η Ανάφη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για αναψυχή και χαλάρωση. Εδώ, ο χρόνος σταματάει και μπορείτε να απολαύσετε τη φιλική ατμόσφαιρα και τα ταβερνάκια χωρίς την πίεση να κάνετε και να δείτε πολλά πράγματα.
Αν θέλετε όντως κάποια αξιοθέατα, υπάρχουν επιλογές όμως, καθώς και μικρά μπαρ και καφετέριες. Τα ελληνικά νησιά έχουν πάντα κάποιο είδος νυχτερινής ζωής, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μπορώ να κλείσω online τα ακτοπλοικά μου εισιτήρια για Ανάφη;

 • Εφόσον έχουν αναρτηθεί τα δρομολόγια των ναυτιλιακών εταιρειών είναι εύκολο να κάνετε τη κράτηση των εισιτηρίων για Ανάφη

Είναι οικονομικά φτηνότερα να αγοράσω τα εισιτήρια για Ανάφη με επιστροφή;

 • Οι περισσότερες ακτοπλοικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση στο ναύλο επιστροφής (Retour) από Ανάφη εφόσον όμως η κράτηση γίνει ταυτόχρονα με το πήγαινε (allé)

Αν το παιδί μου ταξιδέψει μαζί θα πληρώσει ολόκληρο το ναύλο;

 • Συνήθως τα παιδιά απο 3 έως 12 χρονών έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοικά εισιτήρια για Ανάφη
 • Επίσης τα βρέφη έως 2 ετών ταξιδεύουν χωρίς χρέωση

Σημ.: Εφαρμόζεται διαφορετική πολιτική χρεώσεων για τα ταχύπλοα και για διαμονή σε διακεκριμένες θέσεις και καμπίνες

Με συμφέρει να πάρω μαζί το αυτοκίνητο στην Ανάφη;

 • Αν ταξιδεύετε για ημερήσια επίσκεψη στην Ανάφη σας συνιστούμε να απαρνηθείτε το ΙΧ σας και να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα μεταφοράς ή ταξί ή ακόμα και να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο νησί
 • Για πολυήμερες διακοπές το αυτοκίνητο σας θα κάνει απόσβεση της αξίας του ακτοπλοικού σας εισιτηρίου για Ανάφη
 • Ο ναύλος των ΙΧ οχημάτων συνήθως είναι λίγο περισσότερος απο διπλάσιος του οικονομικού ναύλου χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό

Το νησί της Ανάφης τα τελευταία χρόνια πολλοί τουρίστες και Αθηναίοι τον επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τα ακτοπλοικά εισιτήρια για Ανάφη είναι αρκετά φθηνά, το οποίο βεβαια εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου που θα επιλέξετε.
Αναζητήστε οικονομικούς ναύλους για Ανάφη και αγοράστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια απο τη goFerry.gr

Έγκαιρη κράτηση για Ανάφη

Η Ανάφη συνδέεται με την Κάρπαθο, τη Ρόδο, τη Μήλο και τον Πειραιά με καθημερινές αναχωρήσεις και τακτά δρομολόγια. Ως δημοφιλής προορισμός, ενδέχεται κάποιες αναχωρήσεις να είναι πλήρεις και να μην υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου ειδικά αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας.
Σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρη κράτηση για Ανάφη πριν βρεθείτε προ εκπλήξεων!

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΦΗ

Δρομολόγια πλοίων για Ανάφη

 • Από τις πύλες Ε6, Ε7, Ε9 και Ε10 του λιμανιού του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια και πλοία για Ανάφη.
 • Τα δρομολόγια πλοίων για Ανάφη εκτελούνται μόνο την καλοκαιρινή περίοδο με ανοικτού τύπου Φέρυ και εξυπηρετούν επιβάτες με οχήματα.
 • Το νησί της Ανάφης συνδέεται και με άλλους προορισμούς, όπως με την Κάρπαθο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Μήλο.

Συμπληρώστε ημερομηνία και δείτε όλα τα δρομολόγια για Ανάφη.

Με τη goFerry.gr μπορείτε να συνδεθείτε online με τις ναυτιλιακές εταιρείες, να βρείτε τα επιθυμητά δρομολόγια και να κάνετε άμεσα τη κράτηση του εισιτηρίου σας.

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις για Ανάφη. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΦΗ

Που βρίσκεται η Ανάφη

Από που μπορώ να πάω με πλοίο στην Ανάφη;

Ποια είναι η διάρκεια του δρομολογίου;

 • περίπου 10 ώρες ώρες απο Πειραιά, ανάλογα τον τύπο πλοίου θα επιλέξετε
 • 1 ωρα από Σαντορίνη

Υπάρχει επιλογή κατηγορίας θέσεων στο πλοίο;

Συνήθως τα πλοία προσφέρουν αρκετές επιλογές διαμονής (ανάλογα του τύπου του πλοίου) ώστε να το ταξίδι σας να είναι άνετο κι ελκυστικό.

 • Αναπαυτικές καρέκλες οικονομικής θέσης στο ανοικτό κατάστρωμα
 • Αριθμημένα ανακλυνόμενα καθίσματα αεροπορικού τύπου
 • Σαλόνι διακεκριμένης θέσης
 • Business κατηγορία συνήθως στον υψηλότερο όροφο
 • Εξωτερικές/εσωτερικές καμπίνες

Στην επόμενη σελίδα θα βρείτε ανάλυση του κάθε τύπου θέσης/διαμονής και φωτογραφίες ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του ταξιδιού αλλά και στον προϋπολογισμό σας!

Πόσο θα πληρώσω το εισιτήριο για Ανάφη;

 • 50 Ευρώ από Πειραιά
 • 10 Ευρώ από Σαντορίνη

Σε ποια πύλη του Πειραιά θα επιβιβαστώ για Ανάφη;

Μπορώ να πάρω το αυτοκίνητό μου στο πλοίο για Ανάφη;

 • Τα συμβατικά πλοία προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα με επιπλέον κόστος

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ

Από το λιμάνι του Πειραιά για την Ανάφη πραγματοποιούνται αναχωρήσεις πλοίων κάθε δεύτερη μέρα με συμβατικά πλοία και η διαδρομή διαρκεί 10-12 ώρες.

ΚΤΕΛ στην Ανάφη

Ο Δήμος Ανάφης διαθέτει λεωφορείο που είναι διαθέσιμο για τη μεταφορά επιβατών στο νησί. Θα σας μεταφέρει από το λιμάνι στη Χώρα και αντίστροφα, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προστίθεται μια επιπλέον διαδρομή προς τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής, δίνοντας έτσι πρόσβαση στις περισσότερες παραλίες του νησιού. Το νησί είναι μικρό και οι περισσότεροι δρόμοι είναι δρόμοι, έτσι οι ντόπιοι καλύπτουν τις αποστάσεις με τα πόδια ή με γαϊδούρια.
Αναχωρήσεις από λιμάνι προς Χώρα: 10:10, 12:10, 14:10, 17:10, 19:10, 21:40

Ταξί στην Ανάφη

Δεν υπάρχει ταξί στην Ανάφη!

Συμβουλή: Τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ανάφη έχουν δικό τους minibus και θα σας μεταφέρουν από το ξενοδοχείο στο λιμάνι ή το αντίστροφο. Δοκιμάστε να τους τηλεφωνήσετε για να μάθετε αν αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη!

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για την Ανάφη ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΗ

Η Ανάφη είναι ένας μικρός παράδεισος, με ανέγγιχτες φυσικές καλλονές και αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά. Βρίσκεται ανατολικά της Σαντορίνης και στο κέντρο του νησιού υψώνεται το βουνό Κάλαμος (460 μ.).
Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η Ανάφη, με διαταγή του Απόλλωνα, αναδύθηκε, από το βυθό του Αιγαίου, για να προσφέρει καταφύγιο στους Αργοναύτες. Υπάρχει και άλλη εκδοχή για την ονομασία του νησιού, που συνδέεται με την ανυπαρξία των φιδιών (Αν-ό…

Περισσότερα
2007 goFerry.gr © All rights reserved