Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Ψαρά

H ανατολική ακτή του νησιού των Αντίψαρων από την περιοχή των Ψαρών

Δρομολόγια και τιμές για τα ακτοπλοϊκά προς Ψαρά. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Πλοίο για Ψαρά

Ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι σας με το πλοίο για Ψαρά.

 • Η διαδρομή με πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό Ψαρά, είναι απο τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι των νησιών που ταξιδεύουν συχνότερα, προτιμούν το πλοίο σαν μέσον μεταφοράς λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας που προσφέρει!

 • Υπάρχουν περιοδικές αναχωρήσεις για Ψαρά απο διάφορα λιμάνια της χώρας, με ή χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

 • Τα ΙΧ αυτοκίνητα επιτρέπονται (με επιπλέον χρέωση) σε όλα τα συμβατικά Φέρρυ αλλά και στα περισσότερα ταχύπλοα κλειστού τύπου. Συνήθως τα παιδιά και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στη τιμή του ναύλου ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν με μηδενική χρέωση!

Δρομολόγια και τιμές για Ψαρά

Με το σύστημα "Easy-Way" που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, μπορείτε να κάνετε την πιο αξιόπιστη και ευέλικτη ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου για Ψαρά!
Η πλατφόρμα θα συνδεθεί κατευθείαν με τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σε πραγματικό χρόνο θα βρείτε:

 • Όλα τα δρομολόγια προς Ψαρά
 • Εναλλακτικές διαδρομές προς Ψαρά
 • Αναλυτικές τιμές για Ψαρά όλων των διαθέσιμων τύπων διαμονής και καμπίνας
 • Τιμές για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
 • Τιμές για όλα τα μεγέθη οχημάτων (εκτός φορτηγών)
 • Τιμές τρέιλερ
 • Τυχόν προσφορές εισιτηρίων
 • Τυχόν έκπτωση έγκαιρης κράτησης

Με όλες αυτές τις επιλογές που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Ψαρά σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

 • Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια και τις προσφερόμενες τιμές σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώστε την Ημερομηνία και το Λιμάνι αναχώρησης και θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για τη διαδρομή σας προς Ψαρά!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς Ψαρά. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

Εισιτήρια για Ψαρά

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια για Ψαρά και εξασφαλίστε το ταξίδι σας!

Μην αμελήσετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Ψαρά αρκετά νωρίς ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ακυρώσετε τις διακοπές σας ή να αλλάξετε προορισμό επειδή δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για Ψαρά. Πώς θα νιώσετε αν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο;

Στην επόμενη σελίδα, θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που καθιστούν απαραίτητη την έγκαιρη κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!

Διαμονή στο πλοίο προς Ψαρά

Επιλέξτε την επιθυμητή διαμονή στο πλοίο και φτάστε φρέσκοι και ξεκούραστοι στον προορισμό σας! Άνετα καθίσματα οικονομικής και διακεκκριμένης θέσης, business και VIP κατηγορίες, εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες. Συνήθως υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών (ανάλογα της διάρκειας του ταξιδιού) διαμονής στο πλοίο που μπορείτε να επιλέξετε για το ημερήσιο ή νυχτερινό ταξίδι σας προς Ψαρά.

Λίγα λόγια για τα Ψαρά

Αν και έχουν μικρή έκταση (42 τ.χλμ.), τα Ψαρά είναι γενέτειρα πολλών ναυτικών που στην Επανάσταση του 1821 είχαν σημαντική εθνική δράση (ξακουστοί πυρπολητές ήταν ο Kανάρης, ο Bουρέκας, οι Bρατσάνοι κ.ά.). Μετά την Ύδρα και τις Σπέτσες, το νησί αυτό ήταν τότε η τρίτη ναυτική δύναμη στην Ελλάδα. Το 1824 οι Τούρκοι πολιόρκησαν το νησί σφάζοντας τους κατοίκους και λεηλατώντας σπίτια και εκκλησίες. Η καταστροφή των Ψαρών υμνήθηκε από τον εθνικό ποιητή της Ελλάδας Διονύσιο Σολωμό κι έγινε πίνακας από τον φημισμένο Γάλλο ζωγράφο Ευγένιο Ντελακρουά. Η απελευθέρωση του έρημου νησιού από τον ελληνικό στόλο έγινε το 1912. Βρίσκονται 44 ν.μ. ΒΔ της Χίου, με την οποία συνδέονται ακτοπλοϊκά (από την πόλη και τη Βολισσό). Επίσης, δρομολόγια εκτελούνται από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας (Αττικής).

Τα Ψαρά είναι ο μοναδικός οικισμός του νησιού, με περίπου 400 κατοίκους. Έχει χαμηλά σπίτια με ανάμεικτη αρχιτεκτονική και αναπτύσσεται γύρω από το λιμάνι.

Χρήσιμα τηλέφωνα

Χρήσιμα τηλέφωνα

 • Δήμος: 22740-61.266
 • Aγροτικό Iατρείο: 22740-61.277
 • Aστυνομία: 22740-61.222
 • Λιμεναρχείο: 22740-61.336
Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη