Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Φούρνοι

Ανεμόμυλοι και ανοιξιάτικα λουλούδια στους Φούρνους, Ελλάδα

Δρομολόγια και τιμές για τα ακτοπλοϊκά προς Φούρνοι. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Πλοίο για Φούρνοι

Ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι σας με το πλοίο για Φούρνοι.

 • Η διαδρομή με πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό Φούρνοι, είναι απο τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι των νησιών που ταξιδεύουν συχνότερα, προτιμούν το πλοίο σαν μέσον μεταφοράς λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας που προσφέρει!

 • Υπάρχουν περιοδικές αναχωρήσεις για Φούρνοι απο διάφορα λιμάνια της χώρας, με ή χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

 • Τα ΙΧ αυτοκίνητα επιτρέπονται (με επιπλέον χρέωση) σε όλα τα συμβατικά Φέρρυ αλλά και στα περισσότερα ταχύπλοα κλειστού τύπου. Συνήθως τα παιδιά και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στη τιμή του ναύλου ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν με μηδενική χρέωση!

Δρομολόγια και τιμές για Φούρνοι

Με το σύστημα "Easy-Way" που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, μπορείτε να κάνετε την πιο αξιόπιστη και ευέλικτη ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου για Φούρνοι!
Η πλατφόρμα θα συνδεθεί κατευθείαν με τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σε πραγματικό χρόνο θα βρείτε:

 • Όλα τα δρομολόγια προς Φούρνοι
 • Εναλλακτικές διαδρομές προς Φούρνοι
 • Αναλυτικές τιμές για Φούρνοι όλων των διαθέσιμων τύπων διαμονής και καμπίνας
 • Τιμές για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
 • Τιμές για όλα τα μεγέθη οχημάτων (εκτός φορτηγών)
 • Τιμές τρέιλερ
 • Τυχόν προσφορές εισιτηρίων
 • Τυχόν έκπτωση έγκαιρης κράτησης

Με όλες αυτές τις επιλογές που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Φούρνοι σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

 • Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια και τις προσφερόμενες τιμές σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώστε την Ημερομηνία και το Λιμάνι αναχώρησης και θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για τη διαδρομή σας προς Φούρνοι!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς Φούρνοι. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

Εισιτήρια για Φούρνοι

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια για Φούρνοι και εξασφαλίστε το ταξίδι σας!

Μην αμελήσετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Φούρνοι αρκετά νωρίς ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ακυρώσετε τις διακοπές σας ή να αλλάξετε προορισμό επειδή δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για Φούρνοι. Πώς θα νιώσετε αν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο;

Στην επόμενη σελίδα, θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που καθιστούν απαραίτητη την έγκαιρη κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!

Διαμονή στο πλοίο προς Φούρνοι

Επιλέξτε την επιθυμητή διαμονή στο πλοίο και φτάστε φρέσκοι και ξεκούραστοι στον προορισμό σας! Άνετα καθίσματα οικονομικής και διακεκκριμένης θέσης, business και VIP κατηγορίες, εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες. Συνήθως υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών (ανάλογα της διάρκειας του ταξιδιού) διαμονής στο πλοίο που μπορείτε να επιλέξετε για το ημερήσιο ή νυχτερινό ταξίδι σας προς Φούρνοι.

Λίγα λόγια για τους Φούρνους

Γνωστοί και ως Φούρνοι Κορσεών, διότι -ιδιαίτερα κατά τους βυζαντινούς χρόνους- αποτελούσαν έδρα κουρσάρων. Οι κουρσάροι δεν υπάρχουν πια, όμως οι Φούρνοι εξακολουθούν να κλέβουν τις καρδιές των ταξιδιωτών. Πρόκειται για ένα νησιωτικό σύμπλεγμα ανάμεσα στην Ικαρία και τη Σάμο, το οποίο περιλαμβάνει τρία μεγάλα νησιά (Φούρνοι, Θύμαινα και Άγ. Μηνάς) και εννέα μικρότερα. Οι Φούρνοι έχουν έκταση 44,3 τ.χλμ., μήκος ακτογραμμής 126 χλμ. και πληθυσμό περίπου 2.000 κατοίκους. Η ενσωμάτωσή τους στο ελληνικό κράτος έγινε τον Νοέμβριο του 1912

Τι να δείτε

Δραστηριότητες στους Φούρνους
Υποβρύχιο ψάρεμα.
Ψάρεμα.
Καταδύσεις.
Κολύμπι στις παραλίες Ψιλή Άμμος, Κουμαρά, Μπαλί, Άγιος Ιωάννης, Βλυχάδα, Βιτσιλιά, Κασίδι, Πετροκοπιός, Χρυσομηλιά (με καϊκι από τους Φούρνους) και Αγία Τριάδα.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη