Ακτοπλοϊκά για να νηδιά του Αργοσαρωνικού

Μια πολύχρωμη μαρίνα σε νησί του Σαρωνικού στην Ελλάδα

Πώς να πάρετε το πλοίο για τα νησιά του Σαρωνικού, ακτοπλοϊκά για τα νησιά Σαρωνικού και συστάσεις για τα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξερευνήστε τον ιστότοπο και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πλοίο, όπως: Π.χ.: Συνδεδεμένα δρομολόγια με περιγραφή λιμανιού, διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο με διάφορες επιλογές διαμονής στο πλοίο και χρήσιμες επιλογές μεταφοράς στα νησιά του Σαρωνικού!

Τα νησιά του Σαρωνικού περιλαμβάνουν τα γραφικά νησιά Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες και Αγκίστρι. Από τον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, υπάρχουν πολύ καλές καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τα νησιά του Σαρωνικού.

Για πολλούς Αθηναίους, τα νησιά του Σαρωνικού είναι ένας δημοφιλής προορισμός για το Σαββατοκύριακο ακόμα και το χειμώνα, καθώς το δρομολόγιο των πλοίων για τα νησιά του Σαρωνικού ισχύει όλο το χρόνο.

Η διέλευση από τον Πειραιά στην Αίγινα, για παράδειγμα, διαρκεί λίγο λιγότερο από μία ώρα.
Υπάρχουν επίσης γρήγορες ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τα νησιά του Σαρωνικού με ιπτάμενα δελφίνια, καταμαράν κ.λπ.

Εάν κάνετε κράτηση για το ταξίδι επιστροφής με πλοίο από τα νησιά του Σαρωνικού ταυτόχρονα με το ταξίδι απλής μετάβασης, οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν μερικές φορές έκπτωση στην τιμή του ταξιδιού επιστροφής.

Οι τιμές των πλοίων για τα νησιά του Σαρωνικού που εμφανίζονται είναι για την καθοδήγησή σας και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς τιμές για την ακτοπλοϊκή σας σύνδεση με τα νησιά του Σαρωνικού γρήγορα και εύκολα στην ιστοσελίδα μας.

Διαμονή στο πλοίο του Σαρωνικού

Λόγω της σχετικά σύντομης διέλευσης, συνήθως δεν είναι δυνατή η κράτηση καμπίνας στα πλοία των νησιών του Σαρωνικού, αλλά μόνο για οικονομικές θέσεις αεροπορικού τύπου.

Κλείστε λοιπόν τα πλοία σας για τα νησιά του Σαρωνικού πολύ νωρίτερα. Κατά τα θερινά ωράρια των νησιών του Σαρωνικού, συμβαίνει ορισμένες ημέρες, για παράδειγμα τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες, η διαθεσιμότητα των πλοίων να εξαντληθεί γρήγορα.

Δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού

Κλείστε το πλοίο σας για τα νησιά του Σαρωνικού με μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που σας ταιριάζει καλύτερα και απολαύστε το ταξίδι σας!

Το σύστημα κρατήσεων "Easy-Way" της goferry.gr επιτρέπει τις πιο αξιόπιστες online κρατήσεις πλοίων και προσφέρει φθηνότερες, ταχύτερες και καλύτερες υπηρεσίες για την κράτησή σας για τα νησιά του Σαρωνικού.

Με το goferry.gr μπορείτε να συνδεθείτε online με τα συστήματα κρατήσεων των περισσότερων ναυτιλιακών εταιρειών για να συγκρίνετε τιμές, να βρείτε πληροφορίες για δρομολόγια και πλοία, να αναζητήσετε εναλλακτικές διαδρομές και να εκτυπώσετε άμεσα το εισιτήριό σας για τα νησιά του Σαρωνικού.

Τα δρομολόγια των πλοίων για τα νησιά του Σαρωνικού ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την εποχή. Κάντε μια οπτική αναζήτηση χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησής μας για να λάβετε τα πιο πρόσφατα δρομολόγια πλοίων προς τα νησιά του Σαρωνικού.

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις με τα νησιά του Σαρωνικού. Οι μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες ανακοινώνουν τις νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τα νησιά του Σαρωνικού έως τα τέλη Δεκεμβρίου, οι άλλες από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο για το τρέχον έτος!

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη