Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Λασίθι

Τραπέζι ταβέρνας που κοιτάει στη θάλασσα στο Λασίθι της Κρήτης

Δρομολόγια και τιμές για τα ακτοπλοϊκά προς Λασίθι. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Πλοίο για Λασίθι

Ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι σας με το πλοίο για Λασίθι.

 • Η διαδρομή με πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό Λασίθι, είναι απο τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι των νησιών που ταξιδεύουν συχνότερα, προτιμούν το πλοίο σαν μέσον μεταφοράς λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας που προσφέρει!

 • Υπάρχουν περιοδικές αναχωρήσεις για Λασίθι απο διάφορα λιμάνια της χώρας, με ή χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

 • Τα ΙΧ αυτοκίνητα επιτρέπονται (με επιπλέον χρέωση) σε όλα τα συμβατικά Φέρρυ αλλά και στα περισσότερα ταχύπλοα κλειστού τύπου. Συνήθως τα παιδιά και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στη τιμή του ναύλου ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν με μηδενική χρέωση!

Δρομολόγια και τιμές για Λασίθι

Με το σύστημα "Easy-Way" που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, μπορείτε να κάνετε την πιο αξιόπιστη και ευέλικτη ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου για Λασίθι!
Η πλατφόρμα θα συνδεθεί κατευθείαν με τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σε πραγματικό χρόνο θα βρείτε:

 • Όλα τα δρομολόγια προς Λασίθι
 • Εναλλακτικές διαδρομές προς Λασίθι
 • Αναλυτικές τιμές για Λασίθι όλων των διαθέσιμων τύπων διαμονής και καμπίνας
 • Τιμές για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
 • Τιμές για όλα τα μεγέθη οχημάτων (εκτός φορτηγών)
 • Τιμές τρέιλερ
 • Τυχόν προσφορές εισιτηρίων
 • Τυχόν έκπτωση έγκαιρης κράτησης

Με όλες αυτές τις επιλογές που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Λασίθι σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

 • Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια και τις προσφερόμενες τιμές σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώστε την Ημερομηνία και το Λιμάνι αναχώρησης και θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για τη διαδρομή σας προς Λασίθι!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς Λασίθι. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

Εισιτήρια για Λασίθι

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια για Λασίθι και εξασφαλίστε το ταξίδι σας!

Μην αμελήσετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Λασίθι αρκετά νωρίς ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ακυρώσετε τις διακοπές σας ή να αλλάξετε προορισμό επειδή δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για Λασίθι. Πώς θα νιώσετε αν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο;

Στην επόμενη σελίδα, θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που καθιστούν απαραίτητη την έγκαιρη κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!

Διαμονή στο πλοίο προς Λασίθι

Επιλέξτε την επιθυμητή διαμονή στο πλοίο και φτάστε φρέσκοι και ξεκούραστοι στον προορισμό σας! Άνετα καθίσματα οικονομικής και διακεκκριμένης θέσης, business και VIP κατηγορίες, εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες. Συνήθως υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών (ανάλογα της διάρκειας του ταξιδιού) διαμονής στο πλοίο που μπορείτε να επιλέξετε για το ημερήσιο ή νυχτερινό ταξίδι σας προς Λασίθι.

Λίγα λόγια για το Λασίθι

Ο μύθος γύρω από τη γέννηση του Δία, τον θέλει να γεννήθηκε στο Δικταίο Άνδρο στο οροπέδιο Λασιθίου. Τα πρώτα ίχνη ζωής προσδιορίζονται στα νεολιθικά χρόνια, ενώ στα 2700 π.Χ. στον χώρο εισέβαλαν φυλές από την Αφρική και την Ασία. Ακολούθησε η δημιουργία και η ακμή του μινωικού πολιτισμού μέχρι την καταστροφή του, το 1700 π.Χ. Στη συνέχεια ήρθαν στο νησί οι Δωριείς γύρω στο 1450 π.Χ. Ακμή γνώρισαν οι αρχαίες πόλεις Λατώ, Ολούς, Ιεράπυτνα, Πραισός. Το 66 μ.Χ η περιοχή κατακτήθηκε από Ρωμαίους και το 393 προσαρτήθηκε στο βυζαντινό κράτος ενώ το 824 κατακτήθηκε από τους Aραβες και τους Σαρακηνούς και τέλος ακολούθησε η Eνετοκρατία και η Tουρκοκρατία.

Οι κάτοικοι του νομού Λασιθίου αντιστάθηκαν στα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο B΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, γράφοντας το δικό τους έπος, πράγμα που μαρτυρούν τα ιστορικά μνημεία

Τι να δείτε

Παραλίες Ν. Λασιθίου
Οι παραλίες του νομού Λασιθίου είναι πολλές και εντυπωσιακές. Οι πιο γνωστές από τις παραλίες αυτές είναι: της Ελούντας, με τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, του Μύρτου, οργανωμένη με άμμο και βότσαλο, η παραλία Κουτσουνάρι στα ανατολικά της Ιεράπετρας οργανωμένη επίσης πλαζ με ψιλό βοτσαλάκι και νερά που βαθαίνουν σταδιακά, η Αγιά Φωτιά με καταγάλανα νερά και βότσαλο οι παραλίες της Ανάληψης για τους λάτρεις των ερημικών παραλιών. Στο φοινικόδασος του Βάι θα κάνετε το μπάνιο σας σε ένα εξωτικό τοπίο ενώ νοτιότερα στις παραλίες του Ξερόκαμπου θα βρείτε ψιλή άμμο και μεγάλες ερημικές ακτές για κολύμπι.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη