Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Ηρακλειά

Παραλία του Αγίου Γεωργίου στην Ηρακλειά

Δρομολόγια και τιμές για τα ακτοπλοϊκά προς Ηρακλειά. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Πλοίο για Ηρακλειά

Ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι σας με το πλοίο για Ηρακλειά.

 • Η διαδρομή με πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό Ηρακλειά, είναι απο τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι των νησιών που ταξιδεύουν συχνότερα, προτιμούν το πλοίο σαν μέσον μεταφοράς λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας που προσφέρει!

 • Υπάρχουν περιοδικές αναχωρήσεις για Ηρακλειά απο διάφορα λιμάνια της χώρας, με ή χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

 • Τα ΙΧ αυτοκίνητα επιτρέπονται (με επιπλέον χρέωση) σε όλα τα συμβατικά Φέρρυ αλλά και στα περισσότερα ταχύπλοα κλειστού τύπου. Συνήθως τα παιδιά και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στη τιμή του ναύλου ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν με μηδενική χρέωση!

Δρομολόγια και τιμές για Ηρακλειά

Με το σύστημα "Easy-Way" που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, μπορείτε να κάνετε την πιο αξιόπιστη και ευέλικτη ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου για Ηρακλειά!
Η πλατφόρμα θα συνδεθεί κατευθείαν με τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σε πραγματικό χρόνο θα βρείτε:

 • Όλα τα δρομολόγια προς Ηρακλειά
 • Εναλλακτικές διαδρομές προς Ηρακλειά
 • Αναλυτικές τιμές για Ηρακλειά όλων των διαθέσιμων τύπων διαμονής και καμπίνας
 • Τιμές για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
 • Τιμές για όλα τα μεγέθη οχημάτων (εκτός φορτηγών)
 • Τιμές τρέιλερ
 • Τυχόν προσφορές εισιτηρίων
 • Τυχόν έκπτωση έγκαιρης κράτησης

Με όλες αυτές τις επιλογές που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Ηρακλειά σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

 • Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια και τις προσφερόμενες τιμές σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώστε την Ημερομηνία και το Λιμάνι αναχώρησης και θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για τη διαδρομή σας προς Ηρακλειά!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς Ηρακλειά. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

Εισιτήρια για Ηρακλειά

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια για Ηρακλειά και εξασφαλίστε το ταξίδι σας!

Μην αμελήσετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Ηρακλειά αρκετά νωρίς ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ακυρώσετε τις διακοπές σας ή να αλλάξετε προορισμό επειδή δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για Ηρακλειά. Πώς θα νιώσετε αν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο;

Στην επόμενη σελίδα, θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που καθιστούν απαραίτητη την έγκαιρη κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!

Διαμονή στο πλοίο προς Ηρακλειά

Επιλέξτε την επιθυμητή διαμονή στο πλοίο και φτάστε φρέσκοι και ξεκούραστοι στον προορισμό σας! Άνετα καθίσματα οικονομικής και διακεκκριμένης θέσης, business και VIP κατηγορίες, εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες. Συνήθως υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών (ανάλογα της διάρκειας του ταξιδιού) διαμονής στο πλοίο που μπορείτε να επιλέξετε για το ημερήσιο ή νυχτερινό ταξίδι σας προς Ηρακλειά.

Λίγα λόγια για την Ηρακλειά

Μικρό νησί με μόλις 115 κατοίκους, που ανήκει στο σύμπλεγμα των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων. Βρίσκεται ανάμεσα στην Ίο και τη Νάξο και είναι το δυτικότερο νησί του συμπλέγματoς. Έχει έκταση 18 τ. χλμ. και αρκετή βλάστηση, πολλά πηγαία νερά, ήρεμους λόφους, γραφικούς όρμους και παλιά μονοπάτια. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν γαλήνιες διακοπές. Στις ακτές της ζει η μεσογειακή φώκια Monachus monachus και η θαλάσσια χελώνα Caretta caretta. Έχει δύο οικισμούς, τον Άγιο Γεώργιο (το λιμάνι του νησιού) και την Παναγία.
Δικτυακός τόπος: www.iraklia.gr

Τι να δείτε

Ηρακλειά - Μονοπάτια
Στην Ηρακλειά υπάρχουν αρκετά μονοπάτια, εκ των οποίων μερικά οδηγούν σε πανέμορφες παραλίες. Ένα ιδιαίτερο μονοπάτι το οποίο αξίζει να επισκεφτεί κανείς είναι αυτό που οδηγεί από την Παναγιά στο Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Το μονοπάτι διέρχεται δίπλα από την κορυφή (φρύδι) του ορεινού όγκου, απ’ όπου η θέα είναι μοναδική.

Παραδοσιακή κουζίνα - Ηρακλειά
Από την παραδοσιακή κουζίνα της Ηρακλειάς ξεχωρίζουν τα μελετίνια (τυροπιτάκια με μυζήθρα, αβγό και ζάχαρη), τα πιταρίδια (είδος χυλοπίτας) και το αρνί στο φούρνο (γεμιστό με ρύζι, σταφίδες και καρύδια).
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες του νησιού και τα κρεατικά από τους ντόπιους κτηνοτρόφους.

Παραδοσιακά προϊόντα - Ηρακλειά
Μερικά από τα κυριότερα παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα της Ηρακλειάς είναι:
Το θυμαρίσιο μέλι
Η ξινομυζήθρα
Το ανθότυρο
Το κεφαλοτύρι
Διάφορα τυριά από κατσικίσιο γάλα
Φάβα: (καλλιεργημένη «βιολογικά» από τους αγρότες του νησιού, χωρίς τη χρήση φαρμάκων και λιπασμάτων φάρμακα και λιπάσματα)

Ηρακλειά - Παραλίες
Στην Ηρακλειά θα συναντήσετε τις παρακάτω παραλίες:
Ήσυχες αμμώδεις: Ο Άγ. Γεώργιος, το Λιβάδι, η Βορεινή Σπηλιά, η Αλιμιά (σε 15 μέτρα βάθος βρίσκεται ένα γερμανικό πολεμικό αεροπλάνο το οποίο επισκέπτονται πολλοί ψαροντουφεκάδες)
Ακτές με βότσαλα: Το Τουρκοπήγαδο, το Αμμούδι του Μέριχα, ο Καρβουνόλακος (τα βράχια είναι μαύρα)
Βραχώδεις: ο Ξυλομπάτης, ο Τρίμπουνας
Απότομες και απόκρημνες: Ο Μέριχας, η Βάλα, ο Στρογγυλός, ο Κάβος του Θοδώρου, ο Καθρέπτης. Αξίζει να πάει κανείς να δει τον όρμο Μέριχα ο οποίος περιβάλλεται από κατακόρυφους βράχους με ύψος μεγαλύτερο των εκατό μέτρων. Στα ανοίγματα των βράχων αυτών βρίσκουν φυσικές σπηλιές τα πουλιά. Θειωρυχεία, τα Βούδια (όπου μπορείτε να κάνετε και ψαροντούφεκο), η Συκιά κ.ά.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη