Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Αντίπαρος

3 καρέκλες και ένα τραπέζι έξω από ένα παραδοσιακό σπίτι στην Αντίπαρο

Δρομολόγια και τιμές για τα ακτοπλοϊκά προς Αντίπαρος. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Πλοίο για Αντίπαρος

Ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι σας με το πλοίο για Αντίπαρος.

 • Η διαδρομή με πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό Αντίπαρος, είναι απο τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι των νησιών που ταξιδεύουν συχνότερα, προτιμούν το πλοίο σαν μέσον μεταφοράς λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας που προσφέρει!

 • Υπάρχουν περιοδικές αναχωρήσεις για Αντίπαρος απο διάφορα λιμάνια της χώρας, με ή χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

 • Τα ΙΧ αυτοκίνητα επιτρέπονται (με επιπλέον χρέωση) σε όλα τα συμβατικά Φέρρυ αλλά και στα περισσότερα ταχύπλοα κλειστού τύπου. Συνήθως τα παιδιά και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στη τιμή του ναύλου ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν με μηδενική χρέωση!

Δρομολόγια και τιμές για Αντίπαρος

Με το σύστημα "Easy-Way" που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, μπορείτε να κάνετε την πιο αξιόπιστη και ευέλικτη ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου για Αντίπαρος!
Η πλατφόρμα θα συνδεθεί κατευθείαν με τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σε πραγματικό χρόνο θα βρείτε:

 • Όλα τα δρομολόγια προς Αντίπαρος
 • Εναλλακτικές διαδρομές προς Αντίπαρος
 • Αναλυτικές τιμές για Αντίπαρος όλων των διαθέσιμων τύπων διαμονής και καμπίνας
 • Τιμές για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
 • Τιμές για όλα τα μεγέθη οχημάτων (εκτός φορτηγών)
 • Τιμές τρέιλερ
 • Τυχόν προσφορές εισιτηρίων
 • Τυχόν έκπτωση έγκαιρης κράτησης

Με όλες αυτές τις επιλογές που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Αντίπαρος σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

 • Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια και τις προσφερόμενες τιμές σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώστε την Ημερομηνία και το Λιμάνι αναχώρησης και θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για τη διαδρομή σας προς Αντίπαρος!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς Αντίπαρος. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

Εισιτήρια για Αντίπαρος

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια για Αντίπαρος και εξασφαλίστε το ταξίδι σας!

Μην αμελήσετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Αντίπαρος αρκετά νωρίς ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ακυρώσετε τις διακοπές σας ή να αλλάξετε προορισμό επειδή δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για Αντίπαρος. Πώς θα νιώσετε αν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο;

Στην επόμενη σελίδα, θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που καθιστούν απαραίτητη την έγκαιρη κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!

Διαμονή στο πλοίο προς Αντίπαρος

Επιλέξτε την επιθυμητή διαμονή στο πλοίο και φτάστε φρέσκοι και ξεκούραστοι στον προορισμό σας! Άνετα καθίσματα οικονομικής και διακεκκριμένης θέσης, business και VIP κατηγορίες, εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες. Συνήθως υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών (ανάλογα της διάρκειας του ταξιδιού) διαμονής στο πλοίο που μπορείτε να επιλέξετε για το ημερήσιο ή νυχτερινό ταξίδι σας προς Αντίπαρος.

Λίγα λόγια για την Αντίπαρο

Μικρό νησάκι, ιδανικό για γαλήνιες και ήσυχες διακοπές, δίπλα στην Πάρο. Έχει έκταση 38 τ. χλμ., μήκος ακτών 37,5 χλμ. και πληθυσμό 1.030 κατοίκους. Στους αρχαίους χρόνους ήταν κατάφυτο, όμως μια άγνωστη καταστροφή μετέβαλε τη μορφολογία του, γι’ αυτό και σήμερα η γη είναι κυρίως άγονη. Στην αρχαιότητα ονομαζόταν Ωλίαρος και στο γειτονικό νησάκι Σάλιαγκος ανακαλύφθηκε σπουδαιότατος νεολιθικός οικισμός, ο αρχαιότερος των Κυκλάδων. Απέχει 1 ν. μ. από το χωριό Πούντα της Πάρου, με το οποίο συνδέεται ακτοπλοϊκά.
Δικτυακός τόπος: www.antiparos.gr

Τι να δείτε στην Αντίπαρο

Αντίπαρος - παραλίες
Κάποιες όμορφες παραλίες που υπάρχουν στην Αντίπαρο είναι οι παρακάτω:
Η Ψαραλυκή
Τα Λιβάδια
Ο Σιφνέικος γιαλός
Ο Σωρός
Ο Αϊ Γιώργης
Τα Γλυφά

Άλλες παραλίες της Αντιπάρου είναι ο Άγιος Σπυρίδων, η Παναγιά, το Απάντημα, η Φανερωμένη, ο Γαρμπής, ο Βαθύς Βόλος, τα Μοναστήρια.
Δραστηριότητες & Αθλήματα στην Αντίπαρο
Κολύμπι στις παραλίες Ψαραλυκές, Γλυφά, Σιφνέικο,Καλάργυρος, Άγιος Σπυρίδωνας, Φανερωμένη, Απάντημα, Σωρός, Άγιος Γεώργιος, Μοναστήρια, Λιβάδι και Άγιος Δημήτριος.
Εκδρομή με καΐκι στα Παντιερονήσια και στο μικρό νησί του Δεσποτικού.
Καταδύσεις.
Ψαροντούφεκο.
Πεζοπορία.
Ποδόσφαιρο 5x5.

Χρήσιμα τηλέφωνα

POLICE: 22840 61202
PORT POLICE: 22840 61485/61220
POST OFFICE: 22840 61223
HEALTH CENTER: 22840 61219
PHARMACY: 22840 61621
TELEPHONE COMPANY: 22840 61212/61215
ORTHODOX CHURCH: 22840 61688/61780
PAROS TAXI: 22840 21500

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη