Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Μεγίστη

...

Δρομολόγια και τιμές για τα ακτοπλοϊκά προς Μεγίστη. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Πλοίο για Μεγίστη

Ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι σας με το πλοίο για Μεγίστη.

 • Η διαδρομή με πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό Μεγίστη, είναι απο τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Οι κάτοικοι των νησιών που ταξιδεύουν συχνότερα, προτιμούν το πλοίο σαν μέσον μεταφοράς λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας που προσφέρει!

 • Υπάρχουν περιοδικές αναχωρήσεις για Μεγίστη απο διάφορα λιμάνια της χώρας, με ή χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

 • Τα ΙΧ αυτοκίνητα επιτρέπονται (με επιπλέον χρέωση) σε όλα τα συμβατικά Φέρρυ αλλά και στα περισσότερα ταχύπλοα κλειστού τύπου. Συνήθως τα παιδιά και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στη τιμή του ναύλου ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν με μηδενική χρέωση!

Δρομολόγια και τιμές για Μεγίστη

Με το σύστημα "Easy-Way" που έχει αναπτύξει η goFerry.gr, μπορείτε να κάνετε την πιο αξιόπιστη και ευέλικτη ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου για Μεγίστη!
Η πλατφόρμα θα συνδεθεί κατευθείαν με τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σε πραγματικό χρόνο θα βρείτε:

 • Όλα τα δρομολόγια προς Μεγίστη
 • Εναλλακτικές διαδρομές προς Μεγίστη
 • Αναλυτικές τιμές για Μεγίστη όλων των διαθέσιμων τύπων διαμονής και καμπίνας
 • Τιμές για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
 • Τιμές για όλα τα μεγέθη οχημάτων (εκτός φορτηγών)
 • Τιμές τρέιλερ
 • Τυχόν προσφορές εισιτηρίων
 • Τυχόν έκπτωση έγκαιρης κράτησης

Με όλες αυτές τις επιλογές που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Μεγίστη σε τιμή που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

 • Για να δείτε τα ισχύοντα δρομολόγια και τις προσφερόμενες τιμές σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώστε την Ημερομηνία και το Λιμάνι αναχώρησης και θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για τη διαδρομή σας προς Μεγίστη!

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις προς Μεγίστη. Συνήθως οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοινώνουν τα ετήσια δρομολόγιά τους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου ενώ οι υπόλοιπες μετά τον Απρίλιο!

Εισιτήρια για Μεγίστη

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια για Μεγίστη και εξασφαλίστε το ταξίδι σας!

Μην αμελήσετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Μεγίστη αρκετά νωρίς ώστε να αποφύγετε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ακυρώσετε τις διακοπές σας ή να αλλάξετε προορισμό επειδή δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια για Μεγίστη. Πώς θα νιώσετε αν φτάσετε στο λιμάνι αναχώρησης και δεν μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο;

Στην επόμενη σελίδα, θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που καθιστούν απαραίτητη την έγκαιρη κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!

Διαμονή στο πλοίο προς Μεγίστη

Επιλέξτε την επιθυμητή διαμονή στο πλοίο και φτάστε φρέσκοι και ξεκούραστοι στον προορισμό σας! Άνετα καθίσματα οικονομικής και διακεκκριμένης θέσης, business και VIP κατηγορίες, εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες. Συνήθως υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών (ανάλογα της διάρκειας του ταξιδιού) διαμονής στο πλοίο που μπορείτε να επιλέξετε για το ημερήσιο ή νυχτερινό ταξίδι σας προς Μεγίστη.

Λίγα λόγια για την Μεγίστη

Βρίσκεται στο ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, μόλις μια ανάσα από τις τουρκικές ακτές (72 ν.μ. νότια της Ρόδου). Ο κεντρικός οικισμός είναι ένα γοητευτικό σύνολο από πολύχρωμα σπίτια εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, επιβλητικές εκκλησίες και γραφικά δρομάκια.

Η ιστορία του Καστελλόριζου ξεκινά από τα αρχαία χρόνια και τα σύγχρονα χρόνια απέκτησε μεγάλη ναυτική παράδοση. Κατοικήθηκε από τα πρώιμα χρόνια της νεολιθικής εποχής. Το αρχαίο όνομά του οφείλεται στον οικιστή Μεγιστέα. Στα τέλη του 19ου αι. γνώρισε τη μεγαλύτερη ακμή του και στις αρχές του 1900 είχε σχεδόν 13.000 κατοίκους. Αργότερα, οι περισσότεροι κάτοικοι ξενιτεύτηκαν στην Αυστραλία και την Αίγυπτο, ενώ αρκετοί ακόμα βρέθηκαν πρόσφυγες στην Παλαιστίνη, μετά τους βομβαρδισμούς από τους Ιταλούς και τους Γερμανούς. Tο λιλιπούτειο νησί (μόλις 9 τ. χλμ. έκταση και 19 χλμ. ακτογραμμής) ενώθηκε οριστικά με την Eλλάδα το 1948. Έχει 500 κατοίκους. Συνδέεται ακτοπλοϊκά με τον Πειραιά και τη Ρόδο και αεροπορικά με τη Ρόδο.

Τι να δείτε

Ρω
Το νησάκι Ρω, ακατοίκητο σήμερα, βρίσκεται 6 ν.μ. δυτικά του Καστελόριζου και φιλοξενεί εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, αρχαίο παρατηρητήριο, και μνημείο της Δέσποινας Αχλαδιώτου η Κυράς τής Ρω, όπως είναι γνωστή, που για χρόνια ύψωνε καθημερινά στο νησί την ελληνική σημαία.
Η Ρω διαθέτει λιμανάκι και δύο όμορφες παραλίες, τον Άγιο Γεώργιο και τη Στρογγύλη. Αν δεν έχετε δικό σας σκάφος μπορείτε να την επισκεφθείτε και με ναυλωμένο καΐκι.

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη