Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Φέτος πάμε Ελληνικά νησιά

Τι το ωραιότερο απο ένα ταξίδι με πλοίο προς τα Ελληνικά νησιά; Ενημερωθείτε για δρομολόγια και τιμές, για λιμάνια αναχώρησης και ποιό πλοίο είναι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες μου!

ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Με το σύστημα κρατήσεων που σας προσφέρουμε, σας παρέχετε η δυνατότητα να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά της μετακίνησής σας με πλοίο προς τα Ελληνικά νησιά.
Βρείτε τα δρομολόγια πλοίων για το ταξίδι σας στα Ελληνικά νησιά και αγοράστε online τα εισιτήριά σας ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία αναζήτησης πρακτορείου και άσκοπης μετακίνησης!

Επιλέξτε τα σύγχρονα συμβατικά πλοία για τις μεγάλες διαδρομές ή για οικονομία στο προυπολογισμό σας ή αν θέλετε να αποφύγετε τη ναυτία απο το κυματισμό της θάλασσας. Πάρτε τα ταχύπλοα φέρρυ για τις μεσαίες και μικρότερες διαδρομές και φτάστε σύντομα αλλά ακριβότερα στο προορισμό σας.

Κάντε κράτηση στη goFerry και πληρώστε τα εισιτήριά σας με πιστωτική κάρτα (με δυνατότητα εξόφλησης έως 6 έντοκες δόσεις) ή μέσω PayPal ή ακόμα μπορείτε να κάνετε την αγορά των εισιτηρίων σας με κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό!

Στη goFerry θα βρείτε τις τελευταίες προσφορές των ακτοπλοϊκών εταιριών και όλα τα δρομολόγια πλοίων προς τα Ελληνικά νησιά. Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας και βρείτε τις πληροφορίες αυτές που είναι απαραίτητες για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι.

Τα δρομολογία πλοίων για τα ελληνικά νησιά είναι συνήθως πιο συχνά από τον Μάιο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Οκτωβρίου και από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου, τα δρομολόγια είναι περιορισμένα αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά για να εξυπηρετούν τις μαζικές ανάγκες των ταξιδιωτών.

Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, τα δρομολόγια είναι αρκετά περιορισμένα και συνήθως εξυπηρετούν τα μεγάλα νησιά ή αυτά που είναι δημοφιλή στους ντόπιους! Μικρά και μακρινά ή τουριστικά νησιά δεν εξυπηρετούνται καθόλου ή μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Αυτή τη περίοδο δεν υπάρχουν πλοία μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης καθώς και μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης! Για να φτάσετε σε ένα από αυτά τα νησιά πρέπει να μεταβείτε πρώτα στην Αθήνα και από εκεί στον προορισμό σας!

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη goFerry για την αγορά των εισιτήριων σας προς τα Ελληνικά νησιά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΟΙΩΝ

Για να μπορέσετε να επιλέξετε το ιδανικότερο πλοίο για τα Ελληνικά νησιά, σας αναφέρουμε όλες τις κατηγορίες των πλοίων που πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες!

ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Τα συμβατικά είναι τα κλασσικά πλοία που τόσα χρόνια μας ταξιδεύουν στα Ελληνικά νησιά. Είναι συνήθως μεγάλα πλοία που ταξιδεύουν με ταχύτητα 18 έως 25 μίλια την ώρα και η τιμή των εισιτηρίων είναι η πλέον οικονομική! Αυτά τα κλασικά πλοία διαθέτουν μεγάλα γκαράζ αυτοκινήτων, ανοιχτά καταστρώματα για τους επιβάτες, εσωτερικά σαλόνια, αεροπορικού τύπου καθίσματα καθώς και καμπίνες για 2-4 επιβάτες. Οι καμπίνες είναι πολύ βολικές για μακρινά ή βραδινά ταξίδια.

ΤΑΧΥΠΛΟΑ

Τα ταχύπλοα είναι συνήθως μικρότερα σε διαστάσεις αλλά η διάρκεια του ταξιδιού είναι συνήθως η μισή απο αυτή των συμβατικών και ο ναύλος των εισιτηρίων είναι συνήθως διπλάσιος! Διαθέτουν μοντέρνα και άνετα σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και γκαράζ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Αυτά τα πλοία είναι ιδανικά για επιβάτες που θέλουν να έχουν περισσότερο χρόνο στον προορισμό τους και όχι πάνω στο πλοίο.

ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ

Τα καταμαράν είναι μικρότερα από τα ταχύπλοα και διαθέτουν στους επιβάτες μόνο ανακλινόμενα καθίσματα αεροπορικού τύπου και μικρότερα σαλόνια με μπαρ. Επειδή η ταχύτητά τους είναι γρήγορη, ονομάζονται και ιπτάμενες γάτες!

ΥΔΡΟΠΤΕΡΥΓΑ

Τα υδροπτέρυγα είναι τα μικρότερα σκάφη που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες. Εκτελούν σύντομες διαδρομές, όπως από Αθήνα προς Αίγινα, Ύδρα, Πόρο ή από Βόλο προς Σκιάθο και Σκόπελο ή δρομολόγια μεταξύ των Δωδεκανήσων.
Λόγω του μικρού τους μεγέθους, μπορεί να επηρεαστούν από κακές καιρικές συνθήκες και να ακυρωθεί η αναχώρησή τους.

ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Αν το ταξίδι σας ξεκινάει απο την Αθήνα, βρείτε εδώ ποιό λιμάνι της Αττικής σας βολεύει περισσότερο για την αναχώρησή σας προς τα Ελληνικά νησιά.

  • Το λιμάνι του Πειραιά είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο και εξυπηρετεί πλοία προς τα νησιά του Σαρωνικού, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
    Υπάρχουν 10 πύλες στο λιμάνι του Πειραιά και κάθε πύλη εξυπηρετεί διαφορετικό προορισμό.
  • Το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της χερσονήσου της Αττικής. Είναι το πλησιέστερο λιμάνι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και εξυπηρετεί πλοία για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, ενώ από Μάιο έως Σεπτέμβριο υπάρχουν πλοία για Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και Σύρο.
  • Το λιμάνι του Λαυρίου βρίσκεται στη νότια πλευρά της Αττικής, κοντά στο ακρωτήριο του Σουνίου. Όλο το χρόνο αναχωρούν πλοία για Κέα και Κύθνο όπως επίσης προς Χίο, Λήμνο και Καβάλα. Τη περίοδο του καλοκαιριού υπάρχουν δρομολόγια για Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Μήλο, Σέριφο και Σίφνο.
2007 goFerry.gr © All rights reserved