Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Όροι & Προϋποθέσεις κράτησης

Οι Όροι και Προϋποθέσεις είναι ένα σύνολο κανονισμών τους οποίους οι χρήστες πρέπει να συμφωνήσουν για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της goFerry.gr

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της ιστοσελίδας goFerry.gr, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας τη πιστωτική σας κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση.

Το τηλεφωνικό κέντρο της goFerry.gr λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 έως τις 17:30 EET / EEST (εξαιρουμένων των αργιών).

Σημαντικό: Τα ναυτιλιακά πρακτορεία και τα περίπτερα των ναυτιλιακών εταιρειών (μεταφορέα) είναι ανοιχτά. 2-3 ώρες πριν από κάθε αναχώρηση. Παρακαλούμε να είστε εγκαίρως εκεί για να παραλάβετε τις κάρτες / εισιτήρια επιβίβασής.

Παρότι η εταιρεία καταβάλει προσπάθεια ώστε να παρακολουθεί την ηλεκτρονική αλληλογραφία και εκτός των ωρών λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου, αυτό δεν εγγυάται ότι η εισερχόμενη αλληλογραφία θα αναγνωσθεί και η goFerry.gr θα ανταποκριθεί στα αιτήματά σας εκτός των ωρών λειτουργίας του τηλεφωνικού της κέντρου.

Όροι κράτησης:

Κάντε κλικ στο όνομα του τουριστικού γραφείου για να εμφανίσετε τους όρους κράτησης.

 

ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τα τουριστικά γραφεία και οι πάροχοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μεταφορών που προσφέρονται στους χρήστες μέσω της ιστοσελίδας goFerry.gr.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία μας.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα της goFerry.gr, αποδέχεστε άνευ όρων τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική απορρήτου.

 

2007 goFerry.gr © All rights reserved