Δρομολόγια, τιμές & εποχικότητα

Τα δρομολόγια και οι τιμές είναι βασικοί παράγοντες στη διαδικασία αγοράς σας, οπότε ερευνήστε τις επιλογές σας και βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό για εσάς.

Ποιες ακτοπλοϊκές διαδρομές δεν μπορούν να κλειστούν μέσω του goferry.gr;

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια όπως Πάτρα - Κέρκυρα/ Κεφαλονιά/ Λευκάδα και Κόστα - Σπέτσες δεν μπορούν να κρατηθούν online.

Όταν επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε αυτούς τους προορισμούς, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι διαθέσιμα, αλλά δεν μπορούν να γίνουν κρατήσεις online. Τα δρομολόγια αυτά εκτελούνται από τοπικούς μεταφορείς, οι οποίοι δεν δημοσιεύουν τα δρομολόγιά τους μέσω διαδικτυακών πλατφορμών κρατήσεων. Για να κλείσετε μια διέλευση, πρέπει να πάτε απευθείας στο λιμάνι και να αγοράσετε εισιτήριο στα εκδοτήρια που βρίσκονται σε αυτά τα λιμάνια. Μπορείτε να βρείτε τα δρομολόγια, τις τιμές και τα στοιχεία επικοινωνίας στο διαδίκτυο, κάνοντας αναζήτηση για "τοπικά πλοία" και τα λιμάνια αναχώρησης και άφιξης μεταξύ των οποίων θέλετε να ταξιδέψετε. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αυτές οι διαδρομές δεν μπορούν να κρατηθούν online και εμφανίζονται online μόνο για σκοπούς προγραμματισμού.

Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, οι διελεύσεις πραγματοποιούνται καθημερινά ανά μισή περίπου ώρα, αλλά είναι δημοφιλείς και γεμάτες κόσμο το καλοκαίρι, οπότε προετοιμαστείτε για πιθανή ουρά. Επιπλέον, ορισμένοι μεταφορείς που δραστηριοποιούνται στα δρομολόγια Ιταλία - Ελλάδα - Ιταλία πραγματοποιούν ενδιάμεσες στάσεις στην Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα (ή την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο), αλλά δραστηριοποιούνται μόνο σε διεθνή δρομολόγια, καθώς τα πλοία τους φέρουν την ιταλική σημαία και είναι αδύνατο να κάνετε κράτηση ή να επιβιβαστείτε/αποβιβαστείτε σε ενδιάμεσο δρομολόγιο.

Ποιο είναι το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου;

Ως ανεξάρτητος συσσωρευτής κρατήσεων και συγκρίσεων, στόχος της goferry.gr είναι να παρέχει διαφανείς και αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αντιλαμβανόμαστε ότι η τιμολόγηση αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη λήψη ταξιδιωτικών αποφάσεων, γι' αυτό και εμφανίζουμε μόνο τις τιμές που καθορίζουν οι συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών γραφείων και των μεταφορέων.

Το σύστημα κρατήσεών μας διασφαλίζει ότι οι τιμές που βλέπετε στην αρχή της διαδικασίας κράτησης παραμένουν οι ίδιες μέχρι το τέλος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συγκρίνετε εύκολα τις τιμές και να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση χωρίς εκπλήξεις ή κρυφές χρεώσεις.

Το τελικό κόστος του εισιτηρίου εξαρτάται από τον επιλεγμένο συνεργάτη (ταξιδιωτικό γραφείο, μεταφορέας), το πλοίο, τη διαδρομή, τον συνολικό αριθμό επιβατών, τη διαμονή κ.λπ. Σε αυτή την τελική τιμή περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Κόστος ακτοπλοϊκού εισιτηρίου (αξία των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του μεταφορέα)
  • ΦΠΑ και φόροι (κρατικοί και λιμενικοί φόροι)
  • Προσαυξήσεις καυσίμων (εάν υπάρχουν)
  • Τέλη κράτησης του ταξιδιωτικού πρακτορείου
  • Τέλη συναλλαγών για τις συνήθεις πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard)
  • Είναι απαραίτητο να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους όρους κράτησης του ταξιδιωτικού πρακτορείου και του μεταφορέα πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας.
Πότε μπορώ να μάθω για τη διαθεσιμότητα των δρομολογίων για το επόμενο έτος;

Τα δρομολόγια για τα διεθνή δρομολόγια (π.χ. Ιταλία - Ελλάδα - Ιταλία) για το επόμενο έτος θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου. Σας συμβουλεύουμε να έχετε κατά νου αυτή την ημερομηνία, καθώς θα προσφέρουμε δελεαστικές εκπτώσεις και προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε αυτά τα δρομολόγια. Για παράδειγμα, θα προσφέρουμε έκπτωση έγκαιρης κράτησης για το δρομολόγιο Ιταλία - Ελλάδα - Ιταλία.

Από την άλλη πλευρά, τα δρομολόγια εσωτερικού θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του πρώτου τριμήνου του ίδιου έτους.

Σας συνιστούμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να είστε πάντα ενήμεροι για τα νέα ανοίγματα δρομολογίων, τις εκπτώσεις και τις προσφορές.

Πώς μπορώ να λάβω πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα, καθώς και τις ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης;

Το σύστημα κρατήσεών μας σας επιτρέπει να συγκρίνετε εύκολα όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις τιμές των πλοίων για τη διαδρομή που επιθυμείτε. Εισάγοντας τη διαδρομή σας στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής κρατήσεων, θα λάβετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα δρομολόγια, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα για κάθε είδος διαμονής και όχημα, τις ημερομηνίες αναχώρησης/άφιξης, καθώς και όλες τις εταιρείες και τα πλοία που εκτελούν τη διαδρομή. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση αξιόπιστες πληροφορίες που παρουσιάζονται σε μία οθόνη και σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς την κράτησή σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση κράτησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην οθόνη επιβεβαίωσης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην ενότητα Η κράτησή μου. Το σύστημά μας έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαδικασία κράτησης εύκολη, γρήγορη και ασφαλή για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το σύστημα κρατήσεών μας.