Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Blue Star Ferries » Δρομολόγια » Πειραιάς - Σαντορίνη »  
dromologia ploion gia ellhnika nisia
blue star ferries piraias santorini

Πειραιάς - Σαντορίνη με την Blue Star Ferries

Τιμές, δρομολόγια και online κρατήσεις εισητηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Σαντορίνη της Blue Star Ferries.

Ταξιδέψτε στο δρομολόγιο Πειραιάς - Σαντορίνη, και απολαύστε τις ανέσεις των πλοίων της Blue Star Ferries. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω μηχανή αναζήτησης και δείτε δρομολόγια, τιμές και κάντε online κράτηση στο δρομολόγιο Σαντορίνη - Πειραιάς μέσα από το GoFerry.gr, με διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο, άμεση επιβεβαίωση και εκπληκτικές προσφορές!

Κάντε online κράτηση τώρα, για να εξασφαλίσετε το εισητήριό σας στο δρομολόγιο Σαντορίνη - Πειραιάς, με τα πλοία της Blue Star Ferries.
 

Καμπίνες PURE

Οι καμπίνες PURE διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες της καμπίνας, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα αιωρούμενα σωματίδια. Κορυφαίοι γιατροί με εξειδίκευση στο άσθμα και στις αλλεργίες, αναγνωρίζουν ότι αυτή η μοναδική επεξεργασία προσφέρει μία όαση σε πάσχοντες, οι οποίοι τυχαίνει να βρίσκονται μακριά από το περιβάλλον του σπιτιού τους.
Οι καμπίνες PURE είναι διαθέσιμες στα πλοία Blue Star 1, Blue Star 2 και Superfast XII, με επιπλέον χρέωση 5€ ανά κρεβάτι και ανά διαδρομή. Αφορούν μικρό αριθμό καμπινών LUX (2κλινες) και A4 (τετράκλινες εξωτερικές), οι οποίες διατίθενται για αποκλειστική χρήση και όχι ανά κρεβάτι.
 
blue star cabin

Πρόγραμμα Seasmiles της Blue Star Ferries

Εγγραφείτε «εν πλω» στο Πρόγραμμα Πιστότητας SeaSmiles συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων μας, κερδίστε τους 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους και ξεκινήστε αμέσως να συλλέγετε πόντους!
Με την επιβίβασή σας, οι πόντοι από την αγορά του εισιτηρίου σας, 1 πόντος για κάθε 1€ που ξοδέψατε, καταχωρούνται αυτόματα στο λογαριασμό σας μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την έναρξη του ταξιδιού σας.
Ξεκινήστε τις αγορές σας στο πλοίο από τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καταστήματα επιδεικνύοντας την κάρτα SeaSmiles και συνεχίστε να κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1€ που ξοδεύετε.

Εξαργύρωση πόντων για Μελλοντικά Ταξίδια

Εξαργυρώστε τους πόντους σας γρήγορα και εύκολα σε ταξίδια με την Superfast Ferries & την Blue Star Ferries

Εξαργύρωση πόντων για Ποτά και Γεύματα

Επιλέξτε το μενού της αρεσκείας σας στα εστιατόρια A La Carte & Goody’s και εξαργυρώστε τους πόντους σας εν πλω

Εξαργύρωση πόντων για είδη SeaSmiles

Εξαργυρώστε τους πόντους σας εν πλω σε είδη με λογότυπο SeaSmiles
 

blue star ferries seasmiles

blue star ferries seasmiles

Νέο πλοίο για τη Blue Star Ferries

Ο Όμιλος Attica Group (Blue Star Ferries και SUPERFAST FERRIES) συνεχίζει την προσπάθεια για υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με σύγχρονα και γρήγορα πλοία.
  blue star delos
Με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νησιών προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους, ο Όμιλος επένδυσε στην κατασκευή του πλοίου DELOS που δρομολογήθηκε ήδη στις ακτοπλοϊκές γραμμές των Κυκλάδων.
Το BLUE STAR DELOS εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Σαντορίνη (και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων) από τον Ιούνιο του 2011.
Το πλοίο αναπτύσσει ταχύτητα 26 ναυτικών μιλίων και μπορεί να μεταφέρει 2.400 επιβάτες και 427 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 57 φορτηγά και 148 Ι.Χ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!

Πειραιάς - Σαντορίνη με την Blue Star Ferries

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile