Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Blue Star Ferries »  

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο, κατανοεί απολύτως την έννοια του άνετου και ευχάριστου ταξιδιού. Οι διακοπές σας με τη Blue Star Ferries ξεκινούν μόλις επιβιβαστείτε στα πλοία της, όπου θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις σε ένα μαγευτικό ταξίδι. Μπορείτε να ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας, να διαλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας στις boutiques ή να απολαύσετε υπέροχα γεύματα στα εστιατόρια. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με computer και πρόσβαση στο διαδίκτυο, τηλεφωνικές συσκευές με κερματοδέκτες, καθώς και ατομικά DVD Players για να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες.
Αγοράστε online ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Goferry και απολαύστε το ταξίδι σας με τη Blue Star Ferries!
 

Blue star ferries πλοία

Νέο πλοίο για τη

Blue Star Ferries

Ο Όμιλος Attica Group (Blue Star Ferries και SUPERFAST FERRIES) συνεχίζει την προσπάθεια για υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με σύγχρονα και γρήγορα πλοία.
Με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νησιών προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους, ο Όμιλος επένδυσε στην κατασκευή του πλοίου BLUE STAR DELOS που δρομολογήθηκε στις ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές.
Το BLUE STAR DELOS εκτελεί τη γραμμή των Κυκλάδων από τον Ιούνιο του 2011 και αναπτύσσει ταχύτητα 26 ναυτικών μιλίων με μεταφορική ικανότητα 2.400 επιβατών και 427 Ι.Χ. αυτοκινήτων ή 57 φορτηγών και 148 Ι.Χ.
 
   ακτοπλοϊκά Blue Star Ferries

ακτοπλοϊκά εισιτήρια Blue Star Ferries

Βραβεία για τη

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, διαθέτοντας ένα σύγχρονο και πολυτελή στόλο, σας προσφέρει το πιο όμορφο και απολαυστικό ταξίδι. Εδώ, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία συναντούν την άνεση και την κομψότητα και σας χαρίζουν ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Η βράβευσή της ως Superbrand 2005 και 2006 στην κατηγορία «Τουριστικές Υπηρεσίες», η ανάδειξή της ως «Καλύτερη Ναυτιλιακή Εταιρεία της Χρονιάς» για το 2005 και 2006 από τους αναγνώστες του περιοδικού Voyager, καθώς και η βράβευση της ως η καλύτερη εταιρεία για την Επιβατηγό Ναυτιλία το 2006 από την Lloyd's List, αποδεικνύουν την καθημερινή αναγνώριση του έργου της Blue Star Ferries και την έκφραση της ικανοποίησης των πελατών της.
Τα Blue Star Ferries είναι τα πλοία που έχουν τις δυνατότητες και χαράζουν μια νέα γραμμή στη θαλάσσια ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Η βράβευση του Blue Star 1 και του Blue Star Ithaki από το σουηδικό περιοδικό ShipPax Information για το σχεδιασμό και την εξέχουσα αισθητική στην εξωτερική τους εμφάνιση, επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ταξιδεύει κανείς με τα πλοία της Blue Star Ferries, πέρα από την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση.
 

Κάρτα μιλίων από τη

Blue Star Ferries

Το SeaSmiles προσφέρει σε εσάς τους συχνούς και πιστούς πελάτες της Superfast Ferries & της Blue Star Ferries, τρία επίπεδα καρτών: την Προσωρινή / Temporary, την Αργυρή / Silver και την Χρυσή / Gold. Οι κάρτες είναι προσωποποιημένες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα πλοία του Ομίλου Attica και για οποιοδήποτε προορισμό. Όσο πιο συχνά ταξιδεύετε με την Superfast Ferries & την Blue Star Ferries, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε από την αγορά των εισιτηρίων σας και από τις καταναλώσεις σας στα πλοία με σκοπό να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο κάρτας και φυσικά στο επόμενο στάδιο των μοναδικών προνομίων του SeaSmiles.

Blue Star Ferries

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile