Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Aegean Lines »  
Aegean Speed Lines εκπτώσεις

Εισιτήρια Aegean Speed Lines

Σήμερα, η Aegean Speed Lines είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου με βασικό χαρακτηριστικό την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιβατών και συγχρόνως την τουριστική ανάπτυξη των Ελληνικών νησιών.
Με αυτό το στόχο η Aegean Speed Lines καλύπτει από την ίδρυση της τις ανάγκες μεταφορών των Δυτικών Κυκλάδων, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι η προσφορά ποιοτικών λύσεων μεταφοράς επιβατών είναι καταλυτική για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των κατοίκων των νησιών. Οι άνθρωποι της, σκέπτονται και ενεργούν ως επιβάτες, ούτως ώστε να προβλέπουν, να σχεδιάζουν και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε καθημερινή βάση.

Αγοράστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με την Aegean Speed Lines μέσω της online πλατφόρμας της Goferry.gr!

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Aegean Speed Lines

Από το 2009, εκτός από τα δρομολόγια Πειραιά -Δυτικών Κυκλάδων (Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος), τα πλοία της Aegean Speed Lines εξυπηρετούν και τις γραμμές Πειραιά-Σύρου-Τήνου-Μυκόνου, Πειραιά-Ίου-Θήρας-Σικίνου ενώ μέσα στο 2010 επεκτείνεται και στην γραμμή Πειραιά-Πάρου-Νάξου.
Για την επίτευξη των στόχων της η εταιρεία χρησιμοποιεί τρία υπερσύγχρονα ταχύπλοα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, τα: SPEEDRUNNER ΙΙ, SPEEDRUNNER IΙΙ, SPEEDRUNNER IV τα οποία πληρούν τις κορυφαίες απαιτήσεις άνεσης, ποιότητας και ασφάλειας.

Εισιτήρια Aegean Speed Lines

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile