Γενικές ερωτήσεις

Χρειάζεστε βοήθεια με την κράτηση ή το ταξίδι σας; Οι γενικές ερωτήσεις σας καλύπτουν απόλυτα! Από την αρχή ως το τέλος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας βήμα.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας. Η πολιτική απορρήτου μας ενημερώνεται σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας και εφαρμόζεται αυστηρά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφούν τα προσωπικά σας στοιχεία από το σύστημά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση της goferry.gr;

Η goferry.gr προσφέρει έναν καινοτόμο και απλό τρόπο για να διαχειρίζονται οι πελάτες τις κρατήσεις τους online. Το σύστημά μας επιτρέπει ακριβείς κρατήσεις, άμεση επιβεβαίωση και ηλεκτρονικά εισιτήρια που μπορούν να εκτυπωθούν, να μεταφορτωθούν ή να αποθηκευτούν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούν οι αεροπορικές εταιρείες, με την κράτηση και την πληρωμή να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, ακολουθούμενη από το (διαδικτυακό) check-in και την επιβίβαση. Οι πελάτες λαμβάνουν επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βασικές λεπτομέρειες του ταξιδιού και έναν σύνδεσμο στη σελίδα "Η κράτησή μου", όπου μπορούν να δουν τους αριθμούς αναφοράς της κράτησής τους, τα δρομολόγια, τη διαμονή, τους χάρτες και τις λεπτομέρειες για το check-in και την έκδοση της κάρτας επιβίβασης. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν να κλείσουν πολλές πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ιδιωτικές μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρατήσεις ταξί, ξεναγήσεις κ.λπ.

Ανατρέξτε στη σελίδα Ποιοί είμαστε μας για αναλυτικότερες πληροφορίες.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την κράτησή μου όταν κάνω κράτηση μέσω του goferry.gr;

Η πλατφόρμα μας συνεργάζεται με συνεργάτες παγκοσμίως, όπως ταξιδιωτικά γραφεία και μεταφορείς, για να σας παρέχει τις καλύτερες επιλογές διέλευσης με πλοίο. Αυτοί οι συνεργάτες είναι υπεύθυνοι για την κράτησή σας. Εμείς, όμως, αναλαμβάνουμε όλα τα αιτήματα υποστήριξης πελατών για να διασφαλίσουμε απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης για εσάς.

Σημειώστε ότι οι συνεργάτες μας καθορίζουν τις δικές τους τιμές στην πλατφόρμα μας και εμείς δεν τις επηρεάζουμε ούτε τις ελέγχουμε με κανέναν τρόπο. Η μηχανή αναζήτησης και κρατήσεών μας εμφανίζει τους συνεργάτες που προσφέρουν το ζητούμενο δρομολόγιο στη χαμηλότερη τιμή και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που εμφανίζονται είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Ωστόσο, οι τιμές μπορεί να αυξομειώνονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μόλις επιλέξετε, κρατήσετε και πληρώσετε για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι, η συναλλαγή ολοκληρώνεται αυτόματα με τον συνεργάτη μας χωρίς να εγκαταλείψετε ποτέ την πλατφόρμα μας. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή προβληματισμούς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι ακριβώς κάνει η goferry.gr;

Το σύστημα αναζήτησης και κρατήσεων της goferry.gr είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν δρομολόγια και τιμές πλοίων από διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία και ακτοπλοϊκές εταιρείες παγκοσμίως. Η εύχρηστη μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων έχει βελτιστοποιηθεί για φορητές συσκευές, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία online κρατήσεων. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία, να επιλέξουν προαιρετικά πρόσθετα και να συμπληρώσουν τις λεπτομέρειες πληρωμής τους χωρίς να εγκαταλείψουν ποτέ την ιστοσελίδα goferry.gr.

Η goferry.gr δεν χρεώνει τέλη για τη χρήση της πλατφόρμας της· αντίθετα, συνεργάζεται με τους συνεργάτες της για την πώληση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τους και λαμβάνει από αυτούς μια μικρή προμήθεια για τις υπηρεσίες της. Με το goferry.gr, οι χρήστες μπορούν να βρουν την πιο κατάλληλη ακτοπλοϊκή διέλευση χωρίς να ανησυχούν για τις διαδικασίες κράτησης. Η πλατφόρμα είναι ασφαλής, γρήγορη και φιλική προς το χρήστη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση για ένα ακτοπλοϊκό ταξίδι χωρίς προβλήματα.