Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Fast Ferries »  
dromologia ploion gia ellhnika nisia
Fast Ferries εκπτώσεις

Fast Ferries εισιτήρια

Η εταιρεία Fast Ferries ιδρύθηκε το 1989 προκειμένου να παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάτι που σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μεταφράζεται σε ασφαλές, γρήγορο και άνετο ταξίδι.
Η Fast Ferries βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης επιδιώκοντας – εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες - να επενδύσει σε νέα σύγχρονη τεχνολογία. Καμιά τεχνολογία όμως δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις αν δε συνοδεύεται από υψηλή τεχνογνωσία. Για το λόγο αυτό η εταιρεία επενδύει εξίσου και σε στελέχη υψηλού επιπέδου.
Στη διάρκεια του 2007 η Fast Ferries δρομολόγησε στη γραμμή Ραφήνα, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, ένα σύγχρονο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο, το «Θεολόγος Π.».
Πρόκειται για ένα σύγχρονο πλοίο το οποίο αναβάθμισε σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή.
Αγοράστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια Fast Ferries στην ηλεκτρονική online πλατφόρμα της Goferry.gr!

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Fast Ferries

Το όραμα και ο στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι να καταστήσει το όνομα Fast Ferries  συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας, της άνεσης και της ταχύτητας.
Για το λόγο αυτό έχει ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις, πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα, στο τομέα της ενδιαίτησης των επιβατών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Η συνεχής βελτίωση της τεχνογνωσίας στη δια θαλάσσης μεταφορά ανθρώπων, οχημάτων και φορτίων είναι μια διαδικασία που ακολουθείται πιστά στη Fast Ferries και εξυπηρετεί απόλυτα το όραμα αυτό.

Αγοράστε online τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για την Fast Ferries στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Goferry.gr!

Εισιτήρια Fast Ferries

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile