Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Ventouris Ferries » Όροι Ταξιδιού »


Όροι Ταξιδιού

ΠΑΙΔΙΑ

Παιδιά ως 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν, εφ' όσον δεν καταλαμβάνουν κρεβάτι. Από 4-12 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση επί των κανονικών τιμών τόσο για τη μετάβαση όσο και για την επιστροφή.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

• Οι φοιτητές με φοιτητικό πάσο και νέοι 13-18 ετών δικαιούνται 20% έκπτωση επί του κανονικού ναύλου για τις κατηγορίες ΑΒ, Β, ΒΒ, S & Υ.
• Εκπτώσεις επιστροφής δίδονται μόνο εάν το εισιτήριο επιστροφής εκδίδεται ταυτόχρονα με αυτό της μετάβασης. Οι εκπτώσεις επιστροφής στους ναύλους επιβατών και οχημάτων είναι ήδη υπολογισμένες στις στήλες "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" και χορηγούνται για οποιοδήποτε λιμάνι επιστροφής επιλέγεται.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπτώσεις δεν είναι συσσωρευτικές, δίνεται μόνο μια έκπτωση.

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων συγκεκριμένης ημερομηνίας πρέπει να παρουσιάζονται στα γραφεία επιβίβασης των Λιμενικών Πρακτόρων τουλάχιστον 2 (δύο) ώρες πριν την καθορισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου.
Η διαδικασία check - in σταματά 20 λεπτά πριν την αναχώρηση. Μετά από αυτό το διάστημα η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση χωρίς επιστροφή ναύλου. Όσοι ταξιδεύουν με τροχόσπιτο ή camper σε θέση open deck πρέπει να περάσουν από check - in 3 (τρεις) ώρες πριν την αναχώρηση, πιθανή καθυστερημένη άφιξη τους στο λιμάνι πιθανόν να μην επιτρέψει την φόρτωση στο ανοικτό κατάστρωμα.
Οι επιβάτες οφείλουν να είναι εφοδιασμένοι με έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας επιστροφής ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης τους.
Οι κάτοχοι πρέπει να επιβεβαιώνουν την ημερομηνία επιστροφής τους στη GOFERRY τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν του πλου που έχουν επιλέξει. Η VENTOURIS FERRIES δεν έχει καμία υποχρέωση ή ευθύνη για την εξασφάλιση θέσης σε κατόχους εισιτηρίων ανοικτής ημερομηνίας. Επίσης, ο ναύλος που αφορά την επιστροφή, θα είναι ανάλογος με την περίοδο που θα ταξιδέψει ο επιβάτης και πιθανή διαφορά θα καταβάλλεται στο λιμάνι επιβίβασης.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Ακυρώσεις γίνονται μέσω της GOFERRY, των Λιμενικών Πρακτόρων ή της VENTOURIS FERRIES.
- 0% ακυρωτικά τέλη σε περίπτωση μη εκτέλεσης του δρομολογίου για λόγους ανώτερης βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες).
- 100 ημέρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά.
- Από 99 ημέρες έως 15 ημέρες πριν την αναχώρηση: Παρακράτηση 50% της αξίας των εισιτηρίων.
- Από 14 ημέρες πριν την αναχώρηση έως την αναχώρηση: Παρακράτηση 100% της αξίας των εισιτηρίων.
- Σε περίπτωση μερικής ακύρωσης του εισιτηρίου μετά επιστροφής και εφόσον ο επιβάτης έχει ταξιδέψει το ένα σκέλος του ταξιδιού, θα χρεώνεται με την αξία του ναύλου απλής μετάβασης και θα του επιστρέφεται η διαφορά από τον μετά επιστροφής ναύλο, σύμφωνα με τους παραπάνω χρονικούς περιορισμούς ακύρωσης.
- Σε περίπτωση πλήρους ακύρωσης του εισιτηρίου μετά επιστροφής, ισχύουν οι χρονικοί περιορισμοί που προαναφέρονται.
- H επιστροφή χρημάτων λαμβάνει χώρα έως και 6 μήνες μετά την πραγματοποίηση του ταξιδιού. Οι αιτήσεις για επιστροφή χρημάτων γίνονται γραπτώς. Ακυρώσεις και επιστροφές μπορούν να διακανονιστούν μόνο μέσω της GOFERRY. Tα λιμενικά πρακτορεία μπορούν να ακυρώσουν μία κράτηση μετά το πέρας του check-in χωρίς να επιστρέψουν χρήματα. H ναυτιλιακή εταιρία έχει το δικαίωμα να κρατήσει όλο το ποσό του εισιτηρίου αν ο επιβάτης διακόψει το ταξίδι του σε ένα ενδιάμεσο λιμάνι, εκτός και αν η διακοπή οφείλεται σε αρρώστια, ατύχημα ή ανώτερη βία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εκπτωτικά εισιτήρια (Early Booking, προσφορά χειμώνα και άλλες τυχόν ειδικές προσφορές) δεν ακυρώνονται (100% ακυρωτικά τέλη) αλλά είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας αναχώρησης.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τη GOFERRY.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου ο επιβάτης πρέπει να ενημερώσει αμέσως τη GOFERRY ή την VENTOURIS FERRIES. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται έκδοση νέου εισιτηρίου με επιβάρυνση του επιβάτη.
Η επιστροφή του ναύλου γίνεται όταν λήξει η δωδεκάμηνη ισχύς του εισιτηρίου και αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης τους και μόνο για το λιμάνι που αναγράφει το εισιτήριο.

ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ

Ο επιβάτης ο οποίος αρνείται να αποβιβαστεί σε ενδιάμεσο λιμάνι προορισμού του είναι υποχρεωμένος στην πληρωμή επιπλέον ναύλου εάν υφίσταται και όλων των λοιπών επιπλέον επιβαρύνσεων. Η VENTOURIS FERRIES δικαιούται να παρακρατήσει ολόκληρο το αντίτιμο του εισιτηρίου εάν ο επιβάτης διακόψει το ταξίδι του σε ενδιάμεσο λιμάνι εκτός αν η διακοπή οφείλεται σε ασθένεια, ατύχημα ή ανωτέρα βία.

ΔΙΑΦΟΡΑ

• Πρωινό και άλλα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.
• Αποκλειστική χρήση καμπίνας από λιγότερα άτομα, επιβαρύνεται κατά 50% για κάθε κρεβάτι που δεν χρησιμοποιείται. Κατοικίδια ζώα μεταφέρονται δωρεάν και τρέφονται με την φροντίδα των κατόχων τους.
• Δεν επιτρέπεται η παραμονή τους στις καμπίνες, τα εστιατόρια και τα bars του πλοίου. Απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας σε όσους κάνουν camping on board το μαγείρεμα, η χρήση υγραερίου, ή οποιαδήποτε χρήση φωτιάς ή φλόγας.
• Η VENTOURIS FERRIES δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια αποσκευών ή χρημάτων ή πολύτιμων ειδών στους κοινόχρηστους χώρους φύλαξης και στις καμπίνες. Χρήματα ή τιμαλφή μπορούν να παραδίδονται προς φύλαξη στο λογιστήριο του πλοίου. Λεωφορεία που ταξιδεύουν με κάτω του 50% πληρότητας, χρεώνονται όπως τα φορτηγά.
• Για τιμές και κρατήσεις φορτηγών, απευθυνθείτε στα Κεντρικά Γραφεία της VENTOURIS FERRIES στον Πειραιά ή στους κατά τόπους Λιμενικούς πράκτορες της VENTOURIS FERRIES.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρηθεί το πρόγραμμα των δρομολογίων της.
Διατηρεί όμως το δικαίωμα αλλαγής των αναχωρήσεων και των τιμών χωρίς προειδοποίηση σε περίπτωση αύξησης των τιμών των καυσίμων, των μεταβολών της ισοτιμίας των νομισμάτων ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών.


 

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile