Τουριστικες Ειδησεις | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!

go ferry destination
 

Oι 10 πιο παραξενοι τυποι τουριστων

Οι άνθρωποι ταξιδεύουν για διαφορετικούς λόγους, με τους συνηθέστερους να αφορούν σε αναψυχή, χαλάρωση και εξερεύνηση ενός νέου τόπου. Ωστόσο, κάποιοι ταξιδιώτες έχουν διαφορετικά κίνητρα για τα ταξίδια τους. Ακολουθούν 10 ενδιαφέροντες τύποι τουριστών που βλέπουν τα ταξίδια λίγο διαφορετικά.

1. Ο τουρίστας-τοξότης

Ο τουρίστας-τοξότης, ταξιδεύει όπου τον οδηγήσει η τύχη: Απλώνει τον παγκόσμιο χά…

Πως να κάνετε ευχάριστο το ταξίδι

Το ταξίδι για το νησί των διακοπών διαρκεί ώρες, κι όσο πιό μακρινό είναι τόσο πιό πολλές οι ώρες. Για Κρήτη, Δωδεκάνησα και ανατολικό Αιγαίο μάλιστα, τα περισσότερα δρομολόγια, είναι με διανυκτέρευση. Για Ρόδο μπορεί να φτάσει και τις 24 ώρες. Όσοι ταξιδεύουν συχνά γνωρίζουν πως να περάσουν πιό ευχάριστα το χρόνο τους, αλλά όποιος δεν είναι εξοικιωμένος χρειάζεται να διαβάσει μερικές συμβουλές.

Slow Travel

Η ανερχόμενη τάση των τελευταίων ετών για “slow travel”, επιταχύνθηκε μετά την πανδημία και έχει γίνει πλέον ο νέος κανόνας που ακόμα δεν συνειδητοποιούν οι ταξιδιώτες.

Ο αγώνας να επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς, που προκλήθηκε από ταινίες ή από βιβλία, υποχωρεί δίνοντας τη θέση του στον αργό τουρισμό, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την αυξητική πορεία του με εκτιμήσεις γι…

Αγαπημένη πόλη στην Ελλάδα

Τα Χανιά στην Κρήτη είναι η αγαπημένη πόλη στην Ελλάδα για τους Ολλανδούς, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Griekenland.net σε 1.200 επισκέπτες του.

Οι 3 καλύτερες ελληνικές πόλεις: Χανιά, πόλη της Κω και πόλη της Ρόδου
Τα Χανιά συγκεντρώνουν το 18% του συνόλου των ψήφων, καθιστώντας τα την αγαπημένη πόλη στην Ελλάδα για τους Ολλανδούς. Ακολουθούν η Κως με 15% και η Ρόδος με 12%. Αξιοσημείωτο σε αυτ…

2007 GOFERRY © All rights reserved