Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Κρήτη »               

πλοία για κρήτη

πλοίο από κρήτη

Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένας υπέροχος και αυτάρκης τόπος. Διαθέτει μοναδικά τοπία και ομορφιές. Τα τοπικά προιόντα της έφεραν επανάσταση στη διατροφή της Ευρώπης και πλέον σήμερα η μεσογειακή διατροφή (όρος που προέρχεται από τη Κρήτη) ακολουθείται πιστά από τους περισσότερους κατοίκους. Η Κρήτη είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς, χάρη στο καταπληκτικό φυσικό της περιβάλλον, τις αξιόλογες υποδομές αλλά και την εξαιρετική πατροπαράδοτη κρητική φιλοξενία. Η πλούσια ιστορία της Κρήτης έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας! Μοναδική εμπειρία η διαδρομή με πλοίο προς και από Κρήτη! Επιλέξτε λιμάνι και χαρείτε τις ομορφιές της!

πλοίο για κρήτη

Πλοίο προς και από Κρήτη

Πλοία από Πειραιά για Κρήτη

Καθημερινές βραδινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς και από Κρήτη (Πειραιάς-Ηράκλειο και Πειραιάς-Χανιά) με τα υπερσύγχρονα πλοία της Minoan Lines, Anek Lines και Superfast Ferries. Στη διαδρομή Πειραιάς - Ηράκλειο κατά τη περίοδο των εορτών και καθ' όλη τη περίοδο του καλοκαιριού υπάρχουν και καθημερινά ημερήσια δρομολόγια με διάρκεια ταξιδιού 6 ώρες!

Πλοία από Πελοπόννησο για Κρήτη

Για τους Πελοποννήσιους υπάρχει η δυνατότητα δρομολογίων από Γύθειο προς και από Κρήτη (Γύθειο-Καστέλι, Κύθηρα-Καστέλι, Καλαμάτα-Καστέλι) με το πλοίο Βιτζέντζος Κορνάρος της ναυτιλιακής εταιρείας ΛΑΝΕ.

Πλοία από Κυκλάδες για Κρήτη

Μία πολύ καλή επιλογή είναι τα καθημερινά δρομολόγια (μόνο κατά τη περίοδο Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο) της SeaJets και Hellenic seaways από Κρήτη για Σαντορίνη ή από Σαντορίνη για Κρήτη (Ηράκλειο).

πλοίο για κίσσαμο

Μάθετε περισσότερα για την Κρήτη...

πλοίο για ρέθυμνο   πλοίο για χανιά   πλοίο για σητεία
Ρέθυμνο...>>   Χανιά...>>   Άγιος Νικόλαος...>>
πλοίο από σητεία   πλοίο για ηράκλειο   πλοίο για καστέλι
Ag. Nikolaos...>>   Ηράκλειο...>>   Λασίθι...>>

πλοίο από κρήτη
/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile