Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Λιμάνι Πάτρας »
Λιμάνι Πάτρας

Το Λιμάνι της Πάτρας παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην οικονομική ζωή της Πάτρας, της Δυτικής Ελλάδας και της Ελλάδας γενικότερα.
Το επιβατικό λιμάνι συγκεντρώνει τη μισή περίπου από τη συνολική επιβατική κίνηση εξωτερικού της χώρας που διακινείται με πλοία.
Με τη δημιουργία του Νέου Νότιου Λιμανιού και τα υπόλοιπα έργα υποδομής στην περιοχή το Λιμάνι της Πάτρας αναδεικνύεται σε βασικό κόμβο συνδιασμένων μεταφορών στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Το Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας διαθέτει τέσσερις κύριες προβλήτες. Στο Λιμάνι λειτουργεί Σταθμός Υποδοχής Επιβατών όπου υπάρχουν χώροι αναμονής επιβατών, τα γραφεία των πρακτορείων ναυτιλιακών εταιρειών, γραφεία του Τελωνείου καθώς και τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και ένα cafe bar. Από αυτό το τμήμα του λιμανιού εξυπηρετούνται τα δρομολόγια προς τα Ιόνια νησιά όπως Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος και Κέρκυρα.
Από τις 11 Ιουλίου 2011 ξεκίνησε η λειτουργία του Νέου υπερσύγχρονου σταθμού του Νότιου Λιμένα Πατρών για την εξυπηρέτηση των δρομολογίων των γραμμών Πάτρας-Ιταλίας δηλ. προς Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι και Πρίντεζι.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Λαυρίου μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2610-316400
 

λιμάνι πάτρας

Α. Πως θα φθάσω στο λιμάνι της Πάτρας

Από

 

Μέσον

 

Περιγραφή διαδρομής

 

Link

Αθήνα,
σταθμό Κηφισού
   Λεωφορείο   Χρησιμοποιείστε τη γραμμή για το λιμάνι της Πάτρας. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 3 ώρες. Αναχωρήσεις κάθε μισή ώρα.    ΚΤΕΛ
             
Αεροδρόμιο Αθήνας   Λεωφορείο   Χρησιμοποιείστε τη γραμμή X93 για σταθμό Κηφισού (έξοδοι 4-5). Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 45 λεπτά. Μετεπιβιβαστείτε στο ΚΤΕΛ για Πάτρα. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 3 ώρες. Αναχωρήσεις κάθε μισή ώρα.   ΚΤΕΛ
             
Θεσσαλονίκη   Λεωφορείο   ΚΤΕΛ Αχαίας, Τηλ.: 2310595425   ΚΤΕΛ

B. Διαδρομή αεροδρόμιο Αθήνας -->> Λιμάνι Πάτρας


View Larger Map

Γ. Διαδρομή αεροδρόμιο Αράξου -->> Λιμάνι Πάτρας


View Larger Map

Δ. Πύλες εισόδου

χάρτης λιμάνι πάτρας

Ε. Λιμάνι Πάτρας


View Larger Map

limani patras
/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile