Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » EasyPay »


Νέα συνεργασία της Goferry με την Winbank για εύκολες συναλλαγές!

1. Τι είναι το winbank easypay;

Το winbank easypay είναι η πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία πληρωμών και εισπράξεων στην Ελληνική αγορά. Δημιουργήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και την Exodus A.E. για να παρέχει σε όλους εσάς τη δυνατότητα να ολοκληρώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις πληρωμές σας.

2. Σε ποιους απευθύνεται το winbank easypay;

H υπηρεσία winbank easypay απευθύνεται σε όλους τους αποδέκτες πληρωμών (επιχειρήσεις, οργανισμοί, επιμελητήρια, σύλλογοι κ.α.) που επιθυμούν να εισπράττουν εύκολα, αυτοματοποιημένα και με ασφάλεια τις εξ αποστάσεως πληρωμές τους καθώς και σε όλους εσάς που θέλετε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας όλο το 24ώρο, όλο το χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια.

3. Υπάρχει χρέωση για τις πληρωμές που εκτελώ στο winbank easypay;

Στο winbank easypay εκτελείτε τις πληρωμές σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων πληρωμών, όπου η σχετική επιβάρυνση αναγράφεται στη σελίδα πληρωμής της επιχείρησης ή του οργανισμού και προστίθεται στο ποσό της οφειλής σας πριν από την εκτέλεση της πληρωμής.

4. Πρέπει να γραφτώ μέλος στην υπηρεσία για να πραγματοποιήσω πληρωμές;

Όχι, μπορείτε να εκτελείτε άμεσες πληρωμές χωρίς να γραφτείτε μέλος στο winbank easypay. Ωστόσο, με την εγγραφή σας ως μέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον λειτουργίες για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της υπηρεσίας.

5. Ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να πραγματοποιήσω μια πληρωμή;

Στο winbank easypay μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή που θέλετε είτε από την Αλφαβητική Λίστα είτε από τις Κατηγορίες Πληρωμών είτε τέλος από την Αναζήτηση. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες κάθε πληρωμής και να συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Τέλος, επιλέγετε το μέσο πληρωμής που επιθυμείτε και ολοκληρώνετε άμεσα τη διαδικασία.

6. Ποιά είναι τα μέσα πληρωμής;

Στο winbank easypay μπορείτε να πληρώσετε με χρέωση:
α) πιστωτικής κάρτας Visa & MasterCard ή χρεωστικής κάρτας Visa Electron,
β) τραπεζικού λογαριασμού που τηρείτε στην Τράπεζα Πειραιώς.

7. Πρέπει να είμαι πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς για να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία winbank easypay;

Όχι, η υπηρεσία winbank easypay απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς και χρήστης του winbank Internet (e-banking), μπορείτε επιπλέον να πληρώσετε άμεσα και με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού που τηρείτε στην Τράπεζα Πειραιώς. Εάν είστε εταιρικός χρήστης του winbank Internet (e-banking) πρέπει να έχετε δικαίωμα εκτέλεσης της συναλλαγής "Πληρωμή winbank easypay". Για την ενεργοποίηση της δυνατότητας εκτέλεσης πληρωμών winbank easypay στους εταιρικούς κωδικούς e-banking σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

8. Πώς ενημερώνομαι για το αποτέλεσμα της πληρωμής μου;

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής θα εμφανιστεί στο winbank easypay μήνυμα που θα σας ενημερώνει εάν η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή όχι. Παράλληλα θα λάβετε την ίδια απάντηση και στο e-mail που έχετε συμπληρώσει. Επιπλέον, εάν είστε μέλος της υπηρεσίας, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το ιστορικό όλων των πληρωμών σας.

9. Πώς μπορώ να γραφτώ μέλος στο winbank easypay και τι στοιχίζει;

Η εγγραφή σας ως μέλος στο winbank easypay γίνεται εύκολα, άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ. Ακολουθήσετε τα απλά βήματα της επιλογής Εγγραφή Μέλους στο winbank easypay και ολοκληρώσετε άμεσα τη διαδικασία εγγραφής σας.

10. Είναι ασφαλείς οι πληρωμές μου στο winbank easypay;

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με της συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς. Τα δεδομένα των τραπεζικών λογαριασμών ή των πιστωτικών σας καρτών είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στους υπολογιστές και στις βάσεις δεδομένων τις Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.
Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του winbank easypay δεν θα σας ρωτήσει ποτέ για των κωδικό ασφαλείας σας. Κάθε επικοινωνία (τηλεφωνική ή μέσω email) στην οποία σας ζητάνε τον κωδικό ασφαλείας σας, θα πρέπει να θεωρείται ύποπτη. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

11. Μπορώ να εκτελώ πληρωμές στο winbank easypay χωρίς τις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode;

Αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμα στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις πληρωμές σας στο winbank easypay όπως και πριν.

12. Πώς μπορώ να ακυρώσω μια πληρωμή μου;

Εάν έχετε εκτελέσει επιτυχώς μια άμεση πληρωμή, δεν μπορείτε να την ακυρώσετε από το winbank easypay. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον φορέα στον οποίο πραγματοποιήσατε την πληρωμή [εκτός από ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, όπου επικοινωνείτε στο στο 18 28 38 (από σταθερό ή κινητό εντός Ελλάδος) ή στο 0030 210 32 88000 (από το εξωτερικό)].
Εάν είστε μέλος του winbank easypay και έχετε δώσει μια εντολή πληρωμής (Μεταχρονολογημένη ή Επαναλαμβανόμενη) που δεν έχει ακόμη εκτελεστεί, μπορείτε να την ακυρώσετε μέσα από το ειδικό μενού Εντολών στο www.easypay.gr.

13. Μπορώ να αλλάξω τον κωδικό εισόδου μου (email) ή τον κωδικό ασφαλείας μου (PIN);

Μπορείτε να επιλέξετε την οθόνη «Κωδικός Εισόδου / Ασφαλείας» από το «ΠΡΟΦΙΛ» και να αλλάξετε άμεσα τα στοιχεία σας. Σε περίπτωση που έχετε υποψίες ότι σας έχουν υποκλέψει τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία, θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα τα στοιχεία σας από την προαναφερόμενη οθόνη.
/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile