Απολαύστε το ταξίδι σας | Είστε λίγα κλικ μακριά από τον προορισμό σας!
Available Payment Methods Icon

Δρομολόγια από Ελλάδα για Ιταλία

Seperator Icon
Βρείτε όλα τα ισχύοντα δρομολόγια των ακτοπλοικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη γραμμή από την Ελλάδα προς Ιταλία!

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Με λίγα μόνο κλικ, θα σας μεταφέρουμε στα δρομολόγια των πλοίων απο Ελλάδα για Ιταλία. Βρείτε ναύλα επιβατών και οχημάτων, εποχικότητες τιμών καθώς και τις εκπτώσεις που ισχύουν για τη διαδρομή από τα λιμάνια της Ελλάδας προς το λιμάνι της Ιταλίας.

Μια γρήγορη ματιά των "παραδοσιακών" αναχωρήσεων από Ελλάδα για Ιταλία.

Δρομολόγια Ιταλία-Ελλάδα

Ιταλία προς Ελλάδα

  • Ανκόνα προς Ελλάδα: 2 καθημερινές διαδρομές στις 13:30 και στις 14:00, 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο
  • Βενετία προς Ελλάδα: 5 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις όλο το χρόνο (Τετ. 04:30 και 12:00, Πέμ. 04:30, Σαβ. 13:30, Κυρ. 12:00)
  • Μπάρι προς Ελλάδα: 1 x ημερησίως όλο το χρόνο (αναπ. 19:30) και 2 φορές καθημερινά από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο (από τις 19:30 και τις 19:00)
  • Μπρίντιζι προς Ελλάδα: 1-2 φορές την ημέρα όλο το χρόνο (αναπ. 13:00 και 21:00) και 2-3 φορές την ημέρα από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου (13:00 και 21:00)

Δρομολόγια και τιμές πλοία απο Ελλάδα για Ιταλία

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και θα μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τα δρομολόγια και τις τιμές της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρείας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εκτυπώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σημείωση: Τα δρομολόγια του επόμενου έτους για Ελλάδα-Ιταλία ανακοινώνεται συνήθως μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους!

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες των δρομολογίων ήταν ακριβείς όταν δημοσιεύτηκαν αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2007 goFerry.gr © All rights reserved