Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Διακοπές με το αυτοκίνητο »


Διακοπές στην Ευρώπη με το αυτοκίνητό σας!

Είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε την Ευρώπη!

Γιατί διακοπές με το αυτοκίνητό σας;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να ταξιδεύσετε με το αυτοκίνητό σας!
Η Goferry έχει προνοήσει για εσάς και την οικογένειά σας - αφήνοντας σας περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Έχουμε 5 λόγους που θα σας κάνουν ευκολότερη τη απόφασή σας για το ταξίδι σας με το αυτοκίνητο

1. Χώρος και άνεση για όλη την οικογένεια
Δεν χρειάζεται να μαζεύετε τα γόνατά σας ή να διπλώνετε τα χέρια σας. Σηκωθείτε και κάντε βόλτα στα deck του πλοίου, πιείτε το καφέ σας στο μπαρ και κάντε μπάνιο στη πισίνα. Αυτή την άνεση θα τη βρείτε στο αεροπλάνο;

2. Δωρεάν μεταφορά αποσκευών
Τα πλοία δεν σας χρεώνουν για τις αποσκευές σας. Πάρτε όσες αποσκευές χωράνε στο αυτοκίνητό σας. Μην αφήσετε τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών σας στο σπίτι. Ποδήλατα, lego, πατίνια, computer, ακόμα και το αγαπημένο τους μαξιλάρι θα τους δημιουργήσει αίσθηση οικειότητας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού! Και όλα στη τιμή του αυτοκινήτου!

3. Ελευθερία κινήσεων για να εξερευνήσετε την Ευρώπη με την άνεσή σας.
Πηγαίνετε αριστερά ή δεξιά, αλλάξτε δρομολόγιο, καθυστερήστε όσο θέλετε, σταματήστε όπου θέλετε, όλα είναι στο χέρι σας... Και μην ξεχνάτε ότι ταξιδεύετε με ένα αυτοκίνητο που το γνωρίζετε πολύ καλά.

4. Ξεκούραστη οδήγηση
Ταξιδεύοντας με το πλοίο και το αυτοκίνητο νιώθετε έντονα τη χαλάρωση των διακοπών. Θα φθάσετε στο προορισμό σας ξεκούραστοι και σφριγηλοί. Ξεκινήστε αμέσως τη γνωριμία με την Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία και όποιο προορισμό επιλέξετε.

5. Το κατοικίδιο μαζί σας!
Όλη η οικογένειά σας πηγαίνει διακοπές! Γιατί να αφήσετε το σκυλάκι σας πίσω; Πάρτε το μαζί σας! Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα σας κοστίσει οικονομικά και δεν θα ψάχνετε να βρείτε ποιός θα το "φιλεύει" στο σπίτι!

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile