Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Blue Star Ferries » Γνωρίστε τα πλοία μας »  
dromologia ploion gia ellhnika nisia

Πλοία Blue Star

Τα νεότευκτα πλοία της Blue Star Ferries είναι πλοία τελευταίας τεχνολογίας οι προδιαγραφές των οποίων διασφαλίζουν τη συμμόρφωση προς τους ισχύοντες διεθνείς κανόνες προστασίας περιβάλλοντος Marine Pollution (Marpol) όπως αυτοί ορίζονται από το διεθνή οργανισμό International Maritime Organization (IMO).
Επιπλέον, η σχεδίαση των υφάλων όλων των νεότευκτων πλοίων έγινε με στόχο τα κύματα που παράγονται στην επιφάνεια της θάλασσας κατά το ταξίδι, να επηρεάζουν το λιγότερο δυνατό τις διάφορες παράκτιες και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες.

Στόχος της Blue Star είναι να προσφέρει στους επιβάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιορίζοντας παράλληλα όποιες επιπτώσεις μπορεί να έχει η λειτουργία των πλοίων, όπως κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα άλλωστε, στο περιβάλλον. Η πολιτική της εταιρίας για την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τη λειτουργία των πλοίων της επιτυγχάνεται μέσα από ένα συνδυασμό ενεργειών:
Εξασφάλιση και διατήρηση της υψηλής απόδοσης κατά τη λειτουργία των μηχανών και των διαφόρων άλλων μηχανημάτων, μέσα από ένα σύστημα προληπτικής συντήρησης, συνεχής επένδυση σε σύγχρονη τεχνολογία, φιλική προς το περιβάλλον, αυστηρή τήρηση διεθνών και τοπικών κανονισμών.

Σας παρουσιάζουμε το στόλο και τα πλοία της Blue Star Ferries:
blue star
Blue Star 1
ferry to kos
Blue Star 2
ferry to karpathos
Blue Star Ithaki
ferry to kalymnos
Blue Star Naxos
ferry to amorgos
Blue Star Paros
ferry to nissiros
Blue Star Diagoras
ferry to folegandros
Blue Star Horizon
Blue Star Delos

Πλοία Blue Star

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile