Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Blue Star Ferries » Επιλέξτε Καμπίνα »  

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Τα πλοία της BLUE STAR FERRIES διαθέτουν άνετες και πολυτελείς καμπίνες για όλα τα "γούστα"!
Οι εσωτερικές ή εξωτερικές καμπίνες, μπορούν να φιλοξενήσουν από έναν έως τέσσερις επιβάτες και να σας προσφέρουν όλες τις δυνατές ανέσεις όπως ρυθμιζόμενο κλιματισμό, κομοδίνο, ντουλάπα ρούχων, μουσική, τηλέφωνο, ντουζ και τουαλέτα.
  ferry from naxos
    Καμπίνα πολυτελείας
Ρυθμίστε τη θερμοκρασία της καμπίνας μέσω του ρυθμιζόμενου κλιματισμού, επιλέξτε τη μουσική της αρεσκείας σας και μιλήστε στο εσωτερικό τηλέφωνο με τους φίλους σας στο πλοίο. Μετά από μία υπέροχη διανυκτέρευση στο πλοίο, το πρωί ξεκινήστε με ένα ζεστό ντους στο μπάνιο της καμπίνας, φρεσκαριστείτε και ξεκινήσετε την ημέρα σας με "άλλον αέρα"!    ferry from rafina
    Καθίσματα αεροπορικού τύπου με τηλεόραση
Αν ταξιδεύετε μόνος, γνωρίστε συνταξιδιώτες στα πολυτελέστατα σαλόνια του πλοίου και καλέστε τους για ένα ποτό στο "κόζι" μπαρ που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το εστιατόριο και τις boutique.
Οι περισσότερες καμπίνες διατίθενται και ανά κρεβάτι για μεμονωμένους επιβάτες, ενώ ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα έχει δοθεί στις καμπίνες που προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες.
 
    Άνετες αίθουσες και μπαρ
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, βγείτε στο κατάστρωμα, ξαπλώστε στην αναπαυτική ξαπλώστρα σας και θαυμάστε το θαλασσί του Αιγαίου.
Τα ταξίδι σας έφθασε στο τέλος του! Με λύπη θα αποβιβαστείτε από το πλοίο της Blue Star και θα σας μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη σας η φιλοξενία των ανθρώπων της Blue Star.
Ελπίζουμε ότι θα σας ξαναδούμε!

Αντίο σας.
 
    Ρεμβάζοντας, στο κατάστρωμα!

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile