Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Ασφάλεια Συναλλαγών »


Ασφαλείς πληρωμές

 


 

 
fast ferries to greece
 


 

Εγγυημένες Συναλλαγές με SSL (Secure Sockets Layer)

Η Goferry συνεργάζεται με την τράπεζα EFG Eurobank και την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. H Eurobank και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.


 

NEO!!! ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ PayPal

Πληρώστε με την ασφάλεια της PayPal!
   


ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Goferry εφαρμόζει πληρωμή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως 6 άτοκες δόσεις!

Δυνατότητα επιλογών:

  • Εφάπαξ για ποσά έως 179 €
  • 3 μηνιαίες δόσεις για ποσά από 180 έως 359 €
  • 6 μηνιαίες δόσεις για ποσά άνω των 360 €
Ισχύει για όλες (ανεξάρτητα της τράπεζας έκδοσης) τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD και DINNERS που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων (Ρωτήστε τη τράπεζα που εκδώσατε τη πιστωτική κάρτα).

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile