Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Agoudimos Ferries » Όροι Ταξιδιού »


Internet
Τα πλοία μας είναι online! Απλά, προμηθευτείτε προπληρωμένες κάρτες από τα bar και τη ρεσεψιόν του πλοίου και "κολυμπήστε" στο διαδίκτυο.

Όροι Ταξιδιού

ΠΑΙΔΙΑ
Παιδιά ως 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν, εφ' όσον δεν καταλαμβάνουν κρεβάτι. Από 4-12 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση επί των κανονικών τιμών τόσο για τη μετάβαση όσο και για την επιστροφή.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

• Οι φοιτητές με φοιτητικό πάσο και νέοι 13-18 ετών δικαιούνται 20% έκπτωση επί του κανονικού ναύλου για τις κατηγορίες ΑΒ, Β, ΒΒ, S & Υ.
• Εκπτώσεις επιστροφής δίδονται μόνο εάν το εισιτήριο επιστροφής εκδίδεται ταυτόχρονα με αυτό της μετάβασης. Οι εκπτώσεις επιστροφής στους ναύλους επιβατών και οχημάτων είναι ήδη υπολογισμένες στις στήλες "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" και χορηγούνται για οποιοδήποτε λιμάνι επιστροφής επιλέγεται.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπτώσεις δεν είναι συσσωρευτικές, δίνεται μόνο μια έκπτωση.

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων συγκεκριμένης ημερομηνίας πρέπει να παρουσιάζονται στα γραφεία επιβίβασης των Λιμενικών Πρακτόρων τουλάχιστον 2 (δύο) ώρες πριν την καθορισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου.
Η διαδικασία check - in σταματά 20 λεπτά πριν την αναχώρηση. Μετά από αυτό το διάστημα η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση χωρίς επιστροφή ναύλου. Όσοι ταξιδεύουν με τροχόσπιτο ή camper σε θέση open deck πρέπει να περάσουν από check - in 3 (τρεις) ώρες πριν την αναχώρηση, πιθανή καθυστερημένη άφιξη τους στο λιμάνι πιθανόν να μην επιτρέψει την φόρτωση στο ανοικτό κατάστρωμα.
Οι επιβάτες οφείλουν να είναι εφοδιασμένοι με έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας επιστροφής ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης τους.
Οι κάτοχοι πρέπει να επιβεβαιώνουν την ημερομηνία επιστροφής τους στη GOFERRY τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν του πλου που έχουν επιλέξει. Η AGOUDIMOS LINES δεν έχει καμία υποχρέωση ή ευθύνη για την εξασφάλιση θέσης σε κατόχους εισιτηρίων ανοικτής ημερομηνίας. Επίσης, ο ναύλος που αφορά την επιστροφή, θα είναι ανάλογος με την περίοδο που θα ταξιδέψει ο επιβάτης και πιθανή διαφορά θα καταβάλλεται στο λιμάνι επιβίβασης.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Ακυρώσεις γίνονται μέσω της GOFERRY, των Λιμενικών Πρακτόρων ή της AGOUDIMOS LINES.
Στον κάτοχο εισιτηρίου με καθορισμένη ημερομηνία αναχώρησης ο οποίος επιθυμεί να ακυρώσει το εισιτήριο του επιστρέφεται:
• Ολόκληρος ο ναύλος όταν η ακύρωση γίνεται σε χρόνο μεγαλύτερο των 30 ημερών πριν την αναχώρηση.
• Το 80% του ναύλου όταν η ακύρωση γίνεται από 30 ημέρες έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση.
• Το 50% του ναύλου όταν η ακύρωση γίνεται από 48 ώρες έως 24 ώρες πριν την αναχώρηση.
• Δεν επιστρέφεται ναύλος όταν η ακύρωση γίνει σε χρόνο μικρότερο των 24 ωρών πριν την αναχώρηση.
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τη GOFERRY.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου ο επιβάτης πρέπει να ενημερώσει αμέσως τη GOFERRY ή την AGOUDIMOS LINES. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται έκδοση νέου εισιτηρίου με επιβάρυνση του επιβάτη.
Η επιστροφή του ναύλου γίνεται όταν λήξει η δωδεκάμηνη ισχύς του εισιτηρίου και αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης τους και μόνο για το λιμάνι που αναγράφει το εισιτήριο.

ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ

Ο επιβάτης ο οποίος αρνείται να αποβιβαστεί σε ενδιάμεσο λιμάνι προορισμού του είναι υποχρεωμένος στην πληρωμή επιπλέον ναύλου εάν υφίσταται και όλων των λοιπών επιπλέον επιβαρύνσεων. Η AGOUDIMOS LINES δικαιούται να παρακρατήσει ολόκληρο το αντίτιμο του εισιτηρίου εάν ο επιβάτης διακόψει το ταξίδι του σε ενδιάμεσο λιμάνι εκτός αν η διακοπή οφείλεται σε ασθένεια, ατύχημα ή ανωτέρα βία.

ΔΙΑΦΟΡΑ

  • Πρωινό και άλλα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.
  • Αποκλειστική χρήση καμπίνας από λιγότερα άτομα, επιβαρύνεται κατά 50% για κάθε κρεβάτι που δεν χρησιμοποιείται. Κατοικίδια ζώα μεταφέρονται δωρεάν και τρέφονται με την φροντίδα των κατόχων τους.
  • Δεν επιτρέπεται η παραμονή τους στις καμπίνες, τα εστιατόρια και τα bars του πλοίου. Απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας σε όσους κάνουν camping on board το μαγείρεμα, η χρήση υγραερίου, ή οποιαδήποτε χρήση φωτιάς ή φλόγας.
  • Η AGOUDIMOS LINES δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια αποσκευών ή χρημάτων ή πολύτιμων ειδών στους κοινόχρηστους χώρους φύλαξης και στις καμπίνες. Χρήματα ή τιμαλφή μπορούν να παραδίδονται προς φύλαξη στο λογιστήριο του πλοίου. Λεωφορεία που ταξιδεύουν με κάτω του 50% πληρότητας, χρεώνονται όπως τα φορτηγά.
  • Για τιμές και κρατήσεις φορτηγών, απευθυνθείτε στα Κεντρικά Γραφεία της AGOUDIMOS LINES στον Πειραιά ή στους κατά τόπους Λιμενικούς πράκτορες της AGOUDIMOS LINES.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρηθεί το πρόγραμμα των δρομολογίων της.
Διατηρεί όμως το δικαίωμα αλλαγής των αναχωρήσεων και των τιμών χωρίς προειδοποίηση σε περίπτωση αύξησης των τιμών των καυσίμων, των μεταβολών της ισοτιμίας των νομισμάτων ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών.
Σημείωση
Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις της ναυτιλιακής εταιρίας, είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί για το ηλεκτρονικό σύστημα της Goferry. Οι ακριβείς όροι και προϋποθέσεις, εμφανίζονται στο προτελευταίο "βήμα" και πριν τη πληρωμή/εξόφληση της κράτησης και προϋποθέτουν αποδοχή για την ολοκλήρωση αυτής.
Σε περίπτωση διαφωνιών που προκύψουν από την ερμηνεία των όρων και προϋποθέσεων, δηλώνεται ρητά ότι οι όροι του πρακτορείου (Goferry) υπερισχύουν αυτών της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρίας.
/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile